Bizness labā vietā
2Saistītie raksti
Tēma /
14. augusts
Jaunā realitāte
Dzīve /
24. jūlijs
Āmurs, kam viss ir nagla
Veiksme /
19. jūnijs
Amatalus revolūcija nerimst
Aktuāls jautājums /
4. februāris
Sadarbību ar agresoru noliedz
Viedoklis /
22. jūnijs 2023
No etiķetes līdz blakusproduktu otrai dzīvei – kā alus darīšanu padarīt ilgtspējīgāku?
Komentāri (2)
QAnon 22.04.2020. 13.28
Lai veicas! Pirms 15 gadiem man bija izstrādāts plāns no Jaunpils pienotavas siera sūkalām gatavot Ricotta biezpienu (100 litri sūkalu dod 3 kg biezpiena) ar izcili maigu konsistenci un kas sastāv no globulīna un albumīna un piena taukiem, bet no škidrumā palikušās laktozes, laktozi, spirtu, vai visdrīzāk pienskābi.
Pie viena bija plāns izsmelt no ezera ar pienotavas sagādāto slāpekli un fosforu bagātās dūņas, kas būtu izcils mēslojums un padarīt ezeru par atpūtas vietu, kas tagad, paldies Dievam, jau ir izdarīts.
0
Sskaisle 21.04.2020. 14.18
Par alu vēl nezinu, bet esmu 100% Jaunpils siera un biezpiena piekritēja. Un vispār – patīk man Jaunpils un jaunpilieši – malači
0