"Baltkom" ugunsgrēkā zaudējis vairākus tūkstošus latu • IR.lv

“Baltkom” ugunsgrēkā zaudējis vairākus tūkstošus latu

29
Foto: Toms Zariņš, F64

Ugunsgrēks Pārdaugavā svētdien izcēlies tehnisko telpu kondicionēšanas iekārtās

Telekomunikāciju operatora “Baltkom” zaudējumi sakaru traucējumu dēļ, kas bija svētdien, 17.jūlijā, būs vairāki tūkstoši latu, aģentūrai BNS pavēstīja “Baltkom” preses sekretārs Lauris Kļaviņš. 

Viņš norādīja, ka interneta sakari Pārdaugavā un telefonsakari visā “Baltkom” tīklā pārtrūka svētdienas rītā ap pulksten 10, kad “Baltkom” tehniskajā centrā Kurzemes prospektā izcēlās ugunsgrēks.

Sakaru zuduma dēļ klientiem daļu dienas nebija iespējams sazināties ar operatora Kontaktu centru, teica Kļaviņš un apliecināja, ka svētdienas vakarā uzņēmuma tehniskā dienesta speciālisti pilnībā atjaunoja ugunsgrēka dēļ traucētos interneta sakarus visā Pārdaugavā, bet naktī uz pirmdienu tika atjaunoti telefonsakari, kā arī sakari ar operatora Kontaktu centru. 

Pēc sākotnējās informācijas, ugunsgrēka izcelšanās avots bija tehnisko telpu kondicionēšanas iekārtās. “Uzņēmumam nodarītais zaudējumu apmērs lēšams vairākos tūkstošos latu,” atzina “Baltkom” pārstāvis. 

“Baltkom” piedāvā digitālās un kabeļtelevīzijas pakalpojumus, nodrošina balss telekomunikāciju un interneta sakarus. “Baltkom” lielākais īpašnieks ir “RPAX One S.A.”, kam pašlaik pieder 70% kapitāldaļu, 29,96% daļu īpašnieks ir Kiprā reģistrētais “Mackonar Impex Limited”, bet 0,04% pieder “Latvijas Valsts radio un televīzijas centram”.

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu