Pujats kritizē PLL idejiskos vadītājus • IR.lv

Pujats kritizē PLL idejiskos vadītājus

28
Mārtiņš Zilgalvis, F64

Katoļu kardināls Saksam un Stendzeniekam pārmet sātanismu un kristietības simbolu zaimošanu
Kardinālam Jānim Pujatam nav pieņemami vairāki apvienības "Par labu Latviju" (PLL), kurā iesaistījusies arī tā dēvētā "mācītāju partija" jeb LPP/LC, idejiskie vadītāji, viņš atzīst sestdien "Latvijas Avīzē" publicētā intervijā.
"Izveidojusies kustība, kas pārtapusi partiju apvienībā "Par labu Latviju", un tajā ir arī "mācītāju partija". Pievērsu uzmanību, kas ir viņu idejiskie vadītāji.. Neviens nebija pamanījis, ka šīs kustības "Par labu Latviju" interneta portāla redaktors Nils Sakss ir sātanisma piekritējs, kurš ir iztulkojis "Sātana bībeli"," saka Pujats.
LA skaidro, ka Sakss tulkojis ASV reģistrētās organizācijas "Sātana baznīca" par "melno priesteri" dēvētā Antona Šandora Laveja 1969.gadā klajā laisto grāmatu, tulkojumu izdevis apgāds "Severīns". "Tajā "Sātana bībelē" viss esot pretēji evaņģēlijam, saka tie, kas lasījuši. Evaņģēlijā teikts: "Ja tev sit pa vienu vaigu, pagriez otru," bet tur – ja tev iesit pa vienu vaigu, tad sašķaidi viņam žokli un izsit visus zobus''," teic Pujats.
Kardināls kritizē arī PLL vēlēšanu reklāmas kampaņas vadītāja Ērika Stendzenieka mājas lapu "mooz.lv", kuras reklāmā saskata parodiju par Svēto vakarēdienu: "Seši cilvēciņi no vienas puses, seši no otras puses pieiet pie galda, un vidū sēž viens, kam ap galvu oreols… Tas skats kā parodija par 12 apustuļiem ir zaimošana."
Komentējot iespēju pašam iesaistīties politikā vai deleģēt tajā citus priesterus, Pujats atzinis, ka baznīca nevēlas, lai tās gani piedalītos politiskajās cīņās. Pēc jaunā katoļu vadītāja Stankeviča sēšanās arhibīskapa krēslā Pujats pats turpināšot strādāt kā priesteris Sāpju Dievmātes baznīcā.

.

Komentāri (28)

dro 10.07.2010. 17.58

Sātans Pujāta skatu bija aizmiglojis ar zaļajām dolāru zīmēm. Kad Pujāts zaudēja kardināla krēslu, sātanam interese par viņa personu zuda, un Pujātam radās iespēja atgūt redzi. Iznāk, ka Pujāts lūgšanas Pirmās partijas saietos lasījis pēc sātana pavēles…

+8
0
Atbildēt

2

    ::Vai cis :: > dro 10.07.2010. 19.58

    Jā, tas nelabais staigā apkārt kā rūkdams lauva un meklē, ko aprīt … Zālamans pareizi atzīmēja, ka tas, kurš nevalda savu mēli, krīt kaunā: man tāda aizdoma, ka gadījumā, ja Pujāts būtu filtrējis bazāru pedolīlijas sakarā, viņam nebūtu vajadzējis tik fiksi atkāpties no amata, bet tās, protams, ir tikai manas domas.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    andrejs_kirsis > dro 11.07.2010. 13.58

    Inese, to nelabo es pazīstu – tas jau mans nāburgs uz pohām…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

daina_tabuna 10.07.2010. 15.02

Labrīt! Tiešām cilvēks tādos gados vēl arvien nav guvis gana lielu dzīves pieredzi, lai neredzētu, ka tiek čakarēts?! Vai nu viņš kaut ko pietēlo vai tā ir kāda kārtējā spēlīte, vai arī tiešām bija tik akls, ka līdz šim nemanīja LPP teātri ap kristīgajām vērtībām.

+8
0
Atbildēt

0

ronalds_vuskans 10.07.2010. 11.51

Vai godātais kardināls nav par vēlu attapies?
Cik vēlēšanu nav pagājušas, kur ticīgajiem misē priesteri īpaši lika pie sirds izvēl1eties kristīgo, uz ģimenes vērtībām centrēto mācītājpartiju. Radene, Repšes vārdu izdzirdot, krustus vien meta.

+8
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu