ES „melnajā sarakstā” iekļāvusi 13 Austrumukrainas pārstāvjus un piecas partijas • IR.lv

ES „melnajā sarakstā” iekļāvusi 13 Austrumukrainas pārstāvjus un piecas partijas

40
Doņeckas kontrolpunktā bataljona "Vostok" kaujinieks. Foto: AFP/LETA

Šie cilvēki pārstāv tā saucamās Doņeckas un Luganskas tautas republikas partijas

Eiropas Savienība (ES) savā „melnajā sarakstā” iekļāvusi 13 Austrumukrainas pašpasludināto Doņeckas un Luganskas tautas republiku politiķus un piecas partijas, vēsta UNIAN. Iemesls šādam solim ir Austrumukrainā 2.novembrī notikušās pseidovēlēšanas.

Oficiālajā ES žurnālā publicētajā sarakstā iekļauti šādi Austrumukrainas pārstāvji: Luganskas Centrālās vēlēšanu komisijas vadītājs Sergejs Kozjakovs, tā saucamā Doņeckas parlamenta pirmais vicespīkers Aleksandrs Kofmans, Doņeckas „pirmais vicepremjers” Ravils Haļikovs, Luganskas „finanšu ministrs” un „vicepremjers” Dmitrijs Semenovs, Luganskas „aizsardzības ministrs” Oļegs Bugrovs, Luganskas „izglītības ministre Ļesja Lapteva, Doņeckas „Ministru padomes lietu pārvaldnieks” Jevgēņijs Mihailovs, Doņeckas „izglītības ministrs” Igors Kostenoks, Doņeckas „Nacionālās padomes loceklis” Jevgēņijs Orlovs, Luganskas „Nacionālās padomes vietnieks” Vladislavs Deinego, Luganskas „Nacionālās padomes deputāts” Oļegs Akimovs, Luganskas „veselības ministre” Larisa Airapetjana, Doņeckas „parlamenta” biedrs un „Berkut” veterānu padomes loceklis Jurijs Sivokoņenko.

Turklāt ES „par kandidātu izvirzīšanu vēlēšanām 2.novembrī” aizliegusi jebkādas finansiālas darbības veikt ar piecām DTR un LTR partijām un sabiedriskajām organizācijām, kas tiek uzskatītas par neleģitīmām.

Sankcijas pret sarakstā iekļautajām personām un partijām stājušās spēkā kopš ES „melnā saraksta” publicēšanas brīža oficiālajā izdevumā.

 

Komentāri (40)

canoss 29.11.2014. 20.34

Tos bandītus nav vis melnā sarakstā jāliek, bet jāpasludina starptautiskā meklēšanā kā teroristus un tad viņi nekur nespruks kā tikai KF jo līdzi jādod pamatojumu kurā norāda ko inkrimē tiem cilvēkiem lai tādas valstis kā Čīna ar sašnorētu. Bet tas menais saraksts ir sīkums, pasaule liela kur tāds mošķi doties var.

Un Pļuteni ar vaig iebāst visos sarakstos, lai pūst KF.

+1
0
Atbildēt

0

sirtaki 29.11.2014. 22.53

Mjā, cilvēciņus kuri ne tikai aicina, bet rīkojas lai vardarbīgi…utt. = neļaut ceļot pa pasauli. Ļoti sāpīgi.

Kā rīkoties ar tiem cilvēciņiem, kuri aicina un reāli darbojas lai iznīcinātu Latvijas valsti – varianti:

– saraukt pieri un dusmīgi teikt lai tā iespējams/varbūt nevajag darīt;

– varbūt (ne)vajag darīt nejauši ieskaitot piķi dažos kontos;

– jārīkojas miermīlīgi pārtopot zaļos cilvēciņos.

0
-1
Atbildēt

0

uldis_sene 29.11.2014. 11.58

Vai ES melnajā sarakstā ir iekļauti arī šie, kas redzami fotogrāfijās un video?

http://www.draugiem.lv/tautasmediji/news…

0
-3
Atbildēt

2

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu