Bijušo SC deputātu joprojām vizina ar Saeimas auto • IR.lv

Bijušo SC deputātu joprojām vizina ar Saeimas auto

15
Foto: Nora Krevneva, F64

Braucienu no lidostas, iespējams, izkārtojusi Deņisova partijas biedra palīdze

Pērnā gada nogalē, 27.decembra naktī, TV3 raidījums ''Nekā personīga'' (NP) pieķēris bijušo Saeimas ''Saskaņas centra'' (SC) deputātu Oļegu Deņisovu no lidostas līdz savam Rīgas centrā novietotajam auto vizināmies ar Saeimas autobāzes dežūrmašīnu.

10.Saeimas vēlēšanās SC iepriekšējā sasaukuma deputātu Deņisovu sarakstā neiekļāva, un nu viņš ir parasts pilsonis. NP novērojis, kā naktī no 26. uz 27.decembri Rīgas lidostā bijušais tautas kalps pēc atlidošanas uz Latviju mājup devās ar Saeimas autobāzes dežūrauto.

NP demonstrētajos kadros redzams, kā ar vienu no pēdējiem reisiem no Kijevas Latvijā atgriezies Deņisovs kopā ar pavadoni nedevās vis uz taksometru vai autobusu, bet pēc saspringtas zvanīšanas pa telefonu no lidostas autostāvvietas aizbrauca ar melnu ''Volvo''. Mašīnai bija Saeimas autobāzes numuras AA6665 un parlamenta caurlaide aiz priekšējā stikla. Deņisovs auto iekrāva savu bagāžu un kopā ar pavadoni ar Saeimas mašīnu aizbrauca līdz maksas autostāvvietai Pulkveža Brieža ielā, kur pārsēdies ''Suzuki'' džipā un devies Ogres virzienā.

Pēc nedēļas Deņisovs, taujāts par braucienu ar Saeimas auto, to vairs neatcerējās, lai arī apstiprināja NP, ka lidostā esot bijis. Saeimas mašīnas izmantošanu viņš noliedza. Ieraksts dispečeru žurnālā liecina, ka automašīnas pasūtītājs šim braucienam bijis SC deputāts Aleksandrs Sakovskis. Kāpēc ar auto tonakt nav braucis viņš, bet ar Saeimu vairs nesaistīts cilvēks, deputāts NP negribēja stāstīt. Braucienu, iespējams, izkārtojusi Deņisova agrākā palīdze Marija Daņiļēviča, kas tagad šo pašu amatu ieņem Sakovska pakļautībā, pieļauj NP.

Komentāri (15)

ltvpanorama 10.01.2011. 10.48

Un tūlīt nāks Janka Urbanovičs..raus kreklu uz savas spalvainās matroža krūts un sauks savu kolhozu par pašu godīgāko un gudrāko..:D

+4
0
Atbildēt

0

valdis 10.01.2011. 09.33

Vai tā tagad norma, ka oficiālas personas sabiedrībai rāda pakaušus? Raidījumā vieni vienīgi pakauši. Iespaidīgi.

+4
0
Atbildēt

0

buchamona 10.01.2011. 09.27

Un tagad ar lielu pompu tas migrants labaakajaa gadiijumaa samaksaas pieciiti par pakalpojumiem :))) Gadiijums ir tik kliedzoshs ar savu nekauniibu, ka tam, kursh “kaartoja” sho pasaakumu praktiski, buutu jaazaudee darbs, bet shii briizha SC deputaata, kaa vinju tur sauca, liidzdaliiba ir jaaizskata eetikas komisijaa

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu