Klajā nācis ceļveža "Another Travel Guide Rīga" ceturtais izdevums • IR.lv

Klajā nācis ceļveža “Another Travel Guide Rīga” ceturtais izdevums

22
NULL

Jaunajā izdevumā  savus iemīļotākos Rīgas tēlus un ceļus atklās mākslinieki Kristiāns Brekte un Krišs Salmanis, arhitekti Austris Mailītis un Zigmārs Jauja, Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš

Klajā nācis pēc skaita jau ceturtais atjaunotais un papildinātais ceļveža “Another Travel Guide Rīga” izdevums. Mazā, jau daudziem tik pazīstamā zilā grāmatiņa gadu gaitā nav zaudējusi savu šarmu un joprojām ne tikai tūristiem, bet arī vietējiem palīdz ieraudzīt visdažādākās Rīgas sejas un atrast tās dzīves pulsu.

Šis nav klasiskais ceļvedis, kurā apkopoti glancēti pilsētas tūrisma punkti. “Another Travel Guide Rīga” ir vietējais draugs, kas dalās savos noslēpumos. Tieši tālab jaunajā izdevumā atrodami arī tā dēvētie “insaideru maršruti”. Iemīļotākos Rīgas tēlus un ceļus atklās mākslinieki Kristiāns Brekte un Krišs Salmanis, arhitekti Austris Mailītis un Zigmārs Jauja, Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš.

Ceļvedis parādīs, ka vasarās ir iespēja iepazīt Rīgu arī braucot ar laivu. Bet pilsētas bruģa nogurdinātie var doties izbraukumā uz Latvijas laukiem, kur iespējams nakšņot senās muižās.

Būtiski piebilst, ka ceļveža veidotāju komanda par vienu no saviem mērķiem izvirzījusi vienmēr būt informētiem par pilsētas aktualitātēm un tādējādi garantēt informācijas kvalitāti.

Ceļveža “Another Travel Guide Rīga” koncepta autori ir Una Meistere, Daiga Rudzāte un Kirils Kirasirovs.

Pirmais “Another Travel Guide Rīga” ceļvedis klajā nāca 2009. gadā un šomēnes tā angļu valodas versija piedzīvojusi jau ceturto atkārtoto un papildināto izdevumu. Ceļvedis pieejams arī krievu un vācu valodās, savukārt pagājušajā gadā Tokijā tas tika izdots arī japāņu valodā.

Vairāk informācijas ceļojumu portāla  mājas lapā 

 

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu