“Auļiem” koncerts valsts svētkos un jauns klips • IR.lv

“Auļiem” koncerts valsts svētkos un jauns klips

36
Publicitātes foto

Bungu un dūdu grupai „Auļi” ir tapis jauns video klips dziesmai „Tāltālu”

Dziesmu “Tāltālu” 10 gadu jubilejas koncertam 4.maijā koncertzālē “Palladium” grupa ir aranžējusi citādā skanējumā kopā ar madagaskariešu dziedātāju Kilema. Dziesma “Tāltālu” ir madagaskariešu valodā un vēsta par to, ka bez mūzikas dzīve nav krāsaina, tā sniedz piepildījumu, nes gaismu un tuvina divas mazas valstiņas – Latviju un Madagaskaru.

“Dziesma ir tik pozitīva un naiva, ka tādā noskaņā tika veidots arī pats klips. Dziedātājs no Madagaskaras atlido uz Latviju, iekāpj mazā retro taksītī un pa ceļam uz koncertu savāc visus bungotājus un dūdotājus. Stāstā mēs spēlējamies ar stereotipiem par latviešiem, piemēram, ka latvieši sēž kokos un pūš pīlītes,” teic klipa idejas autors un režisors Didzis Eglītis (studija “Video aģentūra”).

Klipu producēja studija „Video aģentūra”, scenārija autors un režisors ir Didzis Eglītis, producente Marta Romanova, operators Mārtiņš Jansons. Klipa uzņemšanā lelles vadīja profesionāli leļļu aktieri – Ģirts Šolis, Madars Zvagulis, Miķelis Žideļūns, Aleksejs Geiko, Dana Lāce. Bet lielā koncerta epizodē zem skatuves bija ap 30 brīvprātīgie, kuri profesionāļu vadībā, kustināja visu “Auļu” grupu.

Klips apskatāms šeit.

 

Komentāri (36)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu