Ķīpsalā divas dienas Lieldienu izstāde „Pet Ekspo” • IR.lv

Ķīpsalā divas dienas Lieldienu izstāde „Pet Ekspo”

27

 

Pasaules kaķu čempionu šovs, suņu ātruma, veiklības un paklausības sacensības, robežsardzes suņu paraugdemonstrējumi likumpārkāpēju aizturēšanā un „sprāgstvielu” meklēšanā, suņu modes skates – tā ir tikai neliela daļa no visiem pasākumiem, kas notiks izstādē “Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2013” Lieldienu brīvdienās 30. un 31. martā Ķīpsalā.

Lai interesanti būtu ne tikai nopietniem un pieredzējušiem suņu un kaķu saimniekiem, bet arī ģimenēm ar bērniem un ikvienam dzīvnieku mīļotājam, izstādes organizatori ir parūpējušies par aizraujošu un plašu pasākumu programmu.

Tā viens no pasākumiem būs noskaidrot paklausīgāko suni – starptautisko paklausības čempionu. Par paklausīgākā suņa titulu sacentīsies suņi ne tikai no Latvijas, bet arī no ārvalstīm. Sacensības notiks abas izstādes dienas – 30. martā no plkst. 15 līdz 18 un 31. martā no plkst. 10 līdz 15.

Starptautisko mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādi “Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2013” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju.

Izstāde Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā 30. un 31. martā būs atvērta no plkst. 10 līdz 18.

Abu dienu pasākumu programmu lasiet šeit.

Ieeja bērniem līdz 4 gadu vecumam ir bez maksas. Savukārt bērniem no 5 līdz 18 gadiem biļetes cena ir Ls 2, pensionāriem, studentiem – Ls 2,50, pieaugušajiem – Ls 3,50. Īpaši draudzīgs piedāvājums ir ģimenēm – ģimenes biļete – Ls 8 (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni).

 

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu