Spilvens kā azote • IR.lv

Spilvens kā azote

4
Foto no privātā albuma
Ieva Cielava

Mairis Gailums (18)

Madonas Valsts ģimnāzijas skolnieks kopā ar skolasbiedrenēm ieguvis 1.vietu Junior Achievement – Young Enterprise Latvija organizētajā biznesa plānu konkursā. Ideju skolēni realizējuši, dibinot skolēnu mācību uzņēmumu Dream Sleep.

Vecāki: Ivanda – mājsaimniece, friziere un manikīre; Alberts – lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības Barkavas arodi izpilddirektors.

Ar ko īpaši ir Dream Sleep spilveni? Piedāvājam trīs veidu spilvenus. Universālais pakaviņš ir ceļojumu spilvens ar papildu daļu augšpusē, kas balsta kaklu un sprandu. To var transformēt un izmantot, lai atspiestu galvu pret stiklu. Ērti pārvietojamais spilvens vairāk atgādina parasto četrstūrveida spilvenu, tikai tam ir piešūts klipsis ērtai sarullēšanai. Spilvens Azote veidots no sieviešu vai vīriešu krekla puses. Ja esat vientuļš, apliekot šo spilvenu, jutīsities kā azotē. Visiem spilveniem pieejami trīs veidu pildījumi – polistirola granulas, sintapons vai griķu sēnalas.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu