Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Foto — Picture Agency
Marija Leskavniece

Valmieras Biznesa inkubatora vadītājs Jurģis Priedītis iesaka mobilās lietotnes, kuras inkubatora uzņēmēji izmanto ikdienā — informācijas iegūšanai, norēķiniem un pārvietošanās brīvībai.

Reddit. Sociālais forums un ziņu vietne, kurā lietotāji var dalīties ar visdažādāko saturu un savstarpēji sniegt vērtējumu par to. Uzņēmējiem noderīga vieta, jo te var atrast interesējošās tēmas un veikt nelielu tirgus priekšizpēti. 

Spotify. Populārajā straumēšanas platformā mūzikas krājumus jau kādu laiku papildina podraides par visdažādākajām tēmām, to skaitā arī par uzņēmējdarbību. Lielākoties podraides ir angļu valodā, taču platformā atrodamas arī vairākas latviešu podraides. Par biznesa un vadības tēmu klausos podraides Business Wars, Freakonomics un HR PODCAST, savukārt izklaidei, mērojot garākus ceļa gabalus ar auto, iesaku TED Talks Daily, latviešu Pēdējā pilīte un Normālas sarunas.

Waze. Tiešsaistes navigācijas lietotne, kurā par reālo situāciju uz ceļa ziņo paši lietotāji. Būtisks rīks, lai laikus nonāktu pie klientiem un spētu izplānot maršrutus un izbraukšanas laikus, jo parāda to, kas tiešām notiek uz ceļiem, ļauj izvairīties, piemēram, no sastrēgumiem. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu