Viņķele • IR.lv

Viņķele

127
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (127)

Una Grinberga 24.05.2013. 09.44

Latvijā politiķi ar skaidru valodu ir izmirstoša suga… sabiedrība mīl, ka kāds bāž batonus ausīs un ber debesmannu no debesīm… un pēc tam piktojas, ka visi melo un ka politiķiem nevar ticēt! Patiesībā, sabiedrība arī nav pelnījusi neko labāku labklājības ministres amatā kā Staķi, Jurševsku vai Barču. Tā vien šķiet, ka Viņķele vairs nedrīkst sniegt nekādas intervijas, jo jebkurš viņas vārds tiks pavērsts pret pensionāriem. Ieteiktu pāriet uz SC mēru piekopto principu – tikai iestudētas intervijas.

P.S. Bilde neglaimo pensionāriem… ieteiktu pensionāriem vērsties pret autoru tik pat kaismīgi kā pret Viņķeli… pensionāri taču nav monolīta vientiešu masa, kas tic tikai populistiem!

+14
-4
Atbildēt

9

    lebronj2356 > Una Grinberga 24.05.2013. 09.49

    Bārstīt frāzes : “Gals klāt, glābas katrs kā māk !” var bārstīt kaimiņu sētniece Feņa – i prāta spējas atbilst, i maz naudu maksā ! To, ka ir slikti sajūt katrs…Ministru funkcija ir uzlabot savu sfēru un valsti kopumā, tādēļ par viņu partijām balso. Nav ienācis prāta, ka varbūt kāds pārmaiņas pēc vēlas cienījami dzīvot Latvijā, bez mežonīgā kapitālisma ?

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    austrisv > Una Grinberga 24.05.2013. 09.53

    Piekrītu, jo es neesmu tāda stulbene, kā liela masa pensionāru, jo redzu, ka viņi liela daļa dzīvo daudz labāk par lielu daļu jauniešiem, kam nav ne divistabu vai trīsistabu dzīvokļi, kuros mitinās viena pensionāre un vaimanā , ka viņa nevar samaksāt komunālos maksājumus. Lai tad pārdod un iet uz tādu Latvijas vietu, kur var samaksāt.
    Kas ir jauniešiem????
    Mani burtiski tracina tā izspiešana spolitika, kuru cik saprotu, tagad piekops vecais komunists Siliņš, jo klaigāt un prasīt un kūdīties nav liela māksla- tas nu ir skaidrs.
    Vai tad Viņķele vairs nedrīkstēs pateikt patiesību, kā īsti izskatās sociālais budžets.

    +8
    -9
    Atbildēt

    0

    dro > Una Grinberga 24.05.2013. 11.00

    ciniits. Es vēl atgādināšu Viņķeles teikto, ka padomju laikā strādājušie nav neko nopelnījuši, visi ir tumsoņi, kuri nesaprot viņas lobētās grāmatiņas. Tik gudra un enerģiska, ka sāk jau pildīt izglīitības ministra pienākumus. Latvijas Merķele:)

    +11
    -11
    Atbildēt

    0

    austrisv > Una Grinberga 24.05.2013. 10.34

    Cinīt, es jau rakstīju, ka zinu un pārskatu arī savu kursa biedru dzīves apstākļus un tici man tie ir super labi, jo pilnīgi neviens, kurus satiku vēl pagājušo vasaru, nedzīvo nabadzībā!!!1 Ir mājas un jaunas, ir arī dzīvokļi un ceļojumi pa pasauli un ne tikai Eiropu! Dzīvo labi un pat ļoti ļoti labi!
    Arī savus klases biedrus pārcilāju atmiņā. Ir tādi, kuri nav maksājuši soc nodokli, un strādājuši savās zemnieku saimniecībās, bet ko darīsi, ja nodokli es nemaksājis??? Tad nu tagad turpina strādāt, jo paši taču saprot, ka nav maksājuši! Jā zinu savu jaunības pirmās darba vietas draudzeni ar zemnieku saimniecību un lielu mežu Ha daudzumu ap 60 ha un pat gaterītis ir, bet neko nemaksā soc budžetā, bet cer tūlīt dabūt valsts pensiju, un protams, ka būs pamatīgi vīlusies, jo neko daudz nesaņems- vien pa padomju gados nostrādāto ārpus savas saimniecības. Bet, kas būs vainīgs??? Protams, ka Viņķele, jo nemaksās no soc budžeta, kurā neko pati nebūs iemaksājusi, bet saimnieciba tad viņai laba, bet protams, ka viņa prasīs, bet es teikšu: nemaksāji, nedabūsi, nav ko vaidēt! Es būšu slikta, bet lai!

    +8
    -8
    Atbildēt

    0

    Andris > Una Grinberga 24.05.2013. 10.54

    Bet : “kas būs vainīgs??? Protams, ka Viņķele, jo nemaksās no soc budžeta”
    Kāpēc Jums šķiet, ka cilvēki ir tik tupi? – iespējams, Jūsu draudzene pukstēs, taču pati apzināsies, ka viņas pukstēšana ir tikai gaisa tricināšana bez jebkāda loģiska seguma. Un, pieļauju, ka arī pensionāriem uzsita asinis nevis Viņķeles konstatējums, bet gan tas, ka viņa LM potenciālās krīzes radītās negācijas fokusēja tikai un vienīgi uz indeksāciju, neminot, ka šis gadījums sitās pa ļoti daudzām valsts “ancūka” kabatām. Ja viņas tekstiņš būtu izsvērts, nekādas šūmēšanās, ticiet man, nebūtu.
    Līdz ar to – pirms 1. jūnija “Vienotībai” ir atķeksēts kārtējais mīnusiņš. Vai (un kam) tas bija nepieciešams?

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 24.05.2013. 12.21

    @Ino
    Viņķeles teikto, ka padomju laikā strādājušie nav neko nopelnījuši, visi ir tumsoņi, kuri nesaprot viņas lobētās grāmatiņas.

    Ja spēlētu “Klusos telefonus”, tad pēc Tevis stāsts par zaķīšu pirtiņu būtu kļuvis par dinozauru laikmetu!

    +10
    -8
    Atbildēt

    0

    Andris > Una Grinberga 24.05.2013. 10.24

    > Bet
    Kāpēc tik jaukā rītā Jums tik sasodīti slikts garastāvoklis?
    Un arī piemēriņi – tā, ne visai: Jums zināmas divas pukstošas pensionāres, viena – ar 3, otra ar 2 istabu dzīvokli. Un no diviem gadījumiem Jūs vispārināt, apelējot pie bezdzīvokļu jaunajiem. Taču, pieļauju, kāds Jums liks pretī divus piemērus ar divām jauno ģimenēm lepnās savrupmājās (teiksit, – tādu nav?). Kviti? – ja nav informācijas par kopējo situāciju valstī gan pensionāru, gan jauno ģimeņu ziņā, secinājumi ir ar trūdējošiem diegiem šūti.
    Tieši tas pats attiecas uz Labklājības ministri: ja LM grims, problēmas valstī būs daudzās jomās. Un fokusēt problēmu kopumu, ko radīs šī situācija, tikai uz vienu aspektu ir neprofesionāli (tas vēl tā – maigi teikts).

    +9
    -6
    Atbildēt

    0

    lebronj2356 > Una Grinberga 24.05.2013. 13.33

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/sasutumu-raisa-ministres-vinkeles-teiktais-par-padomju-laika-uzkrato-darba-stazu.d?id=42806214

    Vai ku īsa atmiņa te vienam otram ir…:) Vēstījums bija skaidrs : svešai valstij strādājāt – nekas Jums nepienākas. Tikai to, ka atjaunotā LV no gaisa nenokrita ar visiem “labumiem”, dažādiem pragmātiķiem grūti izskaidrot !

    +9
    -6
    Atbildēt

    0

    Una Grinberga > Una Grinberga 24.05.2013. 09.54

    @Krix
    Ir kādi pierādījumi, ka Viņķele darbojas pret savas sfēras interesēm? Vai kādu pirms viņas interesēja invalīdi, mērķtiecīgi darba pasākumi utt.? Viņa nevar solīt neko lielajām sociālajām grupām, jo kaut vai 1Ls pielikums pensijām prasa milzīgas summas, kuras budžetā nav!

    +8
    -5
    Atbildēt

    0

Sandris Maziks 24.05.2013. 09.48

Es nesaprotu, Vienotībai maksā, lai Rīgā SC paliktu pie varas, vai čeka tās vadošiem darboņiem uzkāpusi uz olām un nekāpj nost un sola vēl uzdejot tvistu. Reklāmas, idiotiskākas neesmu dzirdējis.

+10
-5
Atbildēt

0

lebronj2356 24.05.2013. 09.23

Vārds vietā ! Diemžēl dažu politiķu apziņā latviešu tauta laikam ir tik pacietīga, ka to var konsolidēt uz nebēdu un pēc tam bārstīt frāzes kādas vien grib….un Vinķele padomāja – ja jau Rungainis var bārstīt savas verbālās, atvainojiet, (cenzēts), tad kāpēc gan ministrs nevar savus domu graudus bārstīt ?! Par to, ka tautai ir zināms nogurums un pacietības trūkums iestājies pēc šiem gadiem, neviens nedomā…bet šo Vinķeles izgājienu jutīs Ēlerte un ļoti pamatīgi, Saeimas vēlēšanās arī “Dombrovska komanda” – kaut domāju, ka nopietni ar Nilu cīnīties viņa nedomāja nevienā momentā ! Kaut gan par grūtībam indeksēt pensijas, lai nenoēstu nākotni, daļēji, bet tikai daļēji piekrītu !

P.S. LM sakarā derētu pagaidīt kādu Repšes un viņa naudasmaisu komendas komentāru….

+8
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu