Priekšpēdējā Latvijas jaunatklāšanas raidījuma “TE!” rudens sezonas sērijā Pauls Timrots tūrismu testē Siguldā, bet Dace Grimze ar “TE! Dara” devusies uz Abavas vīna darītavu, kur pēta, kā top ābolu brendijs kalvadoss. Tumē viņa viesojas senā ābeļdārzā un ar zinātājiem sarunājas par piemērotākajām ābolu šķirnēm sidram.
Marta Selecka un Gustavs Terzens Latvijas plašajos ceļos pārvietojas nelielā lāses formas kempinga piekabē “Kulba”. Viņi piestāj vietās, kas pēc UNESCO atzinuma ir mūsu neatliekami glābjamais nemateriālais kultūras mantojums, t.i., Jūrkalnē, Basos un Alsungā. Sarunas šoreiz ar Suitiem.
TE! Rīgā ar Māru Kampernovu paceļas gaisā lidlaukā “Spilve” un parāda, kā mūsu galvaspilsēta atdzīvojas LIVE RĪGA restorānu nedēļā.
TE! visas raidījuma epizodes pieejamas arī internetā www.vfs.lv/2013/te vai TE! Draugiem, Facebook un Vimeo.
“TE!” veido VFS Films, Tūrisma attīstības valsts aģentūra, LMT un Latvijas Televīzija, lai apzinātu un atspoguļotu vietējās vērtības un masveidā popularizētu vietējo tūristu ceļošanu visās gada sezonās.
Komentāri (39)