LTV pagaidu vadītājs būs Gints Miķelsons • IR.lv

LTV pagaidu vadītājs būs Gints Miķelsons

31
Jaunā sabiedriskā elektroniskā medija izveides koncepcijas detalizācijas izstrādes projekta vadītājs Gints Miķelsons. Foto: Evija Trifanova, LETA

 

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ceturtdien par Latvijas Televīzijas (LTV) prokūristu jeb pagaidu administratoru iecēla biznesa attīstības projektu vadītāju Gintu Miķelsonu.

LTV prokūrists savus pienākumus sāks pildīt no 2012.gada 29.decembra un veiks tos līdz LTV jaunās valdes apstiprināšanai, kas paredzēta 2013.gada 1.martā. Līdzās LTV operatīvajai pārvaldībai prokūrista pienākums būs veikt LTV lietvedības revīziju, lai sagatavotu LTV jaunajai valdei pilnīgu informāciju par LTV finanšu un juridisko stāvokli.

Līdzšinējais LTV ģenerāldirektors Edgars Kots ir iesniedzis atlūgumu un 28.decembrī pārtrauc darba attiecības ar LTV.

Jau ziņots, ka Miķelsons, kas līdz šim Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP) veidojis apvienotā medija koncepciju, varētu kļūt par LTV pagaidu vadītāju.

Miķelsons NEPLP uzdevumā kopā ar Zani Čulkstēnu kopš jūlija strādā pie apvienotā medija koncepcijas. Viņa pārziņā ir finansēšanas un tehniskie jautājumi. Iepriekš Gints Miķelsons vairāk nekā 10 gadus darbojies vadošos amatos SIA “Lattelecom”, rūpējoties par biznesa klientu apkalpošanu un tehnoloģiju attīstības projektiem, kā arī bijis telekompānijas LNT valdes loceklis interneta medija attīstības jautājumos. Viņš ieguvis augstāko izglītību uzņēmējdarbības vadībā Rīgas Biznesa skolā (MBA) un Latvijas Universitātē (bakalaura grāds), studējis uzņēmumu vadību Zīgenes (Vācija) augstskolā.

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu