Lužkovs netiksies ar augstākajām amatpersonām • IR.lv

Lužkovs netiksies ar augstākajām amatpersonām

20
AFP/LETA
Indra Sprance

Dienu pirms Maskavas mēra vizītes joprojām nav skaidrs, ko Lužkovs Rīgā darīs

Neviena no valsts augstākajām amatpersonām netiksies ar Maskavas mēru Juriju Lužkovu, kurš trešdien plāno apmeklēt Rīgu, otrdien vēsta laikraksts “Telegraf”.

Kā norāda “Telegraf”, lai arī Lužkova apmeklējuma programma joprojām nav zināma, visticamāk, viņš apmeklēs Maskavas namu, tiksies ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu (SC) un vicemēru Aināru Šleseru (LPP/LC) – abi bija viesojušies pie Lužkova 2009.gadā. Tāpat Lužkovs varētu apmeklēt Jelgavu, lai klātienē apskatītu rūpnīcu “AMO Plant”, kurā Maskavas pašvaldībai pieder akciju kontrolpakete.

Savukārt ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru viņš netiksies. Zatlera preses sekretāre Ilze Rassa laikrakstam sacījusi, ka prezidents nevarot tikties ar visiem mēriem, kas ierodas Latvijā. Tikšanās neesot iecerēta arī ar premjeru Valdi Dombrovski (JL), šādu iespēju neesot piedāvājis neviens no Lužkova vizītes organizatoriem, informējusi premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Jau vēstīts, ka, lai arī “Saskaņas centrs” (SC) noslēdzis vienošanos ar partiju “Vienotā Krievija”, SC premjera amata kandidāts Jānis Urbanovičs neplāno tikties ar Lužkovu, to viņš sacīja Ir.lv, norādot, ka nevēlas, lai Lužkova vizīte Rīgā pirms vēlēšanām tiktu politizēta. 

Komentāri (20)

buchamona 24.08.2010. 14.05

Lužkovs netiksies ar augstākajām amatpersonām +++ vai virsrakstā nevajadzētu pamainīt vārdu kārtību? Man šķiet pareizāk šinī gadījumā būtu rakstīt – LV augstākās amatpersonas netiksies ar Lužkovu :)

+14
-1
Atbildēt

1

    Ziemelnieks > buchamona 24.08.2010. 14.21

    :) …interešu konflikts, kas ar ko tad īsti grib tikties!

    0
    -3
    Atbildēt

    0

ievuliitis 24.08.2010. 14.41

Man patika šī frāze “SC premjera amata kandidāts Jānis Urbanovičs neplāno tikties ar Lužkovu, to viņš sacīja Ir.lv, norādot, ka nevēlas, lai Lužkova vizīte Rīgā pirms vēlēšanām tiktu politizēta.”
Gribas, ļoti gribas Urbanovicham ar Lužkovu tikties, bet – nelaikā sis atbrauc, nelaikā:( Mums te vēlēšanas tuvojas, katrs solis – kā uz mīnu lauka jāaprēķina :))
Ja tiksies – kā turpmāk varēs melot, ka netaisās valsts rietumu virziena orientāciju mainīt pret austrumu, netiksies – kā gan lai izrāda necieņu partijas sponsoriem?
Laikam tomēr tiksies kādā konspiratīvā dzīvoklī:)) Valstī ir gadsimtu garas konspiratīvo dzīvokļu trdīcijas:)) Skaties, vēl memoriālo muzeju pēc gadiem izveidot varēs :))

+14
-3
Atbildēt

2

    ivetao2007 > ievuliitis 24.08.2010. 18.43

    Lužkovs netiksies arī ar tiem dažiem vēl dzīvajiem latviešiem, kuri piedalījās Maskavas aizstāvēšanā 1941. gadā. Pat ar kara invalīdiem nē. Pat ar tiem , kuri tika ievainoti aizstāvot Maskavu. Par aploksnīti un pateicību i nedomājiet. Lužkovam jātņem Ukrainai Krima. Jāģitē masksviešus nepirkt Latvijas šprotes.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    www.vecamate.lv > ievuliitis 24.08.2010. 16.16

    Gluži otrādi,Betij..Lužkova vizīte ir Krievzemes tuvības signāls austrumvirziena vēlētājiem..Viss gan saskaņots, gan precīzi :)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

photocom 24.08.2010. 14.23

Ko darīs ko darīs
atvedīs čemodānu ar naudu
niluškiniem & Co

+10
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu