Dainis Pudelis un Ivars Brencis, dosies uz Pitas salu • IR.lv

Dainis Pudelis un Ivars Brencis, dosies uz Pitas salu

3
Par saviem piedzīvojumiem ceļojuma laikā Ivars Brencis (no kreisās) un Dainis Pudelis stāstīs blogā Hmroads.com, veidojot rakstus un videostāstus. Pitas salā puiši iecerējuši uzstādīt ceļazīmi uz Rīgu un norādi par attālumu.

 

Cik ceļu jānoiet, lai sauktu sevi par cilvēku? Ar tādu jautājumu pasaulē gatavojas doties Dainis, Ivars un pārējie HMRoads (How Many Roads?Cik daudz ceļu?) komandas biedri (Laura un Krišjānis, kurš, iespējams, pievienosies vēlāk). Jaunieši ceļu mēros, izmantojot jebko, kas palīdz virzīties uz priekšu, bet pēc iespējas centīsies izvairīties no lidmašīnām, jo paši saka – tā ir šmaukšanās.

Puiši viens otru pazīst jau sen – abi nāk no Mālpils un mācījušies vienā skolā. Dainis ieguvis jurista izglītību, nedaudz pastrādājis šajā jomā, bet sapratis – tā nav lieta, ar ko viņš gribētu saistīt savu mūžu. Arī Ivars kādu laiku studējis enerģētiku un elektrotehniku RTU, strādājis par IT administratoru Latvijas Kara muzejā.

«Doma ir doties ceļā, lai atgrieztos. Taču citāds,» saka Dainis. Viņam jau sen bijusi sajūta, ka plūst pa straumi un visu dara steigā, nepajautājot sev – kāpēc. Ceļojumā, kas sāksies 15.septembrī, puiši cer sastapt labestību un laipnību pašās neiedomājamākajās vietās un izgaršot pasauli ārpus tūrisma aģentūru nospraustā maršruta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu