Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

POLITIKA. LOLITA ČIGĀNE. SIEVIETE VARĀ. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Pazīstamās politiķes piezīmes zīmējumos. «Prieks ieraudzīt Lolitas negaidīti atklāto stāstu par sevi, tapušu, brīžiem ieskatoties spogulī, brīžiem — piezīmju grāmatiņā, bet galvenais — liekot pārdomas un emocijas krāsās. Spogulis mēdz būt nežēlīgs, tāpēc arī dzīvesstāsts nav tikai bezrūpīgi gaišs,» raksta bijušais Saeimas deputāts Aleksejs Loskutovs. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 14,99 €.


BĒRNIEM.
NORA IKSTENA. DRAUGI. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Vabulītis ir brīnumdaris, kurš dzīvo reālā pasaulē. Dodoties piedzīvojumos kopā ar uzticīgo suni Pifānu, viņš redz, ka pasaulē ir daudz darāmā. Vajag samierināt strīdus, pacelt nokritušos, pabarot izsalkušos, cīnīties ar piktām vējdzirnavām, uzburt pasaku valstību zemes virsū. Vabulītis un Pifāns iekuļas dažādās situācijās, kurās pārbauda savu spēku. Māksliniece Kristiāna Dimitere. Apgāda cena 4,95 €.


DETEKTĪVS.
MINNA LINDGRĒNA. BĒGŠANA NO VAKARBIRZĒM. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Vecu ļaužu pansionātā dzīve pārvēršas par elli, kad to pārņem būvnieki. Vecās kundzes Sīri, Irma un Anna-Līsa nolemj pārcelties uz dzīvokli eksotiskajā Hakaniemi apkārtnē. Visām trim ir savi ieradumi un dīvainības, kopdzīve kļūst spriedzes pilna, un dzīvoklī parādās gan vēstnieks, gan citi iemītnieki. Turklāt varoņi vēlas izpētīt aizdomīgo santehnikas projektu. Triloģijas otrā grāmata. Apgāda cena 11,50 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu