Poliščuka uzņemta Tautas partijā • IR.lv

Poliščuka uzņemta Tautas partijā

21
Foto - Estonian Chamber of Commerce and Industry

Režisore Gaļina Poliščuka pirms vairākām nedēļām uzņemta TP, taču savu piederību šim politiskajam spēkam medijiem slēpusi

Lai arī jaunākajā žurnālā “SestDiena” režisore Gaļina Poliščuka apgalvo, ka neviens politiskais spēks viņu neesot uzrunājis, režisore jau pirms aptuveni trim nedēļām uzņemta Tautas partijā (TP), liecina Ir.lv rīcībā esošā informācija. Poliščuku TP “ievedis” Raimonds Pauls.

Intervijā “SestDienai” Poliščuka pieļauj, ka varētu iesaistīties politikā. “Iespējams, tā arī darīšu… ja man kā māksliniecei, kā režisorei neļauj pateikt to, ko domāju, varbūt varēšu to izdarīt kā politiķe.”

Uz jautājumu, vai viņa varētu startēt 11.Saeimas vēlēšanās, Poliščuka atbild: “Pagaidām mani neviens politikā nav aicinājis, bet nezinu, kas notiks rīt. Cilvēks neko neizlemj, viss tāpat tiek izlemts tur, augšā.”

Kā noskaidroja Ir.lv, intervija ar Poliščuku notikusi aptuveni pirms nedēļas, bet TP valdes sēde, kurā Poliščuka uzņemta, notikusi jau pirms aptuveni trim nedēļām. Poliščuka Ir.lv atteicās apstiprināt vai noliegt, ka iestājusies TP, norādot, lai zvana vēlāk.

Jau vēstīts, ka 15.jūnijā Poļiščuka sarīkoja preses konferenci, kurā TP pametušo kultūras ministru Intu Dālderi salīdzināja ar Staļinu. "Tas ļaunums, ko viņš [Dālderis] nes, ir savienojams ar to, ko darīja Staļins, jo viņš nekad neko nedarīja savām rokām, bet vienmēr izveidoja padomes, kas to nodrošināja," uzsver Poļiščuka, neslēpjot sarūgtinājumu, ka "Teātra Observatoriju", kura četru gadu laikā spējusi sevi pierādīt, patlaban finansējuma trūkuma dēļ jāslēdz.

.

Komentāri (21)

doe_jane 29.06.2010. 10.23

Paldies Venstpilij par savlaicīgu informācijas iedošanu medijiem. Cilvēkiem, kas jau saplānojuši savu laiku, protams, uzreiz atrodas brīvs brīdis aizbraukt apjūsmot kuģus. Sanāk kaut kas pēc žanra – “te tu vari apskatīt to, kas tev nav lemts .. “

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu