"Lielajā dzintarā" skatāma arhitektūras izstāde "Bravo! Koncertvietas Latvijā" • IR.lv

“Lielajā dzintarā” skatāma arhitektūras izstāde “Bravo! Koncertvietas Latvijā”

38
NULL

Izstādīto darbu autori ir pazīstami Latvijas arhitektu biroji

Otrdien, 11.oktobrī Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars” mākslas telpā “Civita Nova” atklāta arhitektūras izstāde “Bravo! Koncertvietas Latvijā”, raksta aģentūra LETA. 

Šogad Arhitektūras dienu, kas katru rudeni notiek Liepājā, uzmanības centrā ir izstāde “Bravo! Koncertvietas Latvijā” un ieskats mūzikas atskaņošanas un uztveres arhitektoniskajā ietvarā. Izstādīto darbu autori ir tādi arhitekti un biroji kā “Didzis Jaunzems arhitektūra”, “Giencke&Company”, “Jaunromāns un Ābele”, “J.Pogas birojs”, “Vizuālās modelēšanas studija”, “MADE arhitekti”, “Mailītis A.I.I.M.”, “MARK arhitekti”, kā arī tādi modes dizaineri kā “Black Bag”, “Flash You And Me”, Keta Gūtmane, “Mareunrol’s”, “Red Salt”, Brigita Stroda, “tundra HATA” un Žaime Sandals. 

Izstādes saturu veidojusi Zībārte, dizainu – Brigita Bula, grafiku – “Associates”, “Partners et Sons”. Izstādes veidošanā piedalījās Jeļena Solovjova, Aija Morica, Madara Migale, Valdis Liparts, Mārtiņš Sīlis, Reinis Hofmanis, Edgars Zvirgzdiņš, Una Bergmane, Egils Mamaikins, Jānis Rudzītis un Ilmārs Šnore. 

Izstāde būs apskatāma līdz 6.novembrim.

Vairāk informācijas koncertzāles mājas lapā

Komentāri (38)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu