Iedvesma analogajai pasaulei • IR.lv

Iedvesma analogajai pasaulei

Zīmējums — Freepik
Marija Leskavniece

Piecas lietotnes, kas tuvinās virtuālo un reālo dzīvi

Digitālā pielaikošanas kabīne
Virtuāls iepirkšanās palīgs (Fit Assistant) tādās vietnēs kā Asos.com palīdz noteikt vislabāko izmēru, uzdod jautājumus par iecienītajiem zīmoliem, precīziem ķermeņa mēriem un to, vai lietotājam labāk tīk nēsāt apspīlētas vai brīvi krītošas drēbes. Taču, ja vēlaties internetā noskatītās lietas salāgot ar skapī jau esošajām, vērts izmēģināt programmas, kas piedāvā drēbes piemērīt viedtālrunī. 

Lietotnē Dress.me augšupielādējot savu attēlu pilnā augumā, var piemērīt gan dažādu veikalu, piemēram, Zara, pārdošanā esošās drēbes, gan veidot kombinācijas no savām drēbēm (tās iepriekš nofotografējot uz neitrāla fona).
Bezmaksas.
Pieejama: App Store un Google Play.

Attiecības telefonā
Pēc dižpārdokļa 5 mīlestības valodas veidotā lietotne Love Nudge palīdzēs noskaidrot, kura no grāmatā aprakstītajām «valodām» ir īstā jums un jūsu partnerim, kā arī mudinās dažādās satuvināšanās taktikas īstenot savā ikdienā. Lietotāji var gan iestatīt paši savus attiecību mērķus, gan izvēlēties sekot izstrādātāju ieteikumiem, kas veidoti atkarībā no instalēšanas brīdī izpildītā mīlestības valodu testa, gan sūtīt partnerim ierosinājumus kopējām aktivitātēm. Uzdevumu veikšana piepilda «mīlestības tvertni», kas parāda, cik mīlēts šodien jūtaties.
Bezmaksas.
Pieejama: App Store un Google Play.

Miers prātā un viedierīcē
Viena no šobrīd populārākajām meditācijas lietotnēm Insight Timer lepojas ar vairāk nekā 15 miljoniem lietotāju. Tā piedāvā plašu (veidotāji sola vairāk nekā 30 tūkstošus!) vadītu meditāciju klāstu gan pieredzējušiem mierā sēdētājiem, gan tiem, kuri pirmoreiz nolēmuši apklusināt nemitīgo domu troksni. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu