Putins ticies ar Kirgizstānas vadītāju • IR.lv

Putins ticies ar Kirgizstānas vadītāju

14
Krievijas prezidents Vladimirs Putins (no labās) un Kirgizstānas vadītājs Almazbeks Atambajevs. Foto: ITAR-TASS/LETA

Putins: Bez baumām dzīve būtu garlaicīga

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir dzīvs un pirmdien Sanktpēterburgā ticies ar Kirgizstānas vadītāju Almazbeku Atambajevu, vēsta mediji, atsaucoties uz Atambajeva ziņoto sociālajos tīklos.

Atanbajevs apliecinājis, ka Putins esot „lieliskā formā”, tviterkontā ierakstījis Krievijas žurnālists Dmitrijs Smirnovs.

Savukārt aģentūra „RIA Novosti” citē paša Putina teikto, ka „bez baumām dzīve būtu garlaicīga”.

Jāatgādina, ka Putins pirmdien sabiedrībā iznācis pēc negaidīti ilgas desmit dienu prombūtnes. Pēdējo reizi 62 gadus vecais Putins sabiedrībā redzēts 5.martā preses konferencē ar Itālijas premjerministru Mateo Renci. Medijos dažādi komentētāji prognozēja pat galma apvērsumu Kremlī un Putina slepenu novākšanu no politiskās skatuves.

Pagājušajā nedēļā viņš atcēla vairākus iepriekš plānotus pasākumus, arī braucienu uz Kazahstānu un plānoto sadarbības līguma parakstīšanu ar Dienvidosetiju. Putina, Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko un Kazahstānas prezidenta Nursultana Nazarbajeva tikšanās pārcelta uz 20.martu.

 

Komentāri (14)

andrejs 16.03.2015. 13.58

interesanti, ka saruna esot bijusi ļoti īsa:

According to a tweet from the meeting in St Petersburg, Mr Atambayev said that Mr Putin “just took me for a little drive – he was at the wheel – nearby here, and I can confirm that he’s in excellent form”.

The Russian TV news channel Rossiya 24 also showed some brief footage of Mr Putin at the meeting, without sound.

Kremlin spokesman Dmitry Peskov – quoted in a Russian journalist’s tweet – said St Petersburg was chosen as a convenient venue for Mr Atambayev, whose daughter is studying there.

Mr Peskov was also quoted as saying the “little drive” mentioned by the Kyrgyz leader lasted about 20 minutes, and Mr Putin “showed what a beautiful place Strelnya is”. The leaders were meeting at a tsarist palace in Strelnya, outside St Petersburg.

+2
0
Atbildēt

0

west 16.03.2015. 19.22

zanE

Šis kārtējais feiks ne par ko labu neliecina. Putinam tādi TV “konservi” – “atmazkas” ir safilmēti 100 gadiem uz priekšu.

Nekas nav mainījies un nekas nav skaidrs. Vismazāk ir skaidrs, vai Krievijā ir noticis apvērsums un vai vadonis vēl ir dzīvs.

Bet IR – dziļš un pamatīgs “fuj” par lētu uzķeršanos.

+2
-1
Atbildēt

1

west 16.03.2015. 19.04

NTV 19.00 teica,ka parādīs Putina tikšanos ar kirgīzu vadoni. Tā arī neparādīja. http://www.ontvtime.ru/index.php?option=com_content&task=view_record&id=1413&start_record=2015-03-16-19-06-38

Tiešām tik sīks notikums, ka nav vērts, vai kārtējais PitinTV “konservs” ?

Kurš tur atkal melo ?

+2
-1
Atbildēt

3

    Signe D. > west 17.03.2015. 05.01

    Dumja konspirācija. Paskatoties to pašu TASS saiti, ko tvītotājs ielicis zem otrā foto labajā pusē, skaidri redzams, ka foto ar bēšajiem aizkariem ir no pagājušā gada. Tas pat fotogrāfijas parakstā minēts: “Предыдущая встреча двух лидеров состоялась в Москве 23 декабря 2014 года”

    Kremļa mājaslapā tos vecos foto, un vēl citus, var atrast minūtes laikā. Putins ar Atambajevu tiekas vai ik gadu. Ja kāds medijs pagrābis tās bildes, nevis jaunās, tur ir krietni par maz, lai šis būtu safabricējums.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    TanteSidra > west 16.03.2015. 21.51

    jā, feiks, 86.7%.

    montāža vai dubultnieks.

    visdrīzāk ka no īstajām atliekām taksidermisti jau gatavo Mausomuzejam izbāzeni.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu