Otrdien "Sapņu fabrikā" notiks "stand up" komēdiju nakts • IR.lv

Otrdien “Sapņu fabrikā” notiks “stand up” komēdiju nakts

31
NULL

“Sapņu fabrikā” uzstāsies komiķi no dažādām pasaules valstīm. Pasākums notiks angļu valodā

Otrdien, 3.septembrī, mūsdienu kultūras centrā “Sapņu fabrika” notiks “stand up” komēdiju nakts, kurā piedalīsies komedianti no ASV, Austrālijas, Igaunijas un Latvijas, raksta aģentūra LETA.

Komēdiju nakts īpašā viešņa būs komiķe Dženifera Karnovale no Austrālijas. Pēdējos divus gadus viņa pavadījusi, dzīvojot Londonā, strādājusi par radio šova vadītāju “ABC Triple J” radio, bijusi “Sydney Comedy” festivāla “Labākais jaunatnācējs” laureāte un tika izvēlēta kā viena no kandidātiem no topa “10 lielākās lietas, kas notiks komēdijā” pēc “The Sydney Morning Herald” un “The Age” vērtējuma. Viņa tik tikko beigusi savu uzstāšanās ciklu “‘Jen Carnovale; Not a Person Person” un “Late Night Laughs at Lunch” Edinburgas “Fringe festival”. 

 “Stand up” komēdiju nakts apmeklētājus smīdinās arī Ēriks Hutons no Austrālijas, Stjuarts Džonsons no ASV, Elena Vēnpere no Igaunijas un Edgars Bāliņš no Latvijas, bet pasākumu vadīs “Comedy Baltics” direktors Luiss Zezerāns. Skatītājus gaida pamatīga deva humora, sarkasma, dzīves skaudrās patiesības un netaisnības, kas saskatītas caur lielisku komiķu dzīvēm. 

“Stand up” komēdiju nakts “Sapņu fabrikā” sāksies plkst.20. Biļetes cena Ls 5 -7.  Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv. Pasākums norisināsies angļu valodā

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu