Līdz vēlēšanām nevienu ministriju nelikvidēs • IR.lv

Līdz vēlēšanām nevienu ministriju nelikvidēs

8
Evija Trifanova, LETA
Indra Sprance

Saeimas komisija no valdības kopā ar budžeta projektu prasa arī MK modeli pēc vēlēšanām

Saeimas valsts pārvaldes un pašvaldību komisija ceturtdien noraidīja visus ministriju skaita samazināšanas priekšlikumus, kas nozīmē, ka līdz vēlēšanām nevienu ministriju nelikvidēs.

Komisija arī nolēma aicināt valdību līdz ar nākamā gada valsts budžeta projektu Saeimā iesniegt arī priekšlikumus, kāds varētu izskatīties Ministru kabinets pēc Saeimas vēlēšanām.

Jau vēstīts, ka vairākas partijas ir nākušas klajā ar dažādiem priekšlikumiem, kā samazināt ministriju skaitu, piedāvājot veidot gan spēcīgu tautsaimniecības ministriju, gan apvienot kultūras un izglītības, labklājības un veslelības ministriju.

Pagājušajā nedēļā Saeimas komisija uzklausīja premjera Valda Dombrovska (JL) viedokli par šo jautājumu un viņš torezi pauda gatavību līdz vēlēšanām nelikvidēt arī Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju, kā sākotnēji bija iecerēts, ja arī citas ministrijas netiks likvidētas.

Komentāri (8)

mary75 29.04.2010. 14.12

Un pareizi, pēc vēlēšanām beidzot jāsāk nopietnas strukturālas reformas, nevis to kosmētiska imitācija.

+1
0
Atbildēt

0

Diâna Antipova 29.04.2010. 19.35

sastingums – vai likumsakarīgs? Ja tik tuvu vēlēšanas, tad nezin, uz labu vai ļaunu. Jeb viss tik savstarpēja spēle.

0
0
Atbildēt

0

Ivars Zvirbulis 29.04.2010. 16.58

kurš tad nu labprātīgi atstās silto vietiņu? Finansiāli neizdevīgi šajos krīzes laikos ;-) Nu nemainīs viņi neko. Dirsas pie krēsliem pieaugušas pa šiem daudzajiem gadiem. http://neoidiotisms.blogspot.com/

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu