Kijevā uzspridzināts Ukrainas Aizsardzības ministrijas izlūkdienesta virsnieks • IR.lv

Kijevā uzspridzināts Ukrainas Aizsardzības ministrijas izlūkdienesta virsnieks

8
Ukrainas sieviešu politiskās kustības FEMEN aktīviste protestē pret prezidenta Viktora Janukoviča un valdības veikto ekonomikas «stabilizācijas» politiku. Vecajā Kijevas kapsētā rīkotās akcijas nosaukums — Tikpat stabili kā kapos. Foto — AFP/LETA

Vīrietis gājis bojā, eksplodējot vieglajai automašōinai 

Automašīnas sprādzienā Kijevā gājis bojā Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pulkvedis Maksims Šapovals, paziņojusi Ukrainas Aizsardzības ministrija.

Medijs “Ukrainska pravda”, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem Aizsardzības ministrijā, vēsta, ka bojāgājušais bijis Galvenās izlūkošanas pārvaldes specdienesta rezerves priekšnieks.

Pēc Ukrainas Iekšlietu ministrijas sniegtās informācijas, Kijevā otrdien eksplodējusi vieglā automašīna “Mercedes”, un gājis bojā vīrietis, kas atradies pie tās stūres. No sprāgstierīces šķembām cietuši divi garāmgājēji, vēsta LETA/Doždj.

Ukrainas policija paziņojusi, ka bojāgājušais bijis aktīvajā dienestā esoša militārpersona, tāpēc ierosināta krimināllieta pēc panta par terorismu. 

 

Komentāri (8)

basta 27.06.2017. 14.22

Nekāds brīnums, ja Ukrainas spēka struktūras vada tādi mēgļi, kā Avakovs. Ja Porošenko to prokremlisko mēslu nomainītu, uzreiz zaudētu savas saldumu fabrikas Ļipeckā un kur tur vēl. Kad Saakašvili padzina ar Krievijas organizēto noziedzību saaugušo iekšlietu ministru, Putins sāka karu.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu