Rīgā atklāts āra kinoteātris "Kino pagalms" • IR.lv

Rīgā atklāts āra kinoteātris “Kino pagalms”

22
Publicitātes foto

“Kino pagalms” darbosies septiņas dienas nedēļā visas vasaras garumā

No piektdienas, 5.jūlija Rīgā, Blaumaņa ielā 20, darbu sācis pirmais Rīgas āra kinoteātris “Kino pagalms”, kas piedāvās lielisku filmu programmu labākajā kvalitātē, raksta aģentūra LETA.

 “Kino pagalms” skatītājiem piedāvās kino zelta laikmeta pērles, kulta filmas un retrospektīvas programmas. Tāpat tiks piedāvāts izmeklēts humors un jaunākie blokbāsteri, aizliegtās filmas un kinematogrāfa skandāli. 

Āra kinoteātris darbosies septiņas dienas nedēļā visas vasaras garumā. 

Šā mēneša filmu programmā tiks demonstrēta filma “Izeja ir caur dāvanu veikalu” (“Exit Through the Gift Shop”), eksistenciāls ceļojums dokumentālā kino šedevrā “Svētība” (“Baraka”), “Sniegbaltīte” (“Blancanieves”), kā arī varēs ļauties ģeniāla prāta valdzinājumam Martina Skorsēzes retrospekcijas programmā un baudīt neatvairāmās aktrises Odrijas Hepbernas eleganci filmā “Brokastis Tifānijā” (“Breakfast at Tiffany’s”). “Kino pagalms” skatītājiem piedāvās arī vēl daudzas citas filmas. 

Repertuāru sagatavojuši Igaunijas labākie kino jomas speciālisti sadarbībā ar “Black Nights Film” festivāla programmas autoriem, un daļa no filmām piedzīvos Latvijas pirmizrādi. Filmas tiks demonstrētas ar digitālo projektoru uz 8 reiz 11 metru piepūšamā ekrāna, kas īpaši paredzēts lietošanai laukā. 

Pa dienu “Kino pagalmā” darbosies kafejnīca un bārs, piedāvājot iespēju ieturēt pusdienas, bet jūlijā plkst.23.30 sāksies filmu seansi. Vasaras gaitā, sekojot saulei, filmas sāksies agrāk, kad satumsīs.

Filmu programma un plašāka informācija atrodama kinoteātra mājas lapā

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu