Centrā "Koka Rīga" notiks tirdziņš "Open Air Vintage" • IR.lv

Centrā “Koka Rīga” notiks tirdziņš “Open Air Vintage”

19
NULL

Starp pārdevējiem būs arī pašmāju modes entuziasti, māksliniece Agrita Krieviņa, modes blogere Agnese Kleina, vintāžas entuziasti “Retro Spectro” un labdarības veikals “Otrā elpa” 

Šodien, 22.decembrī restaurētajā koka namā “Koka Rīga” pircējus gaidīs “Open Air Vintage” Ziemassvētku tirdziņš, kurā būs nopērkamas gan senatnīgas lietas, gan pašmāju amatnieku darinājumi, raksta aģentūra LETA. 

“Open Air Vintage” mērķis ir Rīgā uzturēt dzīvu alternatīvās iepirkšanās tradīciju, kad par pārdevēju var kļūt ikviens, kam ir kas labs krājumā, bet pircēji var iegūt šarmantas lietas, kādas citur neatrast. Līdzīga koncepta tirdziņi sastopami teju visās Eiropas lielākajās pilsētās – Londonā, Parīzē, Berlīnē un citviet. 

Starp pārdevējiem būs sastopami vairāki pašmāju modes entuziasti, māksliniece Agrita Krieviņa ar saviem neparastajiem darinājumiem, modes blogere Agnese Kleina, kā arī vintāžas entuziasti “Retro Spectro” un labdarības veikals “Otrā elpa” ar savām sendienu pērlēm. “Open Air Vintage” tirdziņš norisināsies 12.reizi. Pirmo reizi tas notika 2009.gadā. 

Tirdziņš namā “Koka Rīga” Rīgā, Krāsotāju ielā 12, notiks no plkst.11 līdz plkst.17. Vairāk informācijas “Koka Rīga” mājas lapā

Ieeja pasākumā būs bez maksas.

Komentāri (19)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu