Janukovičs un vēl virkne ierēdņu izsludināti meklēšanā • IR.lv

Janukovičs un vēl virkne ierēdņu izsludināti meklēšanā

22
Bijušais Ukrainas prezidents Viktors Janukovičs. Foto: ITAR-TASS/LETA

Ierosināta krimināllieta par mierīgo pilsoņu masveida slepkavībām

Līdzšinējais Ukrainas prezidents Viktors Janukovičs devies nezināmā virzienā un ir izsludināts meklēšanā tāpat kā vēl virkne augstu stāvošu Ukrainas ierēdņu. Par to pirmdien pavēstīja iekšlietu ministra vietas izpildītājs Arsēns Avakovs.

“Informēju par situāciju šorīt. Ir ierosināta krimināllieta par mierīgo pilsoņu masveida slepkavībām. Janukovičs un vairākas citas amatpersonas ir izsludinātas meklēšanā,” sociālajā tīklā “Facebook” ierakstījis Avakovs, rasta LETA.

Avakovs paziņojis arī, ka Janukovičs kopā ar prezidenta administrācijas vadītāju Andreju Kļujevu no Krimas ar “trim automašīnām devies nezināmā virzienā – izslēdzot visus saziņas līdzekļus”, raksta “Radio Svoboda”.

Jau ziņots, ka Augstākā Rada sestdien atstādināja Jaunkoviču no prezidenta amata un izsludināja 25.maijā prezidenta pirmstermiņa vēlēšanas.

 

 

Komentāri (22)

alexander 24.02.2014. 11.28

Janukovičam tikpat kaunpilna bēgšana kā sakāve. Ja būtu bijis kaut cik vīrišķīgs, uzdrīkstētos sestdien aiziet uz Maidanu un atvainotos tautai, un pēc tam palīdzētu izmeklēšanai. Pat Maksikas narkomafijas algotais slepkava sadarbojas ar izmeklēšanu, kā pats saka, lai izdarītu vismaz kaut ko labu.

+5
0
Atbildēt

0

dace_ampermane 24.02.2014. 13.15

nemaz nav izslēgts, ka tas janukovičs pazudīs tā kā zviedrs Valenbergs kaut kur krievijas plašumos [ņeobjatnaja] tā kā gailis pakaļ nedziedās. moskaļiem ir skrobe, ka šis tā dēlī salaida un visu maidanu neuzspridzināja gaisā.

+3
0
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu