Vizītē Latvijā ieradīsies Ukrainas prezidents Porošenko • IR.lv

Vizītē Latvijā ieradīsies Ukrainas prezidents Porošenko

132
NULL

Sagaidāms, ka Porošenko Latvijā ieradīsies aprīlī pēc Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa iepriekš izteikta ielūguma.

Vizītē Latvijā ieradīsies Ukrainas prezidents Petro Prošenko, tā šodien Ārlietu ministrijā notikušajā diskusijā “Latvijas un Ukrainas diplomātisko attiecību 25 gadi — veikums un sadarbības perspektīvas” apliecināja Ukrainas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andrijs Zajacs, ziņo aģentūra LETA.

Komentāri (132)

tonijs 13.02.2017. 21.27

Esam sabiedrotie un Porošenko kā prezidents pārstāv Ukrainu un tās tautu, tāpēc jāuzņem ar vislielāko cieņu. Reitingi- tā ir Ukrainas iekšējā lieta.

+8
0
Atbildēt

79

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 10.26

    Valdis

    “наш сукин сын” – это уже ставшая классикой фраза одного из президентов США по поводу сотрудничества с одним из диктаторов.

    Есть еще и термин “realpolitic” -реальная политика. Это когда нельзя, но если очень нужно, то можно (своим).

    И в итоге все компромиссы сводятся “что позволено Цезарю, не позволено быку”)

    Только если вы широко используете “компромиссы”, вы не можете отказать в этом праве другой стороне. Точнее, вы можете в этом убедить своих избирателей, “мы же хорошие”, но увы, вы при этом очень слабо выглядите в глазах избирателей оппонента. Ну и надо же быть очень наивным, чтобы верить в то, что оппонент это не использует в работе со своим избирателем.

    Ну это вроде как критиковать Ушакова за “распил” строительства в Риге, но при этом говорить “но не смейте нас критиковать за “распил” гос.заказов”. Ну почему я должен вдруг поверить, что спонсоры Единства, “пилящие” гос.заказы, вдруг не будут пилить заказы в Риге?)

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 00.18

    Ну да, это же свой) и неважно, что недавно литовец министр ушел со скандалом из-за коррупции) Он же свой, ну как тут покритикуешь?) Любая же критика – это вода на мельницу Москвы, поэтому дайте еще денег и не критикуйте)))

    И остается только кряхтеть и выделять очередные 600 млн. И стараться все внимание переключить на Россию “а вот там коррупция, а вот там воруют”. Только там-то свое воруют, а тут уже европейское

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 10.09

    aizvainojums (uzskatu – pamatots) mainīja arī attieksmi pret šeit rakstošajiem un mainījās arī komentāru saturs.

    В свою защиту скажу, что обиды нет. Просто проще и понятнее принять роль, чем доказывать, что ты не верблюд) Все равно ведь рука Москвы, а печатать на самом деле проще и быстрее. Раньше надо было через спеллер прогонять, обдумывать схему предложения.

    А содержание особо не изменилось, просто на русском ответы воспринимаются более критично )

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 13.32

    kolpanteli okupanteli, saukāšanās kā pēdējais arguments ir raksturīga debiliem rusnacistiem un cietumniekiem. tu esi debils rusnacists vai cietumnieks vai abi kopā?

    Tātad, debilais kolpanteli, te mauj tu, bet es komentēju. Saprati, debilais kolpanteli? Un, ja neesi spējīgs atbildēt, turi muti. bet cietumnieku asprātības paturi pie sevis līdz laikam, kad nonāksi cietumā par naida kurināšanu. Kameras biedri novērtēs. Es nē.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 18.36

    debilkolpantisma evolūcija diuskusijā:

    1. Nekaunības šovs.

    2. Analfabētisms šovs.

    3. Spītēšanās šovs.

    4. Pavisam debilas spītēšanās šovs.

    5. Apvainošanās šovs.

    6. Sūdzēšanās šovs ar līdzjūtīgu atbalstītāju palīdzību.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 18.23

    Atliek noskaidrot, kas tā par mnelikumīgu prasību zināt kaut kādu valodu, kas Latvijā nav valsts valoda? kolpanytnacisteļi apdulluši no nekaunības? Nekas, kolpantnacisteli, izmācīsim gan tevi, gan tos citus!

    Kāpēc cilvēki strādā Eiropā, kad kolpantelis izņems smadzenes no pakaļas un pārliks galvā, tad sapratīs, ka parasti strādā tur, kur vairāk maksā. Idejiski apvainotie, tādi kā debilkolpantelis, tieši otrādi, nekur nebrauc, jo nav kur. Eiropā nav vajadzīgi, bet no Krievijs baidās vēl vairāk nekā no 1944. gada latviešu leģiona.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 17.29

    kolpants

    Nekad neesmu dzirdējis, ka projām brauktu, jo liek krievu valodu mācīties…

    Vēl jau 14/02 nav galā.

    Atnāks edge_indran ar savām vaimanām un ilgām pēc LPSR un mēs ar gotinjteevu atkal varēsim izklaidēties troļļi trenkājot :)

    Es neredzu citu iespēju, kā jaunu partiju… Noteikti ir pieprasījums. Tad jābūt arī piedāvājumam. Pagaidām gan mums ir vēl viens nacionālis Bordāns un Kaimiņš – populists… Un Vienotība, kuras dalībnieki paši domā, ka viņiem viss ir kārtībā un partija dzīvos ilgi un laimīgi…

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 08.07

    Kad Vējonis paspiedīs Porošenko roku, tad ar kuru no viņa emanācijām sasveicināsies -ar Ukrainas tautas priekštāvi, vai oligarhu?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.14

    Skaidrojumu esmu dziredējis, bet neesmu pieņēmis, jo skaidrojums ir neloģisks un izklausās pec atrunas. Tad jau pēc visām tām diskusijām, kuras man ir bijušas ar mūsu pašmāju ultrām, man vajadzētu ar Kolorado ševroniem uz abām piedurknēm sturmēt Avdejevku vai vismaz skraidīt apkārt pa Latviju un izlīmēt Staļina portretus. Kāpēc es to nedaru?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.16

    Nu, nu. Atgriezīsies. Kad kolpantelim tāda prakse vispr ir bijusi? Un kā gatavojaties viņu pievērst adekvātai uzvedībai? Panesot visus bērnudārznieka cienīgos niķīšus vai pašcenzējoties un neaiztiekot viņam nepieņemamas tēmas?

    kolpantelis okupantelis nevienu neaplaimo, atrodoties Latvijā, un vismaz es viņu te neesmu saucis un ar varu neturu.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 17.29

    Pats uzprasījies, vaino tikai sevi.

    Tieši otrādi, šī diena bija lieliska. Nekas tā neuzlabo garastāvokli kā laba mūzika, meitenes balss un ne argumentēt, ne aizvērtis nespējīgu kolpanteļu ģenerēts fona troksnis.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 12.37

    Valdis

    В то, что появится некая мощная персона, которая сможет убедить и даже заставить обе стороны пойти навстречу, я уже не особо верю. Это же столько с обеих сторон на эту персону вывалится…

    Другое решение-просто время..Когда через лет 10 просто уже физически не будет ветеранов, и поэтому шествия и отмечания уже не будут иметь такой смысл.

    Есть и худший вариант-случится нечто такое плохое, что займет место этих событий.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.17

    Nedomāt vienādi un kvekšķēt līdzi okupantiem ir divas dažādas lietas, bet principiāli tēlot apvainoto un principa pēc demonstrēt rusnacismu arī nav nekāds nopelns. Jo vairāk tāpēc, ka tam, kas sācis tēlot rusnacistu, vajadzēs patiešām par tādu kļūt.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 17.20

    Valdis

    Трудно не согласиться про бизнес партии. Может, поэтому и уезжают люди, а не потому, что русский требуют знать.

    Как-то все невесело в итоге на 14 февраля получилось )

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.30

    kolpanteļa okupanteļa aizvērties nespējīgā kvekšķa gadījumā neadekvāta ir gan debiliķa tēlošana, gan principiāla nespēja tikt skaidrībā ar faktiem, kuri ir zināmi jau vismaz 29 gadus, gan apvainošanās kā poza. Vienīgais, ks vēl pietrūkst līdz kremļnacistam, būtu bļāvieni ”Dajoš Avdeevku! Dajoš Kramatorsk!” bet no tādim labāk atturēties – var sanākt krimināls. No cietumnieka leksikas arī tiek mēģināts atturēties, lai gan kolpantnacistiem huligānisms ir otrā daba un intelektuāļa maska regulāri krīt nost, bet zem tās huligāna purns. Un, protams, principiāla nevēlēšanās pieņemt Latvijas vēstures faktus kopā ar totālu nespēju šos faktus komentēt.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 17.16

    В те предыдущие выборы еще был шанс втянуть Согласие в свою орбиту у ведущих партий. Теперь уже и поздно, и Согласие уже обросло, заросло и вросло в Ригу. И если и есть желающие что-то менять, то они уже понимают, что в Согласии делать нечего. Как и нечего делать в Единстве. Как только я прихожу в Единство, я подписываюсь под “была оккупация, значит и есть оккупанты”. И я тут же фактически всех русских теряют как потенциальных избирателей. Потому как Единство четко и понятно отказалось принимать принцип “оккупация без оккупантов”. Плюс опять же в рядах Единства Элерте, призвавшая извиниться за оккупацию и ассимилироваться.

    Ну а самому делать партию – ну это уже нереально.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 11.36

    Информация для интересующихся, но не для готиньтева, там уже клиника)

    1998. gadā 16. marts tika noteikts kā oficiāla leģionāru atceres diena un Saeima pieņēma deklarāciju “Par latviešu leģionāriem Otrajā pasaules karā”

    Прям с самого сайта, где врать не будут)

    http://www.nacionalaapvieniba.lv/par-mums/tradicijas/16-marts-legionaru-pieminas-diena/

    Правда, почему-то легионеры, которые в 1943 пошли якобы мстить за Суровый год и репрессии, “не заметили”, как в 1941-1943 немцы уничтожили (именно уничтожили, а не выслали) более 100 000 человек. Но, наверно, это уже не были “padomju vara nežēlīgi iznīcināja Latvijas inteliģenci, virsniekus un labākos saimniekus.”, поэтому и возмущения легионеров действия немцев не вызвали.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 10.04

    To uzskata kā izlīdzinošu gājienu..

    Это да, обычно какие-то слова навроде “мы поддерживаем Вас с борьбе с коррупцией, вы уж там постарайтесь” произносятся для приличия.

    Но все сложнее и глубже-ну вот как после этого тем же россиянам все воспринимать, если они видят, что и для западной демократии есть политика двойных стандартов-если ты чужой, мы тебя во всех смертных грехах обвиним, а если свой-ну что поделать, “сукин сын, но наш сукин сын”.

    То есть логика очень проста-если сместить Путина и придет прозападный демократ вроде Порошенко, воровать будут так же, но уже без критики. Даже далеко ходить не надо – стал Миша 2% оппонентом Путина и тут же стал честным политиком. Хотя кличка Миша2% появилась задолго до критики Путина и все же понимают, о чем идет речь.

    Это как если Лемберг вдруг станет жестким критиком Ушакова и Москвы-тут же станет лучшим другом Единства ))

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 11.20

    gotinjteevs

    Мычишь ты слишком много, поэтому обтекай без ответа. Научишься ясно и понятно выражать свои мысли, тогда, может, и отвечу.

    Русский ты знаешь очень хорошо, поэтому ты явно понял, что ты послан, поэтому твои..извержения будут впредь без ответа)

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.46

    Ja cilvēks ir savējais, kāda viņam būtu motivācija tēlot debiliķi un nerunāt valodā, kuru viņš saprot?

    Ak tā, krievu Delfi. Pat ja cilvēkam ir no Vācijas atvests kompis bez kirilicas, kurš likums aizliedz lietot ”Translit” lapu? Komentētājiem arī būs taisnība ibo laķinskimi bukvami na russkom ņečitabeļnaja hreņ polučajetsja ун ари латвиски ракстит кирилица нав некадас йегас я виен ту неспеле конспираторус ар цилвекием кас латвиски несапрот.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 15.15

    Bija vietēja mēroga Tautu kauja. No tālākiem kaimiņiem ir piedalījušies britu un franču jūrnieki.

    Atliek noskaidrot, vai cilvēks, kurš principā nelieto tās valsts valodu, kurā dzīvo, un tēlo idejiski apvainoto, mīl valsti? Ar ko viņš atšķiras no okupanta? Okupants arī mīl zemi, ko atnācis okupēt.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 15.13

    Valodas lietošana parāda attieksmi pret valsti un vispār kurā Rietumeiropas valstī migrants varētu forumā rakstīt arābiski un pieprasīt, lai franči vai vācieši saprastu?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 15.06

    Uzvārds ir dzirdēts un nupat krievu aprakstā uzgāju Līvena vadītās vienības formas. Landesvērā, ja pareizi atceros, kādu laiku dienēja arī Silgailis, vēlāk leģiona štāba virsnieks un memuārists.

    Agrākos laikos uz lielām kaujām savācās puse Eiropas tautu, tikai jautājums – kurā pusē nostāsies tas, kas jau miera laikā tēlo idejiski apvainoto?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 16.03

    gotinjteev

    Es esmu pieņēmis zanEs skaidrojumu tam, kāpēc kolpants neraksta latviski. Šo skaidrojumu vēl pirms zanEs deva dzeris49. Es ceru, ka kolpants atgriezīsies pie sākotnējās prakses rakstīt latviski, bet esmu pārliecināts, ka viņš to nedarīs, ja visu laiku atradīsies uz kaujas lauka krustugunīs. Un, baidos, ja viņš to darīs, tad atkal jau viss notiks pēc ierastās shēmas, kas novedīs pie krievu valodas no jauna…

    Un tagad tu bez vajadzības lieto troļļa edge_indran paņēmienu ar bilžu grāmatu… Kamdēļ? Ja karojam ar troļļiem, tad taču nesākam paši par tādiem pārvērsties…

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 19.45

    Sameklējiet 5 atšķirības starp 1991. gada interfrontistu pēc augusta puča un kolpanteli.

    Gan 1991. gada interfrontists, gan kolpantelis atzīst Latviju – bet ar atrunām.

    Gan 1991. gada interfrontists, gan kolpantelis izrāda okupantiem raksturīgu naidu pret latviešu valodu un ir piespiežams tikai ar likumu un sodiem.

    Gan 1991. gada interfrontists, gan kolpantelis zina tikai padomju cenzēto vēstures versiju un sāk trakot, ja tiek iepazīstiāts ar pārējo.

    Gan 1991. gada interfrontists, gan kolpantelis ultimāta tonī pieprasa sev nepamatotas privilēģijas – piemēram, ”tiesības” nerunāt latviski, atrunājoties ar visu ko, ieskaitot debilismu un nespēju mācīties valodas.

    Ne 1991. gada interfrontists, ne kolpantelis debilisma dēļ nav spējīgs diskutēt, bet nekaunības un spītības dēļ izmisīgi turas zaudētā pozīcijā. Pat ja pats sevi padara par debiliķi.

    Gan 1991. gada interfrontists, gan kolpantelis ir piektā kolonna un valsts ienaidnieks.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 17.10

    Valdis

    Если бы ЦС тогда взяли в коалицию, теперь бы мы оперировали бы фактами. И было бы просто понятно, как говорят, по факту, рука они Москвы или не рука. А теперь остается только предполагать “ну скорее всего да, или скорее всего, нет”.

    И если бы ЦС в коалиции выставил бы себя проводником интересов Москвы, то на следующих выборах было бы уже все понятно.

    А в итоге получилось что? Кратковременное воодушевление “да не может быть, неужели больше не будет деления русская-латышская партия?” сменилось на “ну понятно….”.

    Кстати, были попытки у Единства привлечь русского избирателя, появились “русские” политики. И где они сейчас? Я помню, как было мучительно смотреть на Вячеслава Домбровского, когда в интервью на ПБК ему задали очень простой вопрос: ну раз вы в Единстве, значит, вы считаете, что Латвия была оккупирована и русские тут оккупанты? И было непонятно, почему он просто не ответил утвердительно. В итоге не стал он ни для латышей своим, ни для русских.

    Точно такие же слухи ходят о НО. ЧТо у них пару идейных фронтменов, которые на самом деле идейные – Дзинтарс и Домбрава. А за их спинами серьезные люди решают серьезные вопросы с кем надо и как надо. В том числе и с Москвой.

    У академических кругов не будет финансов на выборную кампанию. А как только появится спонсор, появятся интересы….

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 15.55

    Kādam vācu eģiptologu žurnālam nebija problēmas redakcijas ievadrakstu vācu valodā ar ēģiptiešu hieroglifiem uzrakstīt. Ka tik būtu gribēšana, bet varēšana atradīsies.

    Tomēr paliek jautājums, kāpēc cilvēks neraksta valodā, kuru saprot, un vēl ģenerē neadekvātas pretenzijas par adekvātumu, kad viņam atgādina, kas šī par valsti un kādā valodā te runā?

    ”Tautas ir sajukušas un valodas ir sajukušas. Es domāju, ka kādam arī valstis ir sajukušas – viņš neatceras, kurā valstī dzīvo!”

    https://www.youtube.com/watch?v=EmNVt8_Spj0

    Un vispār, cik tālu var tā piekāpties? kolpanteļiem neiespējami grūtajā latviešu valodā ļausim nerunāt. kolpanteļiem neaptīkamos Latvijas vēstures faktus aizliegsim, cenzēsim, savus vectēvus neatzīsim. Kādas kolpanteļu prasības vēl jāizpilda?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 16.27

    gotinjteevs

    Ja runājam par vienību krustugunī… Zini, ir tāds jēdziens frendly fire…

    0
    0
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 16.43

    Valdis

    Ну я надеюсь, Вы имеете ввиду под “вместо Единства” абсолютно другую партию, а не рестарт Единства с новыми лицами, которые потом опять скатятся в Единство? Точнее, повторят судьбу Народной партии.

    Были слухи, что, мол зреет некая партия, которая объединит отошедших от ЦС и Единства и будет нечто центристское, в том числе и в национальном вопросе. Но увы, пока что-то не видно зачатков такой партии.

    Кстати, думаю, что теперь уже ЦС особо и не стремится выиграть – есть уже понятная и окученная Рига с большими возможностями и понятными правилами игры. Да, был вдруг один порыв в предыдущих выборах, когда казалось, что еще чуть чуть и вот будет..Но НО подняло такую истерику, что Единство отказалось. И НО можно было понять -а вдруг ЦС в коалиции будет себя адекватно вести? С чем же тогда НО выйдет на следующие выборы?)

    Так что не знаю..может вдруг СЗК “выстрелит” и выиграет.

    Кстати, в свое время я даже проголосовал за народников, когда они только появились и так убедительно себя позиционировали.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.17

    Kurš teica, ka bildes ir obligāta trollinga pazīme? Konkrēti indranam ir raksturīgs beztēmas spams, bet no manām 2 bildēm abas ir par tēmu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 16.31

    kolpants

    Jā! Saeimas vēlēšnas ir intriga, kas var beigties bēdīgi… Ir vajadzīga partija, kas nāks Vienotības vietā. Ļoti vajadzīga!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 17.06

    Viena lieta ir ko apliecinās edge-indrans, otra – kas patiešām ir. Abas manas bildes papildina iepriekš tekto un nemaina tēmu. Tā ka nesanāca bildēm piesieties.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 16.21

    gotinjteev

    Šeit es tev piekrītu, ka viss, ko uzklausām no ultrām noved pie “iekšējas vārīšnās”. Tikai, mums atšķirībā no kolpanta, nav tāda varianta pāriet uz dzimto valodu, lai tā parādītu savu attieksmi, jo tā jau ir mūsu dzimtā valoda un tie jau ir mūsu “dzimtie ultras”…

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 17.00

    kolpants

    Es “Saskaņu ar centru” uzskatu par maskavas diriģētu politisko spēku. Par tādu uzskatu arī ZZS. Līdz ar to, tas , kas uztrauc mani ir šo 2 savienība. Tad Latvija ir okupēta bez neviena tanka vai miga… Es neticu arī tiem saptrātīgajiem spēkiem SC… Neesmu tur pamanījis nevienu tādu politiķi, kurš liktos cieņas vērts… Tādi erzac sociālisti ar džīpiem, krutiem uzvalciņiem un pulksteņiem. Es ceru uz kādu jaunu partiju, kuras kodolu varētu veidot no akadēmiskām aprindām un kultūras nākuši cilvēki… Tāda kā meritokrātija ar centrisku ievirzi…

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 16.24

    gotinjteev

    edge-indrans ar lielu pārliecību apliecinās, ka visas viņa bildes ir absolūti “par tēmu”. Es domāju, ka tad, ja cīnamies ar trollingu, nelietojam troļļu metodes bez vajadzības… Jo īpaši mēs!!!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 16.24

    Valdis

    Ник образован достаточно просто, чтобы не было недопонимай, кто это тут вдруг такое пишет-kolonists okupants.

    Да, известный провокационный оттенок имеет. Но в случае коровопапы переизвращался бы любой ник) Но его эмоциональные испускания мало волнуют)

    Да, время лечит. Или калечит. Тут уж как пойдет. Что-то прогнозировать на ближайшие 5-10 я бы не взялся, слишком много неизвестных переменных.

    Основная интрига локального уровня – кто выиграет следующие выборы в Сейм. С Ригой все более менее понятно, нравится это кому-то или нет.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 17.16

    kolpants

    Maskavas vietā es arī ietekmes aģentus pirktu NA. Gan derīgi atbilstošiem diskreditācijas pasākumiem, gan labi pērkami…

    Nacionālo dalījumu partijā nevar izbeigt, paziņojot – tagad mēs nedalām! Var izbeigt tā, kā to izdarīja SC, tiešām nedalot…

    Mums jau nav partijas, bet kaut kādi biznesa klubiņi. Partijai ir konkrēta ideoloģija un politiskā platforma… Kurai no mūsu partijām ir kāda no citām atšķirīga ideoloģija?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.26

    Vēl viens latviski principa pēc nerunājošo, lai gan saprotošo okupanteļu kolpanteļu arguments – kliegt, ka Krievijā negrib dzīvot, jo ”te” esot viņu dzimtene. Tā kā ”te” nevar būt reizē divas valstis, bet tikai viena, tad ir tikai viens variants – ”te” ir Latvija, bet Krievija ir Krievijā.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.53

    Kremļnacisti koalīcijā uzvedīsies adekvāti? Tas ir, nosodīs Krievijas agresiju Donbasā un atmaskos Putina politiku pret Baltijas valstīm? Būtu interesanti paskatīties, kolpanteli :D

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.23

    Ja pretinieka uguns nav izturama, tad apakšvienība ņem kājas rokās un iziet no uguns zonas. Ja kāds tīšuprāt lien uguns zonā un izsauc uguni uz sevi, tad viņm laikam profesija tāda.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 14.07

    kolpants

    Es teiktu, ka Jūs atkārtojat manis rakstīto Jums pirms laika, ka izārstēt var laiks vai, nedod Dievs, militārs konflikts…

    Starp citu, ko nozīmē – kolpants? Par ko te ir tāds satraukums?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 15.02.2017. 14.37

    Valdis

    Ну это популярная тема у НО – молодежь вынуждена уезжать в Англию, потому что тут необоснованно требуют знание русского языка, который они не знают и знать не обязаны.

    Есть еще Судраба и Бондарс, но что-то они себя не очень проявили

    Борданс не сможет привлечь русскоязычного избирателя, так как вышел из НО и один из пунктов программы перевод русских школ на 100% латышский. Да и персоны типа Юраша, которые внешне вроде как борцы против коррупции, а потом всплывают факты, как их жены землю удивительно дешево покупают по двухходовой схеме “как уйти от пошлины на покупку”

    Ну Кайминьшь пока больше клоун. Да еще так попался с зарплатами. Ну если ты идешь в политику, так будь готов, что обязательно кто-то найдется, кто твои скелеты из шкафа достанет!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.05

    Aizstāvības runu kolpantelim nepieņemu. Piesiešanās par rakstību ir standarta paņēmiens, bet attieksme komentāros var būt naidīga. Ja tie ir attaisnojumi rusnacisma propagandai, tad mums visiem vajadzētu ja ne sturmēt Avdejevku ar Kolorado krāsas ševroniem uz piedurknēm, tad vismaz skraidīt apkārt ar Staļina portretiem. Tikai mēs nedarām ne vienu, ne otru. Kāpēc?

    Savu izvēli cilvēks izdara pats un arī pats par to atbild. Ja nevar uzrādīt ārsta izziņu, ka ir nepieskaitāms. Vai kolpantelim tāda ir?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 12.09

    Valdis

    Это слишком глубокие теоретические исследования-о категорическом императиве. Проще и понятнее о том, как это выражается в действительности.

    Я не спорю, просто обращаю внимание, что делая акцент на одной стороне (легионеры), нельзя забывать о второй (советские ветераны). Ну или хотя бы тогда понимать последствия и не делать удивленные лица “ну почему же они так реагируют”. Мне кажется, теперь сами латыши толком не понимают, что делать с легионерами-то они герои, то они насильно призванные, то есть нет более менее общего понимания у самих латышей.

    Крайне неудачно выбранный объект для создания исторических героев. Чем не угодили участники рождественских боев – не понятно. Тем, что они не интересны в плане поляризации общества? Это не Вам лично вопрос, скорее, риторический.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 11.08

    kolpanteli idiotmeli, leģionāru piemiņas pasākumi ir notikuši jau sākot ar neatkarības iegūšanu. Tālāk tev, meli, ir divi varianti – atzīt melus un tad būsi melis vai iespītēties un tad būsi īpaši stulbs un spītīgs melis. Pirmais variants ir labāks, bet tu, stulbais okupanteli, izvēlēsies otro.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > tonijs 14.02.2017. 10.56

    Широко 9 май стал отмечаться только тогда, когда вдруг появились 16 марта “правильные” ветераны, показав, что все остальные “неправильные”. Вот эти “неправильные” и стали отмечать-ну раз они и так уже неправильные.

    Аналогично-вначале был референдум про закрытые русских школ, и референдум о русском как втором появился КАК ответ. Это сейчас уже пытаются подать, что это мол, не связанные мероприятия, просто “так совпало”.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    vitalisvita > tonijs 14.02.2017. 10.31

    “..visiem nav jādomā vienādi un piekrītot jāmāj ar galvu, ja domas atšķiras…tā veidojas diskusija…saprātīgā sabiedrībā…”

    ———————————————————–

    Bet – vispirms jau ir jāizveido tā “saprātīgā sabiedrība”, un tad arī veidosies tai atbilstoša diskusija.

    Krievu valoda mums arvien vēl asociējas ar okupantu valodu, jo okupācijas sekas arvien vēl nav likvidētas un to regulāri atgādina katra tekošā “neatkarības” gada 9.maijs. Vot takije pirogi…

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 10.21

    kolpants

    Pas saviem sukinsiniem runājot, es domāju, ka šeit darbojas Nīčes Kategoriskais imperatīvs https://lv.wikipedia.org/wiki/Kategoriskais_imperat%C4%ABvs Jautājums ir par maksimu, tās saturu (un runa nav par lielveikalu!). Kā mēs zinām, politika ir kompromisu māksla. Jautājums ir par pieļaujamo kompromisu robežu, lai saniegtu mērķi. Un atbilde uz šo būs atrodama gan Nīčes darbos, gan F. Bēkona, gan K. Klauzevica…

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.18

    Kurā vietā kāds būtu ālējies? Varbūt kolpantēni ir uzvarējuši valodu referendumā un latviski vairs nav jāprot?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.21

    Atliek noskaidrot, kāpec 1991. gadā pāris mēnešus pēc augusta puča Boriss Špakovskis Krievijā (kad vēl oficiāli nebija izformēta PSRS) varēja skatīties uz bijušo ienaidnieku bez komunistu iepotētā naida, bet 2017. gadā Latvijā kolpantelis principā nav uz to spējīgs?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.27

    Redzi, kolpanteli, vēsture tev atļauju nelūdza, kad radīja tos vai citus varoņus, un arī tagad latvieši tev, okupanteli, atļauju neprasīs. Mūsu vēsture ir tāda, kāda ir, un ne tu to pārrakstīsi. Nepatīk? Es tevi te ar varu neturu. Krievijā tev būs labāk. Kaut gan arī Krievijā izdod literatūru par ROA, KONR, baltajiem, zaļajiem utt., bet vācu līnijkuģa ”Scharnhorst” piemiņas biedrībā ir arī krievu jūrnieki. Grūti būt bezsmadzeņu kolpantelim 2017. gadā!

    Un vēl, kolpanteli. Tā kā leģions bija atbilde uz jusējo iebrukumu, tu darītu ļoti prātīgi, ja neuzstātos ar nepamatotiem pārmetumiem. Skaidrs?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.28

    Nedusmošos, bet izskaidrošanas darbu turpināšu. Te neviens nav neaizskarams un ārpus kritikas, arī kolpantelis nē. Jo vairāk tāpec, ka man ir ko teikt.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.34

    Padomju laikā pastāvēja cenzētā vēstures versija, kad drīkstēja pieminēt tikai padomju karavīrus. Pārējie bija aizliegti. Starp citu, leģiona veterāniem rietumu demokrātijās – tātad viņu bijušā ienaidnieka valstīs – neviens neko nav ne aizliedzis, ne pārmetis. Leģiona virsnieks Arturs Silgailis rietumos netraucēti izdeva savas atmiņas.

    Leģiona veterāniem uzbrūk tikai mūsdienu Krievija un oficiālā Latvijas Republika. Atkal ir cenzēta vēsture un ir aizliegtie karavīri. Tāpēc ka kolpanteļi nesapratīs. Tāpēc ka kolpanteļi apvainosies. Varbūt vēl rociņu kolpanteļiem nobučojiet?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.42

    Es dzīvoju savā zemē un man nav pienākuma iet pretī okupantu idejiskajiem mantiniekiem. Nepatīk? Neesmu nevienu te saucis un ar varu neturu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.41

    zanīt, es vispār neatceros nevienu sociālo tīklu, kur būtu izticis bez totālas salekšanās. Es runāju par tīkliem, kur nav nejaušu ienācēju un cits citu pazīst ja ne dzīvē, tad no gadiem ilgām diskusijām. Tā ka neatbalstīšu nekādus mēģinājumus dotg atlaides kolpantelim vai cenzēt informāciju, kas viņam varētu nepatikt. Ja nepatīk, lai nelasa. Ja nav ko atbildēt, lai neatbild.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 00.58

    Starpība starp Porošenko un ASV prezidenta izstrādājumu – ja ASV prezidenta izstrādājums virina muti un izdod mums naidīgas skaņas, lieta vairs nav iekšēja.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 14.23

    gotinjteev

    Izārstēt vēsturisko sāpi un aizvainojumu. Cik saprotu, esi interesējies par vēsturi. Vai esi dzirdējis par firstu Līvenu? Vai zini, ko viņš komandēja un kādā veidā piedalījās Latvijas atbrīvošnas karā?

    Vai zini par Landesvēru?

    Ir tāda dziesma:

    Tēvu zemei grūti laiki,

    Dēliem jānāk palīgā…

    Un tad nāk dažādu tautību dēli. To parāda un pierāda vēsture! Vai zini, kas pēc tautības bija lielākās mežabrāļu grupas vadītājs? Polis!

    Tu nevari draugu vai ienaidnieku nošķirt pēc valodas, bet tu vari draugu par ienaidnieku padarīt, šķirojot pēc valodas!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 14.15

    Izārstēt ko? Vēsturisko atmiņu?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 12.47

    kolpanteli, no Borodinas kaujas ir pagājuši 205 gadi. No Vaterlo – 202 gadi. No Grīnvaldes – 607 gadi. Visas šīs kaujas tiek pieminētas, notiek to rekonstrukcijas. Homo sapiens atķirībā no kolpantus debilius ir tāds radījums, kas atceras un domā.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 15.02.2017. 00.12

    Okupanti ir, kolpanteli, tas ir fakts, no kura tu, okupant, nekur neliksies. Tagad atliek noskaidrot, kāpēc daži kolpanteļi grib par katru cenu būt okupanti, Staļina plakātu bučotāji, latviešu valodu iemācīties nespējīgi debiliķi utt. utt.? Kur palika pašu bārstītās gudrības, ka otra puse taču nesapratīšot, jānāk pretī utt.? Kārtējo reizi kolpanteļi māca latviešiem vienu, bet paši rīkojas pretēji?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 11.44

    Informācija sakautajam debilmelim, spītniekam debilkolpantelim – mēģinājums atzīt leģionāru piemiņas pasākumus par oficiāliem svētkiem notika tāpēc, lai apklusinātu histēriski rejošos debilkolpanteļus, bet pieminas diena tika atzīmēta jau ilgi pirms 1998, gada.

    Viss, kas te ir rakstīts, ir domāts visiem un katrs var atbildēt. Ja nav ko teikt vai baidies no saviem vārdiem, drīksti nekvekšķet vispār.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 13.44

    kolpanteļu pēdējais arguments – vai tad cilvēki neredzēja vācu okupācijas laikā notiekošo, vai nezināja. Gan redzēja, gan zināja – man pirmā informācija par holoakustu bija no vectēva atmiņām, jo padomju režīms holokaustu noklusēja un kolpantelis vēl šodien ir par gļēvu pateikt, kas tie tādi par pilsoņiem un kāpēc viņus iznīcināja. Tātad zināja gan un arī nepiekrita, BET viena cilvēka iespējas pretoties totalitāram režīmam bija ierobežotas, praktiski nekādas. Tāpat kā viena krieva iespējas apturēt 1937. gada teroru. Naivulīši no rietumiem reizēm jautā – kāpēc kaimiņi neizsauca miliciju, redzot, ka NKVD darbinieki aizved cilvēkus? kolpanteļa “argumenti“ ir no tās pašas sērijas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 13.23

    … un krievu sabiedrība joprojām ir polarizēta un nesaprot, kas uzvarēja 1812. gada karā – cars, ģenerāļi, Kutuzovs, karavīri, partizāni un vai Napoleons Krievijā vispār tika militāri uzvarēts.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    J.Biotops > tonijs 13.02.2017. 22.20

    Piekrītu par Porošenko un to pašu attiecinu arī uz Trampu. Kaut pašam tā īsti nepatīk ne viens, ne otrs.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 08.22

    Parasti šādā situācijā, sekojošās sarunās diplomātiski norāda par nepieciešamo cīņu ar korupciju. To uzskata kā izlīdzinošu gājienu…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 11.16

    Atkārtoju skolas kursu speciāli kolpantelim Kremļa nacistelim. Tā kā sarkanarmija veicināja Latvijas valsts iznīcināšanu, tad sarkanarmijas veterāni Latvijā ir nepareizie, sevišķi tad, ja plātās ar okupantu simboliem. Es ceru, ka pavisam debils neesi un izlasīji?

    Ak tā, Vācija ARĪ bija ienaidnieks. Tikai, kolpanteli, Vācija BIJA ienaodnieks pirms 75 gadiem, bet Krievija IR ienaidnieks ŠODIEN. Un vēl, kolpanteli. Tā nav tava okupanteļa darīšana, ka cilvēki PRIVĀTOS pasākumos atceras dienestā pieredzēto, lai kādās armijās viņi būtu dienējuši. Un pavisam kas cits ir tad, kad debili kolpanteļi plātās ar okupācijas režīma karogiem. Pieteiksi saukšanās šovu, kolpanteli? Atbildēt par tēmu tu, šaurpierainais okupanteli, laikam nebūsi spējīgs!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 16.35

    gotinjteev

    Man savulaik bija draugs vai kolēģis (nezinu, kā vērtēt) Jaroslavs. Viņš bija no vecticībnieku ģimenes. No tiem, kuri no Pēteri I laiku reformām jau Latvijā… Viņš bija krievs, bet absolūti mūsējais! Tāpēc es nesaistu tautību un valodu ar FOF… Zinu latviešus, kuri ir īsteni kremlini… Zinu krievus, kas ir īsteni savējie mums. Bet, ja tiem savējiem sāktu borēt, ka viņi ir ienaidnieki, viņi par tādiem paliktu…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 11.50

    Un vēl, debilkolpanteli. Tā kā ne vācu, ne padomju nacistu režīmos nepastāvēja ne vārda brīvība, ne sabiedriskās domas aptaujas, tad tu nezini, ko cilvēki domāja. Nebija arī iespējas uzrakstīt atklātu vēstuli Frīdriham Jekelnam un humānu apsvērumu dēļ lūgt izbeigt masu nošaušanas, jo tādas vēstules autors pats tiktu nošauts. Tas pirmkārt. Otrkārt, tu okupanteli nevienam morāli nelasīsi. Skaidrs, okupanteli?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 15.11

    gotinjteev

    Latvijas brīvības cīņas nebija liela Eiropas kauja kā Tautu kauja pie Leipcigas… Bet, tak, kad vajadzēja, tad ne tikai latvieši vieni cīnijās par Latvijas valsti. Vai zini, cik ebrejiem ir piešķirts Lāčplēša ordenis par dalību Brīvības cīņās? Nav obligāti jābūt lativetim, lai mīlētu Latviju.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 15.29

    gotinjteev

    Ar to arābu rakstīšanu būtu zināmas problēmas, jo, raugi, لا شيء يمكن أن يفهم :) Vai ir tik svarīgi, ka raksta krieviski? Vai nav svarīgāk – ko raksta? Un es neesmu lasījis kolpanta rakstītajā ne par labusiem, ne hutorjāniem, ne gansiem…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 11.47

    debilkolpanteli, tad jau no katra sarkanarmieša jāprasa personiska atbildība par 1937. gadu, gan juridiska, gan morāla? Ko? Ja nav jāprasa, ta du, debilokupanteli, arī no leģionāriem neko neprasīsi. Skaidrs?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 12.15

    kolpant

    Ziemassvētku kaujas un pat Bermontiāde nederīga politikāņiem, jo neļauj polarizēt sabiedrību. Tur Jums ir pilnīga taisnība. Kā izlabot situāciju? Ir idejas?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 12.11

    gotinjteev,

    lūdzu, beidz ālēties!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 14.00

    Un vēl, kolpanteli. Ja par varonību spriež pēc apbalvojumiem, tad leģions savā ieroču šķirā atpaliek tikai no “vecajām“ vācu divīzijām, un arī tikai tāpēc, ka tās karoja visu karu, bet leģions tikai beigu posmā. Tie, kolpanteli, ir fakti. Ja nepatīk, nelasi. Ja nav ko atbildēt, neatbildi. Bet tad arī nedemonstrē savu analfabētismu un cietumnieka manieres sabieriskās vietās.

    Sarkanarmijas veterāniem kolpanteļi paši izdarīja sliktu pakalpojumu, saistot viņus ar padomju režīmu. Mana paaudze arī dienēja padomju bruņotajos spēkos – vienīgajos, kur tajā laikā Latvijā dzīvojoši jaunieši varēja dienēt – bet tas nenozīmē, ka mēs skriesim pie kolpantēnu falloimitatora kaut ko svinēt. Lai satiktu bijušo pulka biedru un atcerētos dienestu, nav vajadzīgi ne oficiāli svētki, ne orķestris, ne militāri karogi.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 12.03

    kolpants

    Es uzskatu, ka ar Kategorisko imperatīvu esmu Jums jau atbildējis. Tālākie atvasinājumi un trivializācijas, kuras attiecinām uz šodienas sīkiem darboņiem, ainas kopskatu nemaina.

    Par 16/03-09/05 esmu jau rakstījis, ka manā izpratnē, Latvija no subjekta starptautiskajās tiesības, jau WWII sākuma posmā pārvērtās par objektu lielvaru cīņās. Līdz ar to, Latvijas pilsoņiem praktiski nebija pareizās puses, kurā karot. Lēmums, kurā pusē nonākt un paņemt ieroci, bieži bija ar gadījuma raksturu vai emocionālā pieredzē balstīts. Izmantojot sera V. Čērčila sacīto, tika noslēgts līgums ar velnu, bet austrumeiropieši nostādīti situācijā, kurā viss ir elle… Nu, par ko mēs te strīdēsimies?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 16.34

    Ir tāds termins ”ja ej patruļā, tad pabrīdini, pa kuru sektoru nāksi atpakaļ, jo mūsējie vispirms šauj un tad identificē mērķi.” Un vispār es neticu pastāvīgām koalīcijām komentāros. Tēmu ir ļoti daudz un saprasties pilnīgi visās nesanāks pat ar mīļoto meiteni, kur nu vēl ar svešinieku.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Es > tonijs 14.02.2017. 12.25

    Lūdzu, gotinjteev!

    Dusmojies uz mani, bet neturpini šo kariņu, es tev ļoti lūdzu!

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > tonijs 14.02.2017. 00.56

    Redzi kas par nelaimi, kolpanteli. Tā kā no Krievijas tu esi aizbēdzis, bet Eiropā debilisma dēļ pat valodas nevari iemācīties, tad tev ne Eiropā, ne Krievijā nav ”savējo”, tu esi bezdzimtenes klaidonis un nekur nevienu nekritizēsi. Skaidrs?

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    zanE. > tonijs 14.02.2017. 08.33

    …GT…teikšu pāris vārdus Kolpanta aizstāvībai…Kolpants šeit raksta jau sen un to darīja labā latviešu valodā…ir bijušas saistošas un interesantas diskusijas, bet…mūsu īstlatviešu tautu dēli metās Kolpantu apriet par viņa latviešu valodas pareizrakstību, kā jebkuru, ar kuru radās viedokļu atšķirība…ikviens no mums pieļauj kļūdas gan ar garumzīmēm, komatiem vai veidojam neveiklu teikuma formu un tas atkarīgs no tā vai sēžam pie datora vai tekstu rakstam mobilajās ierīcēs…

    …un pateicoties tādām ņirgām, Kolpants izvēlējās savu domu izteikt savā dzimtajā valodā…protams, aizvainojums (uzskatu – pamatots) mainīja arī attieksmi pret šeit rakstošajiem un mainījās arī komentāru saturs…

    …tas ir piemērs, kā vēl vienu savu līdzpilsoni ar augstprātīgu un nievājošu attieksmi atstūmām un iedzinām vienvalodīgo aizstāvju ķepās…pietrūka tikai gudrības un…cieņas vienam pret otru…

    …visiem nav jādomā vienādi un piekrītot jāmāj ar galvu, ja domas atšķiras…tā veidojas diskusija…saprātīgā sabiedrībā…

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

Es 14.02.2017. 07.58

Labrīt!

Rau, kur laba ziņa! Trampa nacionālās drošības padomnieks Flinns atkāpies no amata http://www.lsm.lv/lv/raksts/arzemes/zinas/trampa-nacionalas-drosibas-padomnieks-flinns-atkapies-no-amata.a223673/ Kontakti ar kreiviju izrādās letāli :) Politiski letāli.

+4
0
Atbildēt

42

    robotron > Es 14.02.2017. 12.40

    andrejs

    Nejaucies mīlnieku strīdos!

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    andrejs > Es 14.02.2017. 12.23

    Valdim

    Zane -teikšu pāris vārdus Kolpanta aizstāvībai…Kolpants šeit raksta jau sen un to darīja labā latviešu valodā…ir bijušas saistošas un interesantas diskusijas, bet…mūsu īstlatviešu tautu dēli metās Kolpantu apriet par viņa latviešu valodas pareizrakstību

    —————-

    Zane, tu esi izcila kolonistu advokāte.

    Tas bija sen – tikko parādījās nets. Vienā no latviešu portāliem aktīvi rakstīja kāda šoviniste, kura ar grūtībām slēpa savu naidu pret latviešiem. Rakstīja krieviski. Uz daudzajiem aicinājumiem rakstīt latviski, atbildēja ka viņa agrāk esot runājusi latviski, be sliktie latvieši viņai esot regulāri piekasījušies par izrunu akcentu, kļūdām utt. Viņa dikti apvainojusies un nolēmusi runāt krieviski. Punkts.

    Tad nu Andrejs viņai vairākkārt lūdza pastāstīt sīkāk par kādu no šiem gadījumiem. Kundzīte no portāla pazuda (droši vien nomainīja niku) un vairs neatgriezās.

    Šis desmitiem reižu tiražētais stāsts par piekasīšanos ir daļa no okupantu “urbānās” folkloras

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 12.36

    Lai pierāda, ka nav ļaunais okupants. Vai arī uzrāda ārsta izziņu, ka ir nepieskaitāms. Tresā varianta viņam nav.

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    andrejs > Es 14.02.2017. 15.01

    Nenoliedzami, ka ir cilvēki, kuri ar savu stāstu cenšās “izspiest asaru”.

    ————-

    Vai ievērojāt, ka zanE jau lej krokodila asaras?

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    andrejs > Es 14.02.2017. 14.51

    arī Kolpants niku pieņēma atbilstoši Jūsu nicinošajai attieksmei..

    ———–

    Vai pirms tam viņš nebija “kolovrats” – krievu fašistu simbols?

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    andrejs > Es 14.02.2017. 13.16

    Piebilde

    Jūsu niks jau ir poza un provokācija.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    andrejs > Es 14.02.2017. 13.14

    To Kolpants

    Vienīgo reizi jums atbildu.

    Jūs brīnišķīgi protat mūsu valodu, bet tēlojat idiotu.

    Bet Latvijā ir desmitiem un simtiem tūkstošu kolpantu, kas tiešām neprot latviski. Kādam gan 1)stulbumam vai 2)naidam un nicinājumam pret latviešiem, jābūt, lai 20, 30 vai 50 gadu laikā neiemācītos tās tautas valodu, kuras zemē iebraucējs ir ieradies?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.50

    Ja patiešām esi debiliķis, uzrādi izziņu. Tad gan tevi uzskatīs par debiliķi, bet visas pārējās apsūdzības tiks noņemtas :D

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 13.17

    Ugu, kolpanteli. Tas notika visos saitos reizē. Katrā ir kāds Kremļa pakalpiņš, kurš grib demonstrēt nevēlēšanos runāt latviski un saprast Latviju, tikai ir par gļēvu tā arī pateikt, tāpēc tēlo nepieskaitāmo vai idejiski apvainoto.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 12.53

    Maskavas pakalpiņš kolpantelis ķeras pie pēdējā argumenta – citu saukāšanas savā vārdā?

    Iegaumē, kolpanteli, latvieši pret kolpanteļiem okupanteļiem izturas ļoti iecietīgi. Pat pārāk. No citām valstīm tādus vienkārši met ārā.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 17.00

    Nu un nesapratīsi. Tāds ir debila okupanta liktenis, neko nesaprast un par visu apvainoties.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.37

    Es kolpantēnam iedevu vairākus neapstrīdamus faktus, ko viņš nevar nezināt, ja nav vakar pasaulē nācis. kolpantēns nosimulēja kurleni – pirmā diskutēt nespējīga ekstrēmista pazīme.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.42

    Redzi, kolpantnacisteli debilspītnieciņ, tu neesi 1960. gadu zavodā, bet 2017. gada latviešu portālā un te esi vienīgais ”russkojazičnijs bednijs uščemļonnijs, ņihera ņispasobnijs latviešu rakstību asiļiķ.” Un par šo savu izvēli regulāri saņem pendelesm bet vienalga turpini tēlot debiliķi. Tā ka, kolpanteli okupanteli, nekas cits kā provokators tu nekad neesi bijis un nebūsi.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.45

    Kļūdas, okupanteli, ir raksturīgas tikai debiliķiem un vispār atstāj ļoti sliktu iespaidu par cilvēku kā pilnīgu datorlietošanas nepratēju, pēc mūsdienu standartiem – pusanalfabētu. Vienreiz var kļūdīties katrs, bet, ja tu kļūdies regulāri, tev neizbēgami pajautās, cik tev gadu. Atruna neder, drīksti sacerēt nākamo!

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.51

    Nē, kolpanteli okupanteli, iemācīties valodu nav viegli. Var paiet vairāki gadi. Atliek noskaidrot, cik gadus tu, bezsmadzeņu radījum, dzīvo Latvijā?

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.59

    Redzi, kolpanteli, nav tāda valodas zināšanu līmeņa ”avlaģel, ņeavlaģel, vaašče ņihera ņe paddajotsja obučeņiju tojesķ dalbaiop ņiščastnij.” Ir tūrista izdzīvošanas minimums, ko iemācās nedēļā. Sarunām par vienkāršām tēmām vajag vairāk, apmēram pusgadu. Pēc pieciem gadiem jau varēsi profesionāli tulkot, bet, lai saprastu valodu ar visām niansēm, jāmācās visu mūžu. Tā ka, okupanteli, sarunu valodas līmenī mūsējie prot angļu valodu, bet daudzi prot vēl kādu citu, neskaito latviešu vai krievu. Pasteidzies, drīz tu paliksi vienīgais valodas iemācīties nespējīgais debiliķis.

    Starp citu, okupanteli, neatbildēji uz jautājumu. Cik gadus esi nodzīvojis Latvijā? Tas tāds princips neatbildēt uz neērtiem jautājumiem?

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 13.19

    Lai principa pēc nerunātu valodā, kuru saproti, arī ir vajadzīgs stulbums un nekaunība. Un tad vēl apvainošanās kā pēdējais arguments, kad tā paša stulbuma dēļ nav iespējams atbildēt. Apvainošanās kā poza. Apvainošanās kā dzīves veids. Apvainošanās kā pasaules uzskats.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 17.04

    kolpanteli maksas debiltrolli, tev par komentāriem maksā? Man nē. Prieks iepazīties, algotais debiltrolli!

    kolpantelis nebija spējīgs atbildēt uz jautājumu, cik gadu dzīvo Latvijā, nosimulēja kurlumu un aizvērās :D

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.38

    Nu tātad kolpantelis lieto, vina paša terminoloģijā, ”slēpti provokatīvus paņēmienus,” konkrēti – tēlo latviski iemācīties nespējīgu debiliķi, demonstrē apvainošanos kā pasaules uzskatu, principā nesaprot pēdējos 30 gados visiem zināmo.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    kolpants > Es 14.02.2017. 09.55

    Трамп получил такое же по сути предупреждение как и Обама в свое время. Обама тоже грозился тут же на раз-два закрыть Гвантанамо, но каким-то чудным образом ЦРУ его быстро уговорило не спешить, в итоге “воз и поныне там”.

    Когда ты распоряжаешься бюджетом в десятки миллиардов долларов и владеешь различной информацией, ты можешь быть очень убедительным в своем общении с властью.

    Даже в маленькой Латвии местный SAB делает что хочет, и слабые попытки призвать к ответу заканчиваются “это секретная информация, идите в … или на… “

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 14.43

    Manis pēc viņš drīkst apvainoties uz visu pasauli, tā ir viņa problēma.

    Kariņa nav, ir sevišķi grūti apmācāmiem palīgskolniekiem domāts vēstures kurss. Un joprojām paliek jautājums, kāpēc Dmitrijs Savins var, kāpēc Boriss Špakovskis, Boriss Akunovs, Igors Buničs un daudzi citi var, bet kolpants pat nemēģina? No otras puses – ja viņu neinteresē politika, kāpēc strīdēties par tēmu, kas pašam neinteresē?

    kolpantu sākšu cienīt tad, kad viņš sāks cienīt pats sevi un beigs tēlot garīgi atpalikušo. Kamēr viņš tādu tēlos, es ar viņu kā ar tādu arī sarunāšos.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    kolpants > Es 14.02.2017. 10.21

    Valdis

    И Вам доброе утро)

    Да ладно, бросьте) Сегодня статус такой, а завтра-будет другой. Детские игры в песочнице, просто песочница размером с земной шар.

    ЦРУ, как и ФСБ и Моссад и т.д.-это структура, которая в принципе заточена на конфликтную ситуацию с напряжением. Если такого напряжения нет, то через какое-то время возникает вопрос “а почему это у нас такие большие бюджеты…”.

    Вы только представьте – военный бюджет (не ЦРУ) в США более 600 млрд. долларов! И это не просто цифры, это огромная индустрия. В Китае уже около 200 млрд, Россия – около 80 млрд. Это же все не так просто)

    Даже у нас тут же пошел вверх военный бюджет и бюджет того же SAB.

    Плюс, как показывает мировая история, цивилизации или стране намного проще выживать, быть единой и более менее сплоченной, когда есть некий внешний враг. Тогда внутренние проблемы уходят на второй план, включается аргументация “ну что вы о мелочах, когда в мире такое”.

    А при нежелательных контактах со своими все бы произошло просто тише и спокойнее, без лишних публикаций. Типа по семейным обстоятельствам вдруг подал в отставку. Тем более понятно, что в структурах очень много недовольных Трампом и сейчас будет идти война компроматов. Не исключено, что в скором команда Трампа сольет компромат на оппонентов.

    Так что статус это так, временное

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 16.11

    Vēl iesaku kolpantelim, kad nonāks cietumā par naida kurināšanu, nemētāties ar aicinājumiem visiem iet v… un na…. Tajā vidē tādus aicinājumus saprot burtiski un iznākums var būt letāls aicinātājam.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    kolpants > Es 14.02.2017. 12.12

    Valdis

    Да ладно, пусть бесится) Вон у той же Зане версия, что это вообще “засланец” Москвы, чтобы создавать имидж латыша как неадекватного человека. Но мне кажется, это уже перебор)

    Скорее просто нестабильная психика. Для тролля все-таки слишком прямолинеен.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 19.38

    Starp citu, es nebrīnos, ka debilprovokators tēmu komentēt nespējīgais kvekšķis okupantelis kolpantelis saukā citus savā vārdā. Speciāli debilkolpantelim zināsanai – es nekad un nekur neesmu rakstījis ar pseidonīmu ”ķolovrats”, tā ka debilmelis un debilapmepotājs debilkolpantelis ar saviem meliem drīkst iet uz jebkurām koordinātēm, pēc paša vēlēšanās.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 14.50

    Rubiks ir rusificēts PSRS latvietis.

    Ir viena tēma, kur mēs varētu ņemt piemēru no krieviem – ne kolpantiem, bet īstajiem Krievijas krieviem. Kāpēc Krievijā krievi var uzņemt filmu par 1812. gadu un vienam filmas veidotājam uzticēt aizstāvet viedokli, ka Napoleons 1812. gadā nemaz militāri nezaudēja? Kāpēc Igors Buničs var uzrakstīt stāstu pēc bijušā ienaidnieka – vācu un, ak šausmas, pat līkkājaino fošizdu – jūrnieku atmiņām? Kāpēc krievi var izlaist vienu militārām formām veltītu brošūru, kur puse par sarkanarmiju, bet otra puse par vērmahtu? Bet mēs grābstāmies ap leģiona tēmu kā mironis ap svecēm un priecājamies, ka vismaz 1919. gadu neaiztiek.

    Homo sapiens ir tāds radījums, kas grib zināt un atcerēties. Pat suns atceras, ka šis cilvēks ir viņa draugs, bet tam labāk acīs nerādīties. Tikai homo colpanticus nav spējīgs ne zināt, ne atcereēties, ne vērtēt.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 11.10

    … un jebkāda ”saliedēšana” sākas ar to, ka migrants, ja viņš nav debils, iemācās tās zemes valodu, kurā dzīvo. kolpanteli, tu esi debils?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 11.09

    Kā rāda pasaules vēsture, neviens kolpantelis okupantelis nenoteiks pamatnācijai,kā dzīvot. Vācies uz Lugandonu un sludini savas melu teorijas tur.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 14.22

    Nē, rupjības neraksta, tikai šausmīgi ātri apvainojas un principā nav spējīgs diskutēt.

    Kāpēc Dmitrijs Savins var paskatīties uz situāciju ar latvieša acīm, lai gan nesen atbraucis no Krievijas, bet kolpants nē?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Es 14.02.2017. 14.19

    Ar mūsmāju ultrām es rejos pat biežāk nekā ar kolpantu, bet tāpēc neesmu ne sācis nēsāt Kolorado ševronu, ne rakstīt krieviski, ne principa pēc neatzīt savus vectēvus. Kaut vai tāpēc, ka man viņi bija pretējās pusēs, tātad kurš būtu jāslavina un kurš jānoliedz?

    Starp citu, pazīstu kādu Latvijas krievu. Uzmini ar trim mēģinājumiem, kurā pusē karoja viņa vectēvs?

    benders sevi uzreiz atmasko un vispār ir pārāk stulbs lai uzturētu dialogu. kolpantelis ir ar pretenzijām uz intelektu, lai arī nepamatotām un tāpēc bīstamāks.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    zanE. > Es 14.02.2017. 08.40

    …Labrīt!..

    …vēl vakar Lavrovs metās Flinna aizstāvībā un nosauca par muļķībām ASV specdienestu izmeklēšanā atklāto…

    …tagad jāgaida ziņas par atklātajiem Trampa sakariem ar Putinu un Krievijas biznesu…

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > Es 14.02.2017. 10.08

    kolpants

    Labrīt!

    Jūs ātri visu aizvirzījāt uz stāstu par SAB un Gvantanamo… Paliksim vien tur pat pie Baltā nama… Principā, drošibas padomnieka sakari ar kādas valsts diplomātiem ir normāla lieta. Tas, kas noticis ir skaidrs signāls par to, kāds statuss ir krievijai… Ja Flinns būtu kontaktējis ar DE vai UK diplomātiem, nekas tāds nenotiktu, pat ar Pakistānas vai Kotdivuāras, nē… Bet, ja kontaktētu ar Ziemeļkorejas diplomātiem, notiktu… Tāds, lūk, statuss RU.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    kolpants > Es 14.02.2017. 16.57

    Я одно не пойму. На многих серьезных форумах модераторы специально наказывают за так называемую “набивку постов”, когда вместо одного более менее объемного сообщения начинают дробить чуть не по одно предложение-один пост. Это, во-первых, нагружает сервер, во-вторых, излишне увеличивает размер дискуссии.

    Ну возьми напиши все в одном посте, а не дроби. Платят, что ли, на самом деле за количество постов?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > Es 14.02.2017. 08.43

    zanE

    Labrītiņu!

    Nedomāju, ka tik vienkārši…Stāsts par vērsi un Jupīteru, kuru te mēdz piesaukt… Bet mājiens trumpim ir dots, un tas priecē!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    kolpants > Es 14.02.2017. 16.35

    andrejs

    В первую очередь хочу отметить, что я не коловрат. Ваше дело поверить или нет. Тот персонаж носил откровенно провокационный характер. Честно говоря, я бы не очень удивился, если бы оказалось, что коловрат и коровопапа один и тот же человек)

    Во вторых, открою Вам страшную тайну, которая имеет место быть не только в Латвии. Человеку в принципе присуще выбирать самый простой сценарий действий, касается это языка или каких-либо других навыков. Если можно что-то не делать, то это обычно и не делается.

    Например, человек приехал в 60-тые годы работать на Радиотехнику. 90% коллег по цеху-русскоязычные. Соседи по дому-аналогично, в магазине продавщица русская, жена коллеги. Про Даугавпилс тем более и говорить нечего. Там даже при первой Республике латышей было около 30%, а при СССР менее 15%, если не ошибаюсь.

    Точно так многие уехавшие латыши в Англию вовсе не овладели английским! И не потому, что они такие упертые и не уважают местных. Просто им удобно и так. Выучить язык на самом деле не так просто, особенно на первых порах, когда и слов не хватает, и ошибки ужасные.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > Es 14.02.2017. 13.00

    andrejs

    Вообще-то это все происходило, если можно так сказать, в присутствии Зане, и на этом сайте. Поэтому ваш пример о некоем упоминаемом некоем абстрактном случае как аналоге мимо.

    Хочу отметить – это не обида, просто принятие правил игры, так проще и понятнее.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > Es 14.02.2017. 14.31

    gotinjteev

    Uz mani, es ceru, kolpants apvainojies nav, kaut arī viedokļi mums ir atšķirīgi. Vismaz, es to nemanu diskusijās.

    Nu, saki, kāpēc es varu ar viņu diskutēt, bet tu nē? Tu taču neesi iebildis viņa paustajām domām, bet uzreiz uzbrucis viņam kā rakstītājam. Es saprotu, ka esat nu jau daudz viens otram veltījuši skarbus ierakstus, tāpēc nelūdzu tevi kolpantu cienīt un laipni diskutēt, tikai izbeigt to kariņu ar viņu. Kolpants, taču, atšķirībā no edge_indrana, neoperē ar troļļu paņēmienu, salikt bildītes un piesaistīt lasītāja uzmanību… Kolpants neklāj “paladziņus” ar viltus tulkojumiem kā Aldis…

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Es > Es 14.02.2017. 12.07

    gotinjteev

    Sveiks! Nu ko tu tik traki uzbrūc kolpantam? Kapēc neieklausies (neielasies) zanEs rakstītajā – viņš nav nekāds ļaunais okupants, kuru te jāapkaro.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > Es 14.02.2017. 14.38

    gotinjteev

    Ar tām “latvieša acīm” ar kurām jāskatās ir viena traka lieta. Tu paskaties, cik mēs te sam dažādiem skatiem uz lietām. Un tak, domājams, vairums esam latvieši. Un A. Rubiks ir latvietis un J. Kuzins, laikam… Un R. Zīle ir latvietis un Kr. Kariņš ir latvietis… Nu nav tāda “latvieša skatījuma” uz lietām. Ir dažādi cilvēki ar dažādiem viedokļiem… Un labi, ka tā!

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    zanE > Es 14.02.2017. 14.09

    …nu, piebremzējiet, tautu dēli, piebremzējiet!…aizvainojuma piesaukšana – tas bija mans traktējums, jo tieši tā arī justos, ja pret mani tā izturētos pašieceltie īstlatvieši, kā to darīja pret Kolpantu…

    …arī Kolpants niku pieņēma atbilstoši Jūsu nicinošajai attieksmei…jā, tā ir poza!…ne sliktāka, kā Jūsējā…bez savstarpējas aizskaršanas diskutēt nespējat?…

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Es > Es 14.02.2017. 14.17

    andrej,

    Iespējams, ka esat pagātnē sastapies ar aprakstīto virtuālo teātri. Nenoliedzami, ka ir cilvēki, kuri ar savu stāstu cenšās “izspiest asaru”.

    Ko esmu redzējis rus.delfi, ka krievu valodas telpā nežēlīgi uzbrūk cilvēkiem, kuri raksta latīņu burtiem, nemaz jau nerunājot, par ierakstu latviski. Un nolaisties līdz rus.delfi krievnacistu līmenim, es neuzskatu par normāla cilvēka cienīgu. Cik esmu novērojis, kolpants, atšķirībā no daudziem šeit, nekad neraksta rupjības, uzklausa citu viedokli un oponē loģiski. Es, visādā ziņā, dodu priekšroku dialogam ar viņu, nevis robotronu, benderu…

    +3
    0
    Atbildēt

    0

Anonīms 14.02.2017. 20.03

LOĢIKA PRET MELIEM UN NEKAUNĪBU

——————————

zanE …pāris vārdus Kolpanta aizstāvībai…Kolpants šeit raksta jau sen un to darīja labā latviešu valodā…

——————————

TĀTAD LABI PROT VALODU… TĀLĀK

——————————

zanE… i metās Kolpantu apriet par viņa latviešu valodas pareizrakstību

——————————

KURA TAČU BIJA LABA, KĀ TIKKO DZIRDĒJĀM? VAI TOMĒR NEBIJA?

PATS NABAGA CIETĒJS PAR ŠO PAŠU

——————————

kolpants Выучить язык на самом деле не так просто, особенно на первых порах, когда и слов не хватает, и ошибки ужасные.

——————————

TĀTAD NEBIJA IEMĀCĪJIES? TĀLĀK OKUPANTELIM NOKRĪT MASKA

——————————

Человеку в принципе присуще выбирать самый простой сценарий действий

——————————

TAS IR, UZSPĻAUT VALSTS VALODAI, TĀTAD LIKUMAM, JO

——————————

Просто им удобно и так.

——————————

ZANĪT, TĀ JAU IR OKUPĀCIJA BEZ MASKAS! TU ATBALSTI OKUPĀCIJU, VAI NU APZINĀTI VAI LĒTTICĪBAS UN PĀRPRASTAS LABSIRDĪBAS DĒĻ!

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu