Nedēļas nogalē notiks izstādes "Riga Photo Show" semināri un meistarklases • IR.lv

Nedēļas nogalē notiks izstādes “Riga Photo Show” semināri un meistarklases

21
Skats no pagājušā gada izstādes. Foto Ieva Lūka, LETA

Tēmas – mode, portreti, sports, kāzu, dabas fotografēšana, kā arī kailfoto

No 21.oktobra līdz 23.oktobrim notiks izstādes “Riga Photo Show” semināri un meistarklases, raksta aģentūra LETA. Semināros un meistarklasēs apskatīs tādas tēmas kā modes, portretu, sporta, kāzu, dabas fotografēšana, kā arī kailfoto. 

Piektdien, 21.oktobrī, notiks foto entuziastes, žurnālistes un ziņu diktores Kristīnes Garklāvas lekcija “Fotografēšana kā hobijs”. Viņa stāstīs par fotogrāfiju kā savu aizraušanos, atklājot nianses portretu un dabas fotografēšanā, kā arī dažādu objektīvu lietošanā gan fotografējot, gan filmējot. Piektdien notiks arī sporta fotogrāfa Raimonda Volonta lekcija “Dinamiskā sporta fotogrāfija”, kur varēs uzzināt par sporta fotogrāfijas specifiku un izaicinājumiem, kā arī sarežģītajiem un dažreiz pat bīstamajiem darba apstākļiem. 

Sestdien, 22.oktobrī, notiks meistarklase “Kailfoto noslēpumi”, kur fotogrāfa Arkādija Gluhiha vadībā varēs fotografēt kailfoto modeli Uļjanu Ašurko no Baltkrievijas. Vienlaikus sestdien notiks lietuviešu fotogrāfa Tomasa Kauņecka meistarklase “Komercfoto – no pasūtītāja līdz realizācijai”. Fotogrāfs aplūkos visu procesu – no pirmās sarunas ar pasūtītāju un radošās koncepcijas līdz pat konkrētiem lēmumiem un komunikācijai ar modeli un komandu. Iesācējiem lieliski noderēs arī fotogrāfa Tomasa Kauņecka meistarklase, kurā sniegs praktiskus padomus par gaismošanu. 

Savukārt izstādes pēdējā dienā, 23.oktobrī, latviešu fotogrāfe Aiga Rēdmane stāstīs, kā top modes un portretu fotogrāfijas un kāds ir fotosesiju process no viņas redzesloka. Notiks arī fotogrāfes Ilonas Pulkstenes seminārs “Art-Nu fotogrāfija”, kurā varēs uzzināt par kailfoto uzņemšanas psiholoģiju, žanra īpatnībām un darbu ar modeli.

Vairāk informācijas mājas lapā

Komentāri (21)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu