Izsludina Ministru prezidenta meklēšanu • IR.lv

Izsludina Ministru prezidenta meklēšanu

28
AFP/LETA
Indra Sprance

"Ražots Latvijā" labākajam amata kandidātam gadā sola maksāt vienu miljonu latu

Partiju apvienība “Ražots Latvijā” izsludinājusi konkursu premjerministra amata kandidātam, solot labākajam pretendentam ar komandu papildus nodrošināt vienu miljonu latu atalgojumu gadā, liecina apvienības sniegtā informācija.

Kā norāda apvienība, iepazīstoties ar visu partiju iesniegtajām programmām un potenciālajiem Ministru prezidenta kandidātiem, “ar nožēlu esam konstatējuši”, ka neviens no viņiem neatbilst tādām īpašībām, kuras nepieciešamas, lai sekmīgi pārvaldītu un attīstītu Latvijas valsti.

Tādēļ “Ražots Latvijā” izsludina “konkursu augsta līmeņa profesionālu vadītāju piesaistei, kuri varētu pārstrukturēt esošo kārtību un nodrošināt tādu tautsaimniecības izaugsmi, lai mums nebūtu jākaunas par valsti, kurā dzīvojam”.

“Apzinoties, ka tā saucamā politiskā vara un 2000 latu alga ir pārāk maza motivācija, lai nopietni uzņēmēji un vadītāji ar labu pieredzi un reputāciju pieteiktos strādāt par Ministru prezidentu, izsludinām papildu gada atalgojumu Ministru prezidentam un viņa komandai 1 000 000 latu apmērā,” pausts apvienības sludinājumā. Šis politiskais spēks sola nepieciešamo naudas summu saziedot.

Jāatgādina, ka lūgumu tautai saziedot miljonu latu, pirms nākšanas politikā klajā nāca ''Jaunā laika'' dibinātājs Einars Repše, solot sakārtot valsti. Toreiz visa prasītā summa netika saziedota, lai arī iedzīvotāji un uzņēmumi izrādīja zināmu atsaucību.

Apvienības "Ražots Latvijā" veidoja partijas "Demokrāti.lv", "Ražotāja Latvija" un Agra Sūnas vadītā Latvijas kustība "Solidaritāte”. Tagad gan “Demokrāti.lv” esot izslēgti no šī loka, jo ceļot neslavu apvienībai.

Komentāri (28)

inta_ll 05.08.2010. 14.54

Es politiskos jokus biju gaidījis no “Pēdējās partijas”, bet liekas, ka šie ir viņus apsteiguši!
Man liekas diezgan izdevies un labs paziņojums (joks), kurš izraisa pozitīvas un jautras emocijas, kas LV politikā pēdējā laikā nav pārāk bieži sastaptas.

+12
-1
Atbildēt

2

    Ziemelnieks > inta_ll 05.08.2010. 15.16

    Bet nu doma kopumā NAV slikta, ne?

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    inta_ll > inta_ll 05.08.2010. 15.20

    Kopumā neviena doma nav slikta, parasti slikts ir izpildījums. :)

    +5
    0
    Atbildēt

    0

Velga Senkâne 05.08.2010. 14.46

Jā, humors tomēr laikam mums netrūkst! :)

+9
-2
Atbildēt

0

andrejs_kirsis 05.08.2010. 18.43

Jautri. Apsola ļimonu, kad pašiem ne štukas nav. Un cik liela aploksne pienāktos prezim par nominēšanu? Un vai stipendiātiem ar Emša čemodāniņu pietiks? Hūtem iznāks lētāk…

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu