Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

VĒSTURE. MĒS VISI ESAM KARAGŪSTEKŅI. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Otrajā pasaules karā Latvijā nonāca tūkstošiem padomju karagūstekņu, daudziem tā bija pēdējā dzīves «pieturvieta». Viens no viņiem, Aleksandrs Orehovs, rakstīja dienasgrāmatu, kurā atspoguļotas cīņas Austrumu frontē, nonākšana gūstā, ikdienas dzīve Rēzeknes karagūstekņu nometnē un darbs vietējā zemnieku saimniecībā. Apgāda cena 11,05 €.


STĀSTI.
OSVALDS ZEBRIS. ŠAUBAS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. «Stāstu krājumā ir veltījumi man tuviem dzejniekiem, rakstniekiem un viņu tekstiem. Tie nav klasiķu stilistiski atdarinājumi vai viņu darbos skarto tēmu turpinājumi, bet šo tekstu atbalsošanās manējos. Desmit stāstu — veltījumu — kopsaucējs ir šaubas, jo man tas ir bijis un ir izšķiroši nozīmīgs stāvoklis rakstīšanā,» atklāj grāmatas autors. Apgāda cena 5,30 €.


DZĪVESSTILS.
INGVARS VILLIDO. EMOCIJAS. CILVĒCES LIELĀKĀ ATKARĪBA. IZDEVNIECĪBA AMINORI. Grāmata sniedz ieskatu krija jogas priekšstatos par cilvēka iekšējās pasaules uzbūvi un piedāvā krija jogas tradīcijā balstītas praktiskas tehnikas, kā soli pa solim var atbrīvoties no emocijām. «Mēs nevaram mainīt citus, bet sevi gan. Maini savu iekšējo pasauli, un pasaule tev apkārt mainīsies pati no sevis,» iedrošina grāmatas autors. Apgāda cena 25 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu