Vēlēšanu priekšvakarā Zatlers uzrunās tautu • IR.lv

Vēlēšanu priekšvakarā Zatlers uzrunās tautu

7
Lita Krone, LETA
Indra Sprance

Dienu pirms 10.Saeimas vēlēšanām Valsts prezidents uzstāsies ar televīzijas uzrunu

Valsts prezidents Valdis Zatlers 1.oktobrī Latvijas Televīzijā (LTV)  tiešraidē uzrunās tautu, aicinot piedalīties 10.Saeimas vēlēšanās, Ir.lv apstiprināja Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs.

Valsts prezidenta uzruna būs skatāma  LTV, kā arī translēta sabiedriskajā radio. “Prezidents, nejaucoties politiskajā procesā, uzskata, ka 1.oktobrī ir pēdējā iespēja uzrunāt tos, kas neplāno doties vai joprojām nav izlēmuši un tāpēc neplāno doties balsot. Prezidents aicinās cilvēkus būt pilsoniski atbildīgiem un tomēr piedalīties vēlēšanās,” sacīja Rinkēvičs.

Viņš arī atzina, ka šī ir pirmā reize, kad Valsts prezidents izmantos šādas iespējas, tomēr situācija prasot to darīt. Aptauju dati rāda, ka vēlēt nedosies liels skaits iedzīvotāju, norādīja Rinkēvičs.

Zatlers iepriekš uzsvēris, ka priekšvēlēšanu periodā atturēsies no jebkādiem komentāriem par politiskajiem spēkiem vai iespējamajiem nākamās valdības veidotājiem.

Komentāri (7)

artisch 24.08.2010. 17.34

Doma tiešām laba, taču ļoti jāuzmanās, lai nepateiktu neko aģitējošu. Cerams ka tauta arī ieklausīsies un aizies atdot savu balsi, jo šis nu ir tas laiks kad gurķošanās un neizlēmība var dārgi maksāt ikvienam Latvijas iedzīvotājam.

+4
0
Atbildēt

0

Vaira Tempele 24.08.2010. 17.31

Lai nu buutu!
Tikai jaacer, ka nepaspruks kaada agjitaacija vai divdomiiba kaa Pujaatam. Peec tam jau varees atvainoties un taisnoties, bet buus jau par veelu – posts jau buus nodariits.

+3
0
Atbildēt

0

andrejs_kirsis 24.08.2010. 18.59

Kurš tevi vairs klausīsies…

+4
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu