PLL atbalstītāji šokā par apvienības vēlēšanu rezultātiem • IR.lv

PLL atbalstītāji šokā par apvienības vēlēšanu rezultātiem

36
Kristaps Kuhaļskis, F64

Savickis: ne vienmēr vēlētājiem taisnība; Rāvis nesāks atbalstīt ''Vienotību''

Uzņēmēji, kuri finansiāli atbalstīja apvienību „Par labu Latviju” (PLL) priekšvēlēšanu laikā, ir neizpratnē, kāpēc vēlēšanās tik slikti veicies. Juris Savickis, kurš ir arī PLL valdes loceklis, svētdienas vakarā skumji oponēja domai, ka vēlētājiem vienmēr ir taisnība.

„Ne vienmēr vēlētājiem ir taisnība diemžēl,” PLL sasniegto 10.Saeimas vēlēšanās „Itera Latvija” prezidents komentēja LNT ziņu speciālizlaidumā. Savukārt portāls "pietiek.com" vēsta, ka„Itera Latvija” šefs, uzklausot viedokļus par neveiksmes cēloņiem, vēlēšanu naktī retoriski izmetis: „Jā, mēs vienkārši izšķiedām naudu, nu, ko darīt, nu?”

Būvnieks Guntis Rāvis "pietiek.com" neslēpa, ka ir šokā. „Es esmu šokā par rezultātu.” Viņš priekšvēlēšanu taktikas izvēlē paļāvies uz [Andri] Šķēli un [Aināru] Šleseru: „Ko es tur varu apšaubīt, ja man trīskārtējs premjers saka – tā vajag?”

Portālam gan „Skonto būve” līdzīpašnieks Rāvis sacīja, ka tas nebūs iemesls, lai viņš sāktu atbalstīt „Vienotību”. Viņš centīšoties uzvarētājiem izklāstīt savu izpratni par ekonomiku. „Es nevaru iet ar tiem, kuri saka, ka nodokļi ir jāpaceļ. Es gadā nodokļos samaksāju 10 miljonus, un man ir svarīgi, lai netiktu kropļota konkurence – lai nodokļi būtu zemāki, bet maksātu visi,” par Rāvja teikto vēsta portāls.

Savukārt „Rīgas piena kombināta” līdzīpašnieks Atis Sausnītis atzinis: „Šķēles spējas ir fenomenālas, bet otrreiz vienā upē neiekāpsi.”

Kā ziņo "pietiek.com", vēlēšanu naktī Sausnītis, kā arī vēl citi, kritiku vērsuši pret PLL priekšvēlēšanu kampaņas un sabiedrisko attiecību veidotājiem.

Komentāri (36)

Agnese Lûse 03.10.2010. 22.57

ex Stendziniek Stendziniek nu gluži kā pasakā par Pelnrušķīti,kā sita pulkstens pusnkatī,tā viss nostajās patiesās vietās…
Es jau no sākumu teicu,ka Stendzinieks nav nekas cits kā sapņu un ilūziju pārdevējs,bet diemžēl viņu “burbuļu produktiem” ir visai zems “derīguma termiņš” nemaz jau nerunājot par pielietojumu :)))

+42
-1
Atbildēt

1

    martins_zvejnieks > Agnese Lûse 06.10.2010. 14.41

    Par Pelnrušķīti:

    “Pulkstens sita, palīgā!
    Nu ir dirsā galīgā!”

    Kurts Vonnegūts (Lopkautuve Nr.5)

    0
    0
    Atbildēt

    0

Topiņš 03.10.2010. 22.56

kā ta nebūs šokā, tādu naudu izgrūda un tagad otkata nebūs?! :O

+36
0
Atbildēt

0

liene.dz 03.10.2010. 23.39

Kaut kā nevaru atzinīgi novērtēt to cilvēku – arī šo uzņēmēju – prātaspējas un godaprātu, kas metās atbalstīt PLL…

+25
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu