Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Latvija un Ukraina parakstīja digitālo memorandu par sadarbību digitalizācijas, elektronisko sakaru, platjoslas interneta infrastruktūras, kā arī citu inovāciju jomā. Puses vienojās stiprināt mobilo sakaru tīklu Ukrainā un uzlabot tā kvalitāti, kā arī apņēmās sadarboties karā iznīcinātās komunikāciju infrastruktūras atjaunošanā. Rīgas dome atbalstīja 10 Rīgas Satiksmes sabiedriskā transporta autobusu ziedojumu Černihivas pašvaldībai.

Par pašvaldībām atbildīgā ministre Inga Bērziņa (JV) plāno pieņemt lēmumu par Rēzeknes domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča (Kopā Latvijai) atstādināšanu saistībā ar finanšu krīzi Rēzeknes valstspilsētā. Lēmums gaidāms oktobra beigās vai novembra sākumā. Jautājums par visas Rēzeknes domes atlaišanu vairs neesot dienaskārtībā.

Veselības ministrija un Latvijas veselības darbinieku arodbiedrība pagājušajā nedēļā vienojās par mediķu algu palielinājumu. Mediķi sola streiku nerīkot.

Satversmes tiesa pagājušajā nedēļā atzina, ka normas, kas aizliedz karavīram būt politiskās partijas biedram, atbilst Satversmei. Karavīram jābūt politiski neitrālam.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu