Naktsklubā "Pulkvedim neviens neraksta" sāksies Riharda Feodotova radošās darbnīcas • IR.lv

Naktsklubā “Pulkvedim neviens neraksta” sāksies Riharda Feodotova radošās darbnīcas

22
Maija Upeniece

Muzikālas improvizācijas vakari, kuros ik nedēļu viesosies kāds dziedātājs. 15.janvārī – Kristīne Prauliņa

Sākot ar ceturtdienu, 15.janvāri naktsklubā “Pulkvedim neviens neraksta” notiks Riharda Feodotova radošās darbnīcas, raksta aģentūra LETA. 

Pasākumu sēriju šovakar plkst.21 atklās dziedātāja Kristīne Prauliņa, kura ir Rīgas Gospelkora soliste. Kopš 2013.gada nogales Prauliņa sadarbojas un aktīvi koncertē ar Latvijas Radio Bigbendu un Raimondu Paulu. Prauliņa ir arī “Riga Jazz Stage 2014” “Grand Prix” ieguvēja. Dziedātāja muzicē “soul”, “funk”, “r&b”, “jazz”, “gospel” un “blues” stilos. 2014.gada decembrī iznācis Prauliņas pirmais albums ar Raimonda Paula mūziku “Melns ar baltu”. Tas nominēts arī mūzikas ierakstu balvai “Zelta mikrofons 2014”. 

Darbnīcas paredzētas kā muzikālas improvizācijas vakari, kuros ik nedēļu viesosies kāds latviešu dziedātājs. Radošās darbnīcas notikušas jau iepriekš, un tajās viesojušies dažādu žanru dziedātāji, piemēram, Jānis Šipkēvics, Sonora Vaice, Intars Busulis, Aigars Grāvers, Ansis un Oriole, Aija Andrejeva un citi. 

Feodotovs ir latviešu izcelsmes mūziķis, kura lielākie sasniegumi ir veiksmīgā sadarbība ar tādiem “Grammy” laureātiem kā Kuba Gudings seniors, Betija Raita, Džons Svana un citi. Nākamajās nedēļās muzikālie improvizācijas vakari aicinās būt radošiem kopā ar repa mākslinieku Edavārdi, kurš viesosies darbnīcā 24.janvārī. Janvāra radošo darbnīcu ciklu noslēgs latviešu dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, kura kopā ar Feodotovu un mūziķiem uzstāsies 29.janvārī. 

Ieeja pasākumos ir brīva. Vairāk informācijas Facebook lapā

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu