Pēc divu gadu sprinta • IR.lv

Pēc divu gadu sprinta

7
Zīmējums — Ernests Kļaviņš
Aivars Ozoliņš

Līga Krapāne nupat aizgājusi no darba premjerministra Valda Dombrovska birojā un uzskata, ka prezidents Valdis Zatlers arī nepaliks savā amatā

Līga uz tikšanos veģetārajā restorānā Kamadena ierodas divdesmit minūtes pirms norunātā laika – esot sanācis no dzīvesvietas Jūrmalā atbraukt ātrāk, un vispār viņai tagad esot jāmācās atpūsties un rītos necelties pulksten sešos.

Darbu premjerministra Valda Dombrovska preses sekretāres amatā dienas režīma intensitātes ziņā nevarot salīdzināt ne ar ko pirms tam darīto – tas esot bijis «divu gadu sprints». Par aiziešanas iemesliem viņa stingri nevēloties publiski teikt neko vairāk par jau sacīto – ka gribot «jaunus izaicinājumus».

Taču Krapāne nav noliegusi neko no līdz šim publicētā par viņas aiziešanas iemesliem. Ka neesot iederējusies Dombrovska tuvāko padomnieču šaurajā pulciņā, kurā ir senas draudzenes – premjerministra kancelejas vadītāja Olita Augustovska, juridiskā padomniece Sandra Bukane (kurai kopējs bizness ar Dombrovska sievu Āriju un arī daudz labāk nekā premjerministra birojā atalgots darbs Ventspils brīvostā), premjerministra ārštata padomniece komunikācijas jautājumos Maija Celmiņa («ļoti aktīva», viņu lakoniski raksturo Krapāne).

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu