Šķēle: 15 vietas Saeimā būtu labi • IR.lv

Šķēle: 15 vietas Saeimā būtu labi

85
Andrejs Terentjevs, F64

TP līderis atzīst, ka partijas reitingi nav pārāk augsti; Šlesers pārliecināts par "lielu uzvaru"

“Es kā TP priekšsēdētājs, paskatoties arī uz savu reitingu un nospiedošo viedokli medijos, saku, ka labs rezultāts būtu 15 vietas Saeimā. Es necīnos par tiem 85%, bet man vajag atpakaļ visus savus 15%,” piektdien Neatkarīgajā publicētajā intervijā saka Tautas partijas līderis Andris Šķēle, izjautāts par partijas reitingu un izredzēm rudenī gaidāmajās parlamenta vēlēšanās.

Šķēles izteikumi gan nenorāda uz topošās apvienības “AŠ kvadrātā” iespējamo pārstāvniecību parlamentā, jo Šķēle un LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers iepriekš apgalvoja, ka pusi vēlēšanu apvienības kandidātu saraksta vietu varētu atdot kustības “Par labu Latviju”  pārstāvjiem, uzņēmējiem, atlikušo pusi sadalot savā starpā.

“Manuprāt, ir kaut kāda nesaiste, ja partijai reitings ir kādi 16% un arī tās līderiem apmēram tikpat, – tas nozīmē, ka līderis sasniedzis savus griestus, bet viņa konstrukcija, piemēram, Vienotība, ir pārvērtēta: vienkārši jauns veidojums, salātzaļa krāsa, pavasaris, zaļas lapiņas ārā…,” pauž Šķēle.

“Esmu piedalījies četrās vēlēšanās un uz šīm eju ar vislielāko pārliecību par labu rezultātu un lielu uzvaru,” savukārt izsakās Šlesers.

Šķēle atzīst, ka gan Tautas partijas, gan LPP/LC reitinhi “nav pārāk augsti”, tomēr 4. vai 5. pozīcija ir pietiekami augsta, lai no tās startētu. “Jā, mums, TP arī ir lielāka bagāža nesama ar iepriekšējo vēsturi. Tajā pašā laikā vēsture ir arī uzrakstīta nepilnīga. To mēs arī spēsim paskaidrot, izrunāties ar cilvēkiem,” pārliecināts Šķēle.

Pārējo politisko spēku līderi līdz šim bijuši piesardzīgi izteikumos par to, cik deputātu mandātu Saeimā cer iegūt. “Saskaņas centra” (SC) Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs paudis pārliecību, ka SC uzvarēs šajās vēlēšanās, arī “Vienotības” politiķi pauduši, ka apvienībai ir labas izredzes.

Komentāri (85)

mincitis888 21.05.2010. 11.10

Nūūū…, ja tikšanās reizēs ar vēlētājiem zālē tiek ielaists tikai taukpurnu elektorāts un selekcijas veidā atsijāti interesenti, tad , tiešām, var sākt likties, ka esi superstārs, un, ja vēl pēc totālas makaronu karināšanas kāda no babiņām paprasa autogrāfu, tad ne tas vien sāks likties, tad var sākt murgot pat par 51 vietu Saeimā:)))

Bet, ja nopietni, abi šie labi nopakotie melīgie mērkaķi, sevi asociē ar austrumu mafijas bandītu cīņām par varu, tās pašas metodes-lielas naudas un superlieli meli!

+27
-1
Atbildēt

5

    nina_kuzmina > mincitis888 21.06.2010. 21.21

    Piekrītu komentētājiem. Dīvaini ir tas, ka šādi cilvēki var pretendēt uz varas sagrābšanu. Tas laikam tikai mūsu valstī iespējams.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    ricijs > mincitis888 21.05.2010. 11.19

    nez kapēc, bet man šķiet, ka AŠ^2 tikai jēli imitē un imitēs priekšvēlēšanu kampaņu, un patiesībā nemaz nevēlas iekļūt Seimā, savu labklājību ceļot caur Parex un miljons citām, atvainojos par banalitāti, shēmām. kad ir runa par miljoniem un pat miljardiem – kāda gan vēl tur kalpošana tautai un vulgārajam nodokļu maksātājam?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    www.vecamate.lv > mincitis888 21.05.2010. 11.42

    Skaidrs, ka viņiem slaidi nospļauties uz politiku kā tādu.Jautājums ir vienīgi naudā un personīgajā brīvībā.Tāpēc bez līšanas saiemā nu nekādi neiztikt, ja grib saglābt savus t.s biznesus un palikt uz brīvām kājām.

    +7
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > mincitis888 21.05.2010. 13.29

    Nu, protams, ka abiem viņiem gribas nokļūt saeimā, jo citādi viņu bizness neness augļus!
    Kā tad Šķēle nomaksās Pareksam tos miljonus: liekas Parekss bija aizdevis 24 milj.
    Viņi grib paši pārdot Pareksu un ievākt zināmus % par milzīgi ieguldīto darbu, bet personiski sev!Bez tam šķēle ir devalvācijas kūrētājs un jau rudenī vajāja Rimševicu par Ls devalvāciju, jo kā tad viņš citādi spētu tos milj atdot bankām?????
    Bez tam Šķēle ir Latvenergo privatizācijas piekritējs, jo krievi tā vēlas visās blakus valstīs pārņemt energo kompānijas un šķēlem jau šajā ziņā ir iestrāde! Kaut vai atceramies Miķelsona runas un darbus, kad jau sāka stumt caur Ekonomikas M 25% akciju pārdošanu biržā! Labi, ka laikus Kampars apturēja šo mahināciju. Baisi pat iedomāties, ja viņi( A+Š)2 dabū tos 15%, jo tad viņi cer uz SC 35% un tad ar Latvijas ekonomiku ir cauri, jo visu pārdos Austrumu kaimiņam un arī sev abi kretīni kaut kādu daļu dabūs par “pūlēm”!Lai Dievs mūs pasargā no abiem kretīniem!

    +12
    0
    Atbildēt

    0

    mincitis888 > mincitis888 21.05.2010. 11.31

    Domāju, ka nē, viņiem Saeimā jātiek par visām varītēm, parādu saistības ir astronomiskas!
    Man vispār būtu lūgums kādam, kam zināšanas un info, saskaitīt visu šakāļu- gan to ,kas aš2, gan labā Latvija:(, parādu kopsummu…domāju, tie cipari izsauktu vispārēju pārsteigumu, vismaz uzzināsim, uz kādām summām cer šie zagļi, cik vēlas nokost no tautas miesas!

    +14
    0
    Atbildēt

    0

a2832728 21.05.2010. 11.08

jaacer ka savus 15 tu, skeele, dabuusi, kad pacels augshaa visas tavas bleediibas…..

+24
0
Atbildēt

1

    mincitis888 > a2832728 21.05.2010. 11.13

    Labs, ceru, ka ar 15 cauri netiks, ir pelnījis visus 25-par valsts nodevību, par korupciju lielos apmēros, par valsts novešanu līdz kraham!

    +9
    0
    Atbildēt

    0

mary75 21.05.2010. 11.09

Nu ko, ja muļķuzemes vēlētājam atkal pietiks muļķības nobalsot par šo te valstij acīmredzami naidīgu un kaitīgu mutantu ĀŠ, tad var pateikt tikai vienu – ko pelnījuši, to dabūjuši.
Ja tagad korupcijas ziņā vēl esam kas līdzīgs Rumānijai vai Bulgārijai, tad nākotnē būsim Zambija Eiropas austrumos.
Ja balsojat par šiem, tātad balsojiet arī par SC, K-K, par nabadzīgu, korupcijā grimstošu valstiņu, ar tiesu sistēmu un spēka struktūrām, kas pakļauti korupcijai, valsti, kur nac. bagātību lielākā daļa atrodas dažu cilvēku kontrolē, kuri jūs uzskatīs par lohiem, un ņirgs jums sejā, kārtojot savas bizneslietas uz valsts un jūsu rēķina, kā jau dara to patreiz.

+24
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu