Apzagtais zagļus noķer pats • IR.lv

Apzagtais zagļus noķer pats

35
Austris Mailītis

Pāridarītāji vajāti gan skriešus, gan ar auto; nozagto daļēji izdevies atgūt
Rīgā kāds autovadītājs asa sižeta filmas cienīgā stilā pēc desmit minūšu ilgas pakaļdzīšanās aizturējis zagļus, kas no viņa auto neatļauti paņēma somiņu ar maku un dokumentiem, vēstī aģentūra BNS.
Valsts policija informē, ka incidents sācies trešdienas vakarā ap pulksten 21, kad vīrietis ar "Volkswagen Touareg" piebraucis pie savas darbavietas Dammes ielā un autostāvvietā pamanījis divus vīriešus. Uz dažām minūtēm iegājis darba telpās, viņs izdzirdējis plīstoša stikla skaņu un, izskrējis ārā, ieraudzījis, ka viņa automašīnai izsists stikls, bet abi aizdomīgie tipi ar viņa somiņu, kurā bija maks un dokumenti, un bēg prom.
Vīrietis bēgļiem meties pakaļ. Tie izšķīrušies, un vīrietis, panācis un aizturējis vienu no viņiem, konstatējis, ka somiņas pie viņa nav. Apzagtais izsaucis policiju un piezvanījis savam draugam, bet tikmēr aizturētais bez pieskatīšanas aizmucis.
Kad ieradās policija, cietušais likumsargiem aprakstījis otru zagli un kopā ar draugu devies pārbaudīt apkārtni, cerot, ka bēglis tālu nebūs ticis. Cerības attaisnojās – otrs negantnieks pamanīts, taču izrādījis veikls un ielēcis taksometrā, mēģinot atkal aizbēgt. Taksists vēlāk apstiprinājis – nav zinājis, ka ved zagli.
Apzagtais vīrietis nav apjucis un ar savu automašīnu dzinies pakaļ taksometram, veiksmīgi aizšķērsojot tam ceļu. Vīrietis centies zagli izvilkt no taksometra, taču tas pret viņu pavērsis gāzes ieroci. Apzagtais pāridarītāju tomēr izvilcis no taksometra, piesteigusies policija, un zaglis aizvests uz iecirkni. Aizturētais ir dzimis 1980.gadā un jau agrāk tiesāts par zādzībām no automašīnām, pēdējo reizi no cietuma iznācis 1.aprīlī un policijai zināms kā narkomāns. Viņa biedru, kuram izdevās aizbēgt, policijai pagaidām nav izdevies aizturēt.
Visa pakaļdzīšanās kopš zādzības brīža ilgusi desmit minūtes. Vīrietim izdevies pie aizturētā atrast maku ar norēķinu kartēm, bet somiņas pie viņa nebija.

.

Komentāri (35)

evameijere 01.07.2010. 10.44

Būtu interesanti, ko cilvēki teiktu, ja Aearodium būtu uzstādījuši vēja tuneli Kazahstānā un uzmetuši Latvijas valsti :D
Situācija izskatās pēc normālas “neliec olas vienā groziņā”. Ja ir viens skaidrs projekts (Kazahstāna) un viens neskaidrs (expo), tad taču tu netaisīsi divus tuneļus. Šmuce jau vienalga ir sanākusi

+14
-3
Atbildēt

1

    raimonds_bossltd > evameijere 01.07.2010. 11.37

    to so_on
    Ja Aearodium būtu uzstādījuši vēja tuneli Kazahstānā un uzmetuši Latvijas valsti.
    Tad
    1. Latvijas vārds netiktu nests pasaulē.
    2. (AŠ)² faniem būtu lielākas iespējas smirdēt komentāros.
    Latvijai naidīgie spēki priecātos.
    “Aerodium” nevarēja uzmest valsti, LIAA Ozola vadībā varēja izgāzt projektu, neizdevās kropļiem.

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

raimonds_bossltd 01.07.2010. 10.25

Parasti domstarpības kārto tiesas ceļā, bet ne ar Šlesera zilā draudziņa Ozola un tirgus tenku vāceles “Telegraf” starpniecību.

+11
-4
Atbildēt

0

andrisskrastins 01.07.2010. 10.24

Un? Šīs nu gan ir jau biznesa attiecības starp konkrēto uzņēmumu un pasūtītāju. Skaidrs, ka uzņēmumam nav tas labākais menedžments, taču nesaprotu, kāds tam sakars ar Latvijas gadījumu.

+9
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu