Krievijas iznīcinātājs virs Baltijas jūras bīstami pietuvojies ASV izlūkošanas lidmašīnai • IR.lv

Krievijas iznīcinātājs virs Baltijas jūras bīstami pietuvojies ASV izlūkošanas lidmašīnai

14
NATO lidmašīnas. Foto: AFP/LETA

Krievijas iznīcinātājs ASV lidmašīnai pietuvojies sešu metru attālumā

Krievijas iznīcinātājs “Su-27” neitrālajā gaisa telpā virs Baltijas jūras bīstami tuvu pielidojis ASV izlūkošanas lidmašīnai “RC-135” un gandrīz ar to sadūries, vēsta izdevums “The Washington Free Beacon”.

Kā pavēstīja avoti Pentagonā, incidents noticis 7.aprīlī un ASV jau pa oficiālajiem kanāliem nosūtījusi Krievijai protesta notu, ziņo LETA.

“ASV lidmašīna “RC-135U” lidoja ierastajā maršrutā starptautiskajā gaisa telpā un to bīstamā un neprofesionālā veidā pārtvēra krievu “Su-27″. ASV ar Krieviju jau apspriež šo incidentu pa attiecīgajiem diplomātiskajiem un oficiālajiem kanāliem,” sacīja ASV Aizsardzības ministrijas pārstāve Ailīna Laineza.

Krievijas iznīcinātājs ASV lidmašīnai pietuvojies sešu metru attālumā, ko ASV nodēvēja par bezatbildīgu soli, kas apdraudējis amerikāņu pilotu dzīvību.

 

Komentāri (14)

StopPutinRegime 11.04.2015. 10.42

putina režīms atgādina sīku pretīgu iznireli, kas pagalmā ar visiem lecās, jo nebija dabūjis bietē. Tā kacinās arī pret spēcīgākiem, kas to pacieš līdz noteiktam brīdim, kad uzšauj pa muti un tad ir lielā baurošana pa visu pagalmu, ka nu ir apbižots un ka nav taisnības pasaulē.

+8
0
Atbildēt

0

traductrice 11.04.2015. 11.04

Dabas novērojums: sīkie kvaukšķi parasti ir daudz skaļāki rējēji. Gadās, ka uzbrūk pirmie un iekampj kājā nejaušam garāmgājējam vienkārši aiz bailēm, parasti lielu skādi nenodarot. Lielie suņi ir ar stabilāku nervu sistēmu. Bez lielas vajadzības nerej, nereaģē uz kairinājumiem, neaiztiek garāmgājējus. Bet, ja nu “kaut kas uzkrīt uz nerva”, upuris ar zilumu koduma vietā diez vai tiks cauri.

+5
0
Atbildēt

1

    locus > traductrice 11.04.2015. 12.14

    Tā ir. Lai gan ir dzirdēts arī par ‘ļubimajiem sobakiem” – šķiet, ka tie ir bijuši gana lieli un stabili.

    0
    0
    Atbildēt

    0

MZGD 11.04.2015. 20.31

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu