Mucas pat septiņstāvu mājas augstumā • IR.lv

Mucas pat septiņstāvu mājas augstumā

6
«Mūsu produkti ir īpaši ar to, ka tiem ir ļoti augsta pievienotā vērtība,» saka Aisis valdes priekšsēdētājs Ivars Upmalis.

Laimas šokolāde, Rīgas Piena kombināta saldējums, Piebalgas alus un Latvijas farmācijas uzņēmumu medikamenti – izrādās, visi šie produkti top nerūsējošā tērauda tvertnēs, ko pie Iecavas ražo firma Aisis 

Uzņēmuma Aisis klienti ir Eiropas lielās inženierkompānijas no Skandināvijas, Beļģijas un Vācijas, kas izstrādā tehnoloģiskos risinājumus pārtikas ražošanas uzņēmumiem, un gandrīz visi lielākie šīs nozares pārstāvji Latvijā. Sevišķi piena pārstrādes uzņēmumi, kā arī alus vai citu dzērienu un saldumu ražotāji. 

Kopš 2007.gada, kad netālu no Iecavas tika uzbūvēta Aisis ražotne un, piesaistot ES struktūrfondus, iegādātas iekārtas, uzņēmums orientējās tieši uz pārtikas pārstrādi – galvenokārt tai nepieciešamo nerūsējošā tērauda tvertņu, cisternu, konteineru un citu iekārtu ražošanu. Pa šiem gadiem pārtikai pievienojusies arī farmācija, enerģētika un vides tehnoloģijas. «Mūsu produkti ir īpaši ar to, ka tiem ir ļoti augsta pievienotā vērtība,» saka Aisis valdes priekšsēdētājs Ivars Upmalis.

Šokolādei un alum

Jau pašā sākumā, iepazīstinot ar ražotni, Ivars Upmalis ne bez lepnuma norāda uz lāzermetināšanas iekārtu, kas paredzēta šādu tvertņu ražošanai un, garantējot ļoti augstu kvalitāti, ļauj tajās nodrošināt visus nepieciešamos siltumapmaiņas procesus.  

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu