Brigmanis: budžeta grozījumu balsojums var būt negatīvs • IR.lv

Brigmanis: budžeta grozījumu balsojums var būt negatīvs

69
Augusts Brigmanis. Foto: Kaspars Krafts, F64
Indra Sprance

ZZS neredzot iespēju konsolidēt 2011.gada budžetu vēl par 50 miljoniem

Ja valdībai neizdosies vienoties ar starptautiskajiem aizdevējiem un gada sākumā būs jāgroza nākamā gada budžeta projekts, konsolidējot to vēl par 50 miljoniem latu, šajā balsojumā var būt negatīvs rezultāts, Ir.lv sacīja Saeimas Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Kā uzsvēra politiķis, pat ja šajā balsojumā būs negatīvs rezltāts, valdības stabilitāti tas neapdraudot, jo koalīcijai svarīgi ir pieņemt budžetu. Vienlaikus Brigmanis uzsvēra, ka nevajadzētu nonākt līdz balsojumam, kas izgāžas.”Es domāju, ka vajadzētu turpināt sarunāt ar Valūtas fondu, ka vienreiz tas darbs ir izdarīts. Nu, ko vēl te var izdarīt? Ja viņi grib vēlreiz dabūt negatīvu balsojumu, ja tādu grib dabūt, tad nu tā…” sacīja Brigmanis, norādot, ka “mēs neļausim ķerties klāt sociālajam budžetam”.

Ja tomēr aizdevēji nepiekāpšoties un budžets būs jākonsolidē par 50 miljoniem, pēc Brigmaņa domām, koalīcijai jāsēž pie galda tikmēr, kamēr izdodas kaut ko sarunāt. Taču ZZS līderim neesot ideju, kur vēl ko konsolidēt.”Man nav ne jausmas. Es domāju, būs sarežģīti tos 50 miljonus dabūt,” sacīja Brigmanis.

Jau vēstīts, ka starptautiskie aizdevēji prasa konsolidēt nākamā gada budžetu vēl par 50 miljoniem latu, īpaši pievēršoties līdz šim nepietiekamajām strukturālajām reformām. Premjerministrs Valdis Dombrovskis (“Vienotība”, JL) pagājušā nedēļā atzina, ka jau tuvākajā laikā tiks sākta nākamā gada budžeta grozījumu sagatavošanas. Konsolidācijas summa gan šobrīd nav zināma, precīzi to varētu nosaukt  janvārī, kad Latvijā strādās kārtējā aizdevēju misija.

Komentāri (69)

mary75 20.12.2010. 15.20

Ja Brigmanis neredz, kur var dabūt tos 50 miļjonus, atliek tikai pabrīnīties par viņa un visas valdības nekompetenci.
Memorandumā SVF pie pirmās aizņēmuma daļas Dombrovska valdība, Tai skaitā arī ZZS, SVF apsolīja sa,mazināt valsts administrēšanas izdevumus no 9% no IKP līdz 7% no IKP, bet, pagaidām šo solijumu tā arī nav izpildījusi, patreiz tie ir 8% no IKP.
Un šie izdevumi ir proporcionāli vislielākie ES, izņemot Maltu.
Tā ka jābeidz reiz vaimanāt un jāsāk beidzot tās strukturalās reformas, un jasāk būtu no sevis, valsts administrācijas, ietaupot tur izdrevumus kaut līdz 7% no IKP, tie būtu jau 100miļjoni.
Bet ak, kā negribās, vieglāk jau slēgt slimnīcas un griezt visiem pārējiem, un plātīt rokas un vainot ļauno SVF, it kā kāds nezinātu, cik mums valsts adminstracijā lieki cilvēki, iestādes un funkcijas.
Jā, tas nav viegli, jāmaina likumdošana, bet, tas reiz ir jādara, uz ko norāda arī aizdevēji.
Pat Valsts kanceleja atrada, kur var ietaupīt 50 miļj. valsts administracijā, bet, pat tam pretojas politiķi.
Pagaidām gan viss notiek, kā visu laiku – gada beigās valsts iestādes steidz iztērēt atlikušo naudu vienalga kā un kam, lai tikai nākamgad varētu paprasīt ne mazāk, arī V pārraudzībā esošās.
Toties griežam medicīnai, neievedot tur kārtību, utt., ja tas nav absurds, tad kas tad tas ir?
Izskatās, V ir nonākusi situācijā, kad visas tās pirmsvēlēšanu iniciatīvas tiek bremzētas, un tā nespēj neko paveikt pat, ja gribētu, katram skaidrs, ka hūtainis jebkurā laikā var veidot koalīciju ar PLL un SC, un ar to šantažē.

+18
-5
Atbildēt

8

    piziks > mary75 20.12.2010. 16.48

    1. Dzeris! Ja Hūtiņš nešantažētu, tad Vienotība gulētu tādā pašapmierinātībā un, kā šodien Vilks, sapņotu par Satversmes pārrakstīšanu.
    2. Vienotība ir budžetnieku/budžeta tērētāju partija ar biedriem budžetēdāju birojos, tādēļ Vienības biedrus un elektorātu nedrīkst aiztikt.
    3. Ja tomēr dūšas aiztikt nebūs un skaļi tūlīt netiks paziņots, ka jāpieraujas arī pārvaldei, pieciešot griešanu, tad pareizi vien būs, ka Hūtiņš — vai kāds cits — šito GalertLāčuka puņķošanos izbeigs, un Vienotības mietpilsoniskās tantes ar Āboltiņu priekšgalā varēs opozīcijā sapņot par savām rebēm un atbalstu Kristovska pašattīstības tieksmēm.

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    mary75 > mary75 21.12.2010. 06.46

    Nu bet tas jau nav nekas cits, kā viens no valsts nozagšanas veidiem, bet valdība un Saeima visu to izliekas neredzam, jo visur sēž savi cilvēki, kurus aiztikt nedrīkst.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    andrisskrastins > mary75 20.12.2010. 16.41

    dzeris49, lūdzu, beidz atkārtot šo 100 miljonu/IKP mantru, ko jau tev vienu reizi apgāzu un lūdzu norādi, kur tad tā lielā “strukturālā reformēšana” ir jāveic. Ņem vērā, ka ministriju kopējie administratīvie izdevumi ir 74 miljoni.

    Lūdzu.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    disassociative > mary75 20.12.2010. 20.06

    Nu un ko jūs te Optiskajam tēmeklim mīnusiņus salikuši? Par lietu cilvēks runā. Vienotība ir tipiska ierēdniecības barotāju partija. Un ierēdniecība un valsts pārvalde Latvijā aprij milzīgus budžeta līdzekļus gan tiešajās izmaksās, gan bezgalīgajos valsts iepirkumos ar otkatiem. Protams, protams, man tūlīt teiks – pierādi otkatus. Nu nevaru pierādīt. Spēles ir tā noslīpētas, ka tur vairs sen neviens neko nevar pierādīt, kaut arī visi zina, ka tā notiek.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    anrijs > mary75 20.12.2010. 22.26

    Tur jau tā problēma, centrālā (ministriju) valdība – jā zem 100mlj. taču ja paskatās, administratīvās izmaksas, kas tiek finansētas no budžeta, tai sk. caur dažnedažādām aģentūrām, iestādēm un uzņēmumiem (dotāciju formā).
    Domāju, tā summa būs būtiski vairāk par 8%IKP ….
    Mūsu birokrātija ar naudas ceļu slēpšanu izceļas īpaši ….
    Ja valstiskā līmenī varētu nodalīt administratīvos izdevumus un ierobežot tos 5% apmērā – būtu ideāli un nepieļaut situāciju ka no mērķim paredzētiem līdzekļiem atkal līdz 10% izlieto “administrēšanas” vajadzībām ….. vienkārša aritmētika: ja budžetā ir nosacīti 100Ls, kas jāizlieto konkrētam mērķim tad pārdalot to 10x un katrā reizē (ministrijā, aģentūrām, iestādē, pārvaldē ….. ) paturot 10% – administrēšanas vajadzībām, tad līdz mērķim nonāk vien 34Ls ….. un tas pie nosacījuma, ka nevienā līmenī “godīgās” amatpersonas neko nenozog …..
    Ja šo visu novērstu, tad LV budžetā nebūtu vajadzīgi vairāk kā 2-3 miljardi LVL – pietiktu visiem … un nodokļus vēl varētu samazināt ….

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    lidija_stripkane > mary75 20.12.2010. 17.42

    dzeris49
    Tev piekrītu. Runa nav par valsts administratīvā aparāta tiešajiem uzturēšanas izdevumiem, bet par visu sistēmu kopumā. Tikai jāsaprot arī tas, ka lai radikāli mazinātu valsts sistēmas funkcionēšanas izmaksas, nāktos daudz ko privatizēt. Un ne jau lai gūtu vienreizējo peļņu (tā protams arī noder!), bet pamatā lai izvairītos no regulārajām izmaksām, visām šīm valdēm, padomēm un aģentūrām.
    Bet tās ir galēji nepopulāras reformas. Tauta mums sociālistiski domā, ka izzagts nav tikai tas, kas pieder valstij kaut patiesībā tieši to sistemātiski izsaimnieko.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    mary75 > mary75 20.12.2010. 17.49

    Nu bet tas taču universāls likums – birokrātija galvenokārt ieinteresēta radīt jaunu birokrātiju, izdomājot sev arvien jaunas funkcijas un radot sev arvien jaunas darbavietas.
    Galvenais, ka Latvijā tas jau ir traucēklis valsts attīstībai.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    mary75 > mary75 20.12.2010. 16.55

    Pecisk – Neatceros, ka tu mani apgāzi, nevis apgāzi, bet apstiprināji.
    8% no IKP valsts administracijas izdevumi – šo ciparu tu pats atradi, es biju atradis 7%, Igaunijā, atkal pēc taviem datiem – 6% no IKP, pēc maniem bija 4%.
    Nu rēķini, ja IKP Latvijai tuvu 10 miļjarduiem, cik ir 8% no IKP, un cik ir starpība starp 7 un 8%?
    Akurāt 100 miļoni, kur tad ir kļūda?
    Bez tam nejauc kopā ministriju centrālā aparāta izdevumus, kas ir 74 miļjoni, un visas valstas administrēšanas izdevumus ar visām aģentūrām utt., to pašu jau grib iestāstīt arī politiķi, lai izvairītos no griešanas – uzdod centrālā aparāta izdevumus par visām izmaksām, un tad sāk spēlēt to teātri, ka viņiem nabadziņiem nav kur taupīt. Tā ir klaja demagoģija un faktu sagrozīšana.
    Kā domā, kur tad pat V. kanceleja atrada tos 50 miļj?
    Un kāpēc vismaz tos politiķi nav spējīgi atrast un nogriezt sev, mīļajiem?

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

aivarsk 12.05.2015. 11.29

pieņemsim, ka anna ir īsta, pieņemsim, ka viss, ko viņa raksta faktoloģiski atbilst realitātei.

Tad es annai gribētu paskaidrot, ka PATS 9.maija svinēšanas FAKTS Rīgā man, kā latvietim ir pretīgs! Vēl pretīgāk ir, ja tas tiek darīts zem Latvijas valsts karogiem, jo tieši psrs fašisti iznīcināja šo valsti! Ne tikai iznīcināja valsti, bet 46 gadus paverdzināja un slepkavoja manu tautu! Zem “ģeņ pabedi” pesņām un pļaskām! staļins daudz vairāk atbilst fašista definīcijai, nekā Hitlers – tas jau annai būtu jāsaprot. Par neņemot vērā faktu, ka Hitlers pie varas nonāca demokrātisku vēlēšanu rezultātā.

Vēl pretīgāks ir fakts, ka ušaks un viņa krievu vēstniecības priekšnieki tādas annas nopērk lēti ar krievu šovinista kusturicas koncertu – tas ir tieši tas pats, ko pedofīli dara ar konfekti un mazu meitenīti vai puisīti..

Ja tā anna ir īsta, tad īsti gudra nav.

+9
0
Atbildēt

0

andris902 20.12.2010. 15.31

…visiem jau piemirsies, ka pirmais uzstādījums bija 70 miljoni…sarunas notiek un notiks…līdz kopsaucējam nonāks…un mūsu izpausmes šeit…maz ko spēs ietekmēt…bet kāds ir aizdevēju prasījums – to gan vajadzētu publicēt, lai nerastos pārpratumi vai minējumi…

+9
0
Atbildēt

14

    piziks > andris902 20.12.2010. 17.01

    Un kā tika, ZanE “iegūti” tie 20 miljoni? Kam atņemti, nogriezti? Ne jau ar runāšanu no aizdevējiem izrunāti, — tie taču vairs netic tai nepārtrauktajai muldēšanai, vai ne?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 20.12.2010. 17.30

    ZanE… :) Cik Tu humāna un saudzīga pret savējiem! Kur biji un ko domāji, kad Dombrovskis pirmoreiz šmaucās ar Valsts Kases cipariem un aizturēja PVN atgriešanu lielākajiem nodokļu maksātājiem tieši uz jaungadu. Tagd Tu vēlies, lai es viņam ticētu un saudzētu epitetos. Es redzu, ko viņš izdara un redzu, ko viņš vairās darīt. Ak, strādāt esat sākuši un diena gara? Vai Tev jau sācis likties, ka esat vienīgie, kam gara darbadiena? Kas VD liedza strādāt pērn, kur bija iemesli nesadot pa purnu nodokļu likumdošanas brāķdariem un ļaut turpināt izvarot vairākas ekonomikas paliekas, kas šogad elpoja labāk, bet nākamgad zaudēs samaņu? Mīļiem dwer būt ne tikai pret savējiem siltos kabinetos, Zanīt.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 20.12.2010. 22.59

    ZanE… Par epitetiem. Ja es lietoju epitetu, es to, visbiežāk, esmu izdomājis pats: atbilstoši attiecīgā personāža rīcībai, šo rīcību vērojot un analizējot. Un, ja ar galertu papildinu Ausmas Kantānes lāčuku, tad vienīgi pēc tam, kad esmu pieņēmis, ka nojaušu kādēļ VD pakļāvās ER un šmaucās ar Valsts Kases cipariem, kļuva par ļoti nevalstiskas rīcības līdzdalībnieku sava konformisma, vājā — pat neesošā — ētiskā uzstādījuma dēļ. Kad publiski daudzkārt tika pieminēta neprofesionalitāte juridiskajos formulējumos pensiju griešanas lietā, nu jau par to vairs nerunā, Vilks jau netieši pierāda, ka nu ir atrasts ST vājākais punkts — tiesnešu algās. Par viedokļu un argumentu ētiski nesmuku maiņu piemēru pietiek, un Tu pati tos piemērus zini, vismaz ne vienu vien. Tavam VD izglītība (!) pieļauj ētikas normu nezināšanu, vērā neņemšanu. Var par ētiku politikā smieties, bet tieši ētika atraisa melno un pelēko ekonomiku: ja viņi nevar nesolīt, tad mēs, te lejā, tad mēs varam nevis nesolīt, bet izdomāt, kā nemaksāt. Ja VD krāpa publiku un nodarīja zaudējumus LR lielākajiem uzņēmumiem, tad kādēl tas kādam, arī man, būtu jāaimirst, ja blakus Vienotības fani VD reklāmē kā visgodīgāko?! Dažreiz savējos vairāk mīl tie, kuri neizliekas trūkumus neredzam. ZanE, Tu citādi domā?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > andris902 20.12.2010. 16.08

    Sveika! Kā klājas? Liekas, ka Tu šausmīgi strādā, ja komentāru reizēm raksti vēlu pēc pusnakts?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    hinanska > andris902 21.12.2010. 01.12

    >klusais
    Te daudziem nav skaidrs, kas ir strukturālās reformas un kādas ir SVF prasības. Galvenais izrādīt savu erudīciju un kritizēšanas prasmi.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 20.12.2010. 23.46

    …Optiskais Tēmekli…
    …Tu savos spriedumos un epitetu piemērošanā neesi konsekvents…Tevi aizskāra izteikumi par Artjomu, jo Tu viņu pazīsti un zini, kas viņš par cilvēku…Tev bija nepatīkami!…bet šobrīd Tu pret VD pieļauj to pašu kļūdu – redzi tikai virspusi…veido tēlu no virspusējas informācijas…nu, labi – lai būtu!…izteicu savu viedokli, jo mans redzējums ir citāds…
    …par budžetu un nodokļiem…atgriežamies tajā punktā, kā jau teicu… kur sākas spēle – valdība paceļ nodokļus, ļautiņi izdomā…kā tos nemaksāt…kurš kuru?…kamēr nesapratīsim, ka spēlējam vienā komandā – nekas nemainīsies!…žēl!…
    …OK, būs ļaudis, kuri slēps savus ieņēmumus, izvairīsies no nodokļu maksāšanas…un brīnīsies, kāpēc budžets nepildās?…tikai neapzinās, ka ar savu darbību veicina stagnāciju, vai kavē straujāku attīstību…mūžīgais riņķa dancis…jo visiem vajag tūlīt un tagad!…un katrs jūtas apdalīts un pazemots…bet nekas nenotiek ar vienu rokas mājienu un pēc jaunā gada nesāksim dzīvot leiputrijā…un turpināsim dzīvot ar domu – katram savs krekls tuvāks…un lādēsim valdību, jo vienmēr būs vainīgi citi…bet kāda ir atbildība katram no mums???

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 21.12.2010. 09.31

    …Labrīt, Optiskais Tēmekli!…
    ….neesi šodien dusmu pūķis, labi?…lai Tev jauka diena!…:))

    0
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > andris902 21.12.2010. 00.06

    Cien. Optiskais Tēmekli – tā īsti nav izskanējis, bet viena no lietām ,ko cienītie SVF cenšas uzspiest par galertu nosauktajam ir tieši ielīšana sociālajā bužetā un tai skaitā pensijās, pie kam viņiem ir pilnīgi pie vienas vietas visādi tiesas lēmumi.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    piziks > andris902 21.12.2010. 00.32

    ZanE… Redzi, ir atšķirība starp Artjomu un Valdi. Nezinu nevienu kolēģi un arī man pašam nav bijis iemesla konstatēt, ka Artjoms būtu slikti strādājis, slikti lidojis kā pilots. Un ir aizdomas, ka arī Sudānā viņš ir rīkojies profesionāli un vīrišķīgi kā ekipāžas komandieris, glābjot savu ekipāžu, savus cilvēkus, padotos. Kad VD piedalījās lielo nodokļu maksātāju krāpšanā, es nevaru to nosaukt par labu darbu, — Tu laikam vari. Vismaz klusēsi, jo tie ir Tavējie un par tādiem savējiem laikam kaunēties vairs nemāki. Vienreiz, pat 2x jau Tev teicu, kad redzēju vīrišķīgu VD, Stokholmā, kad VD teica: “Lai kāds bezatbildīgi aizņemtos, ir jābūt…” Kad Borga vizīte tika atteikta oktobrī, es nemāku to nosaukt par vīrišķīgu rīcību. Kad premjers pieļauj, ka ierindas pilsoņiem atņem nodokļus pirms padarīta darba un atņemšanu sauc par nodokļu avansu, es tomēr redzu valsts reketu un reketieri ar šlipsi, nevis valstsvīru. Es varu saskatīt labu Repšes čomu, kam VD pateicīgs par karjeras sākumu, bet es redzu gļēvu Latvijas politikas cilvēciņu, ja šis pateicīgais izliekas neredzam, kad politčoms paraksta Ls 140 000 ziedojumu partijas inkasatora baskethobijkomandai. Es gribu redzēt valsti, kas tiesības uz nodokļiem nopelna ar attieksmi pret pilsoņiem un nodokļu maksātājiem, — uz visiem nodokļiem VD valsts, manuprāt, to nav nopelnījusi. Un stulba man aizdoma/pat pārliecība, — ja VD valsts pusotru gadu būtu centusies godīgāk attiekties pret savu un citu Darbu, Saeima un valdiba iztiktu bez koalīcijām, un Vienotības faniem nevajadzētu ZZS un Hūti tikai lamāt, kamēr Vienotība kombinējas un turas pie varas tieši kopā ar Hūti. Manis minētie problēmu piemēri nav tik smagi, lai pusotrā gadā nebūtu bijis izdevību pietiekami daudz lietu izdarīt labāk: Tu taču gribēji zināt, ko un kā darītu es? :)

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    anrijs > andris902 20.12.2010. 22.50

    Starp citu, vai zināt ko FM “birokrātija” ir izdomājusi?

    Ja reiz ES liek atmaksāt PVN uzreiz …. tad izdomājam jaunu veidu kā “pieturēt” – lai nav jāatmaksā ….
    viens piemērs: no jaungada uzņēmumiem, kas būs iegādājušies auto, tiks atmaksāti PVN tikai 25% (protams pie nosacījuma, ka ir priekšnodoklis) …..

    Man, kā uzņēmējam uzreiz ir risinājums – auto jāiegādājas ne LV un jāliek uz uzņēmuma pamatlīdzekļiem ….. jo maksājot ārpus LV (ES) pirkums būs bez PVN …. attiecīgi liekot to pamatlīdzekļos tas atbilstoši jāgrāmato ….
    un te būs situācija, ka uzņēmēji nevis atprasīs PVN atpakaļ, bet vienkārši tērēs BEZ PVN …. un bonusā vēl reģistrēs auto LT … nebūs ne auto ne ceļa nodokļu ….. citēji LV auto bizness un budžets …

    Atvērt filiāli LT uzņēmumam, kam ir vismaz 3 auto atmaksājas, pat ja tas ir tikai fiktīvs pasākums …. un tad CP par stulbos noteikumus par īpašās atļaujas izņemšanu varēs kaut kur dziļi ie….

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 21.12.2010. 00.57

    …Optiskais Tēmekli…
    …gribēju zināt…:))…diemžēl, neviens Tavus pieņēmumus pārbaudīt vai izbaudīt nevarēs…:))…jo no malas raugoties vienmēr viss izskatās savādāk…un šodien visi gudri teikt – kā būtu, ja būtu…
    …ja klausījies Saeimas sēdi, tad dzirdēji arī kaismīgos Šķēles runas plūdus, tikai…kāpēc nekas no tā, ko šodien tik dedzīgi sludināja Baltais tēvs…netika izdarīts visu šo gadu laikā?…viņam un viņa partijai tādas iespējas bija…šodien pēkšņi nākusi apskaidrība?…
    …Tu norādi uz VD kļūdām…iespējams, varēja ko darīt citādi…varēja savādāk…bet tobrīd – tajā situācijā…varbūt nemaz citādi nevarēja?…
    …esi atradis vainīgo visas Latvijas nelaimēs?…beidz!…pirms izdarīt secinājumus…der saskaitīt visus +/- …kādreiz tas ir lietderīgi…:))

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 20.12.2010. 16.19

    …sveiks, lno!…ar atgriešanos!…paldies, darba tiešām ļoti daudz…pats zini, kā mēdz būt gada beigās – darbs dzen darbu…un modrību nedrīkst zaudēt!…:)…ceru, ka Tev bija laba atpūta…:)

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 20.12.2010. 17.45

    …Optiskais Tēmekli…epitetu lietošana liecina arī par pašu epitetu lietotāju…:))
    ….nu, nu…būtu gribējusi redzēt, kā Tu pagājušā gadā būtu varējis kādam pa purnu sadot!…bet, protams, mēs lietas skatām katrs no sava zvanu torņa…kaut gan atrodamies vienā pusē…:))
    …ceru tomēr sagaidīt Tavu atbildi, kā Tu rīkotos, ja būtu VD vietā…bet tikai bez fantastikas elementiem…:))

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > andris902 20.12.2010. 17.23

    …Optiskais Tēmekli….vai es Tevi nelūdzu būt korektam attiecībā pret “epitetu” lietošanu?…
    …kur radās vai palika 20 miljoni?…darbs!…darbs!…un vēlreiz darbs!…kāpēc Tev un vēl dažiem gribās putukrējuma torti jau šodien uz pusdienas laiku?…tā arī Tu neatbildēji, kad jautāju – ko Tu varētu izdarīt labāk par Dombrovski?…uzreiz pārslēdzies uz SDV tēmu…un nevis pieļāvumu formā, uzdodot vēlamo par esošo…bet reāli – ar pieejamajiem resursiem, komandu, likumu paketi…ko teiksi???…
    …darbs un sarunas turpinās!…cilvēki strādā, bet citi cilvēki kritizē…un skatos – kritikas asums pieaug proporcionāli darba dienas garumam…:))

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu