Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

2
Mīluļu slepenā dzīve
Kristīne Simsone

 


oooo
 Kapteinis Fantastika / Captain Fantastic. Šī drāma ir jāredz aktiera Vigo Mortensena dēļ. Hipijiska sešu bērnu tēva loma ir viens no piesātinātākajiem viņa karjeras sniegumiem, kas filmai piešķir smeldzīgu un sirsnīgu auru. Fokusā – ģimenes attiecības, paaudžu un uzskatu konflikti, kas izspēlēti nepiespiestā un aizkustinošā manierē.  Kino no 12. augusta.

ooo Seklie ūdeņi / The Shallows. Šis izdzīvošanas trilleris, protams, nav līdzvērtīgs Stīvena Spīlberga Žokļiem, taču tam piemīt intensīvas spriedzes momenti. Nepieciešamība pēc ģimenes drāmas ielaidumiem pastāstā par sērfotājas glābšanos no haizivs uzbrukuma gan nav īsti skaidri, tomēr aktrises Bleikas Laivlijas sniegums ir labs, pārliecinoši notur uzmanību. No 12. augusta.

oo Neona dēmons / The Neon Demons. Kanibālisms, nekrofilija un anatomiska vardarbība ir iedarbīgi šoka instrumenti, un dāņu režisors Nikolass Vindings Refns ar tiem neskopojas. Ciniskajā Losandželosas modes industrijas kariķējumā apzināti izmantota glamūra žurnālu estētika un seklums, lai radītu absurdas šausmenes noskaņu. Izraisīt riebumu pret narcismu filmai izdodas ar uzviju, taču šai provokācijai smagi trūkst idejiskā seguma. No 12. augusta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu