Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

5
Filma Bebrs

 

ooo Bebrs / The Beaver
Nepārliecinoši aktrises Džodijas Fosteres centieni rotaļāties ar depresijas tēmu pašas režisētajā filmā. Par spīti tam, ka Bebrs ir veltīta norietējušajam superstāram Melam Gibsonam, viņa veikumam netiek atvēlēts pietiekami daudz vietas, lai aktiera izspēlētajām neirozēm spētu patiešām noticēt. Gibsonam, lai gūtu uzmanību, ir jākonkurē ne tikai ar pašu Fosteri spēcīgā sieviešu lomā, bet arī ar plīša rotaļlietu uz paša rokas. Rezultātā aktieris brīžam izskatās muļķīgi. Tiesa, manipulācijas ar lelli, kas uzvelkama uz rokas, viņam izdodas lieliski. Varbūt laiks mainīt profesiju? Kino no 11.novembra. 

ooo Cietais tērauds / Real Steel
Maiga fantastikas filma ar ģimenes drāmas piešprici. Lieliskajam aktierim Hjū Džekmenam ir ne tikai jāmācās pienācīgi startēt robotu boksa ringā, bet arī jāuzņemas atbildība par dēlu. Smalkā tehnikā ietērpts, milzu robotiem izdaiļots stāsts par Holivudas filmu ierasto morāli – ar milzu motivāciju mazi cinīši spēj gāzt lielus vezumus. Filma, uz kuru var droši vest bērnus, jo reālas vardarbības vietā šeit tiek zvetēti roboti. No 11.novembra. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu