Anekdotes • IR.lv

Anekdotes

«Kas ir sliktāk — demokrātija vai tirānija?»
«Demokrātija. Tirānijā cilvēkiem tiek atņemta brīvība, savukārt demokrātijā — pašcieņa, kad cilvēki kārtējo reizi pārliecinās, ka, par spīti brīvajām vēlēšanām, atkal ir ievēlējuši tos pašus muļķus.»

Kas kopīgs Latvijas hokejistu sagaidīšanai un seksam pludmalē? Visur salien smiltēns.

Kad sievietei prasa, «vai tu jau gatava?», viņa parasti atbild: «Es ātri, vēl piecas minūtes!»
Sieviete zina, ka viņai pie spoguļa ir nepieciešama vēl vismaz pusstunda. Jūs zināt, ka viņa pati to labi apzinās. Un arī viņa zina, ka jūs to labi apzināties. Nav pat vērts strīdēties — viņa nekad neatbildēs: «Man vajag vēl pusstundu.»
Cita lieta ir vīrieši. Kad vīrietis saka, vīrietis arī izdara.
Kad viņam prasa, «kad būs gatavs?», viņš atbild: «Ja es nolikšu pie malas visus citus darbus un steigšos, tad nākamās nedēļas vidū būs.»
Vīrietis labi apzinās, ka labākajā gadījumā tas ir darbs pusei dienas. Jūs zināt, ka viņš to labi apzinās. Savukārt viņš labi apzinās, ka arī jūs to zināt. Varat viņu pat spīdzināt, bet rezultātu agrāk par nākamās nedēļas vidu nedabūsit.

Vīrs no komandējuma atgriežas dienu agrāk. Ieskrien guļamistabā un atrauj skapja durvis, bet tur nekā! Tad dzird bezkaunīgu balsi no gultas: «Es vēl te!»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu