Izmantoju pati un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pati un iesaku citiem

Andra Krasavina. Foto no personīgā arhīva
Ilze Vītola

Kopienas Liepaja TechGirls līdzradītāja un LIKTA pētniece Andra Krasavina bieži strādā attālināti, tāpēc viņai svarīgi digitālie rīki, kas atvieglo darba procesu.


Basecamp. 
Projektu vadības lietotne, kas bāzēta mākoņtehnoloģijās. Basecamp dod iespēju pārvaldīt dažādus projekta aspektus, sākot no darāmo darbu saraksta, laika plānošanas, failu kārtošanas un beidzot ar diskusijām ar kolēģiem vai partneriem. Tas ir kā virtuālais birojs, kas ļauj ikdienas pienākumus veikt ar mobilā telefona palīdzību no jebkuras vietas.


Genius Scan. 
Lietotne ļauj skenēt dokumentus, tos uzreiz arī rediģēt un pat padarīt salasāmākus, kā arī saglabāt materiālu vairāk nekā vienā formātā.


Mobilly. 
Parocīgi ikdienas maksājumi bez stāvēšanas rindā pāris sekundēs no jebkuras vietas. Apmaksu iespējams pievienot arī telefona rēķinam. Visbiežāk šo lietotni izmantoju Liepājā autostāvvietas apmaksai un sabiedriskā transporta biļešu iegādei, kad dodos komandējumā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu