Iznācis Kārļa Būmeistera debijas albums "Kaža" • IR.lv

Iznācis Kārļa Būmeistera debijas albums “Kaža”

32

Kaža ne vien pats iedziedājis 13 dziesmas, bet vairākās iespēlējis ģitāru un taustiņinstrumentus

 No šodienas mūzikas ierakstu veikalos un portālā Doremi.lv varēs iegādāties mūziķa Kārļa Būmeistera debijas albumu Kaža, raksta aģentūra LETA. Dziesmu albums tapis trīs gadu garumā, un tajā apkopotas 13 dziesmas un viens papildu skaņdarbs No sirds uz sirdi, kas ierakstīts paša dziedātāja jaunajā studijā Cloud

Gandrīz visu dziesmu studijas producenti ir pats Kaža un Gints Stankevičs. “Šis ir nekas vairāk kā 13 skaņdarbos un 1073 vārdos ietērpts stāsts par izdomāto, ieraudzīto, sajusto, vēl nepiedzīvoto un tikai nojausto. Šo albumu klausoties, gan nav jāmeklē mani, bet varbūt starp skaņām un piedziedājumiem kāds atpazīs sevi,” atklāja mūziķis. Pats Kaža ne vien iedziedājis vokālās partijas, bet vairākās dziesmās iespēlējis arī ģitāru un taustiņu instrumentus. Dziesmas Tici vai nē jaunās, orķestra versijas, ierakstā piedalījušies arī Andris Šīrants un Tods Sorensens, bet orķestra aranžējumu veidojis Emīls Zilberts.

 Lielāko daļu albuma dziesmu mūzikas un teksta autors ir pats Kaža, taču dažas dziesmas tapušas sadarbībā ar Mārtiņu Freimani, Edgaru Znutiņu, Kristapu Lēperi, Gintu Stankeviču un Guntaru Raču. Albumā iekļautas tādas dziesmas kā Ieskaties, Tici vai nē orķestra versija, Man ir viss, Slāpes nepāries, Tiešs jautājums sev, Paņem līdz, Par pusnakts jātniekiem un citas. Dziesmu ierakstos piedalījušies Kažas grupas biedri – Māris Mekšs, vairāku dziesmu līdzautors un taustiņu instrumentālists Edgars Znutiņš, ģitārists Mārcis Auziņš, bundzinieks Raitis Aukšmuksts, kā arī studijas producents Gints Stankevičs.

Mūziķa debijas albuma Kaža dizainu veidojusi māksliniece Elita Šica-Vāvere un noformējumā izmantoti fotogrāfu Valda Kalniņa un Māra Ločmeļa darbi. Dziesmu albumam pievienots buklets, kurā būs atrodami visu dziesmu teksti un bezmaksas kodi šī albuma lejupielādei Mp3 formātā portālā Doremi.lv. Būmeistera debijas albuma prezentācija notiks šovakar, 19.spetmebrī plkst.19 kultūras namā Pie Labvēlīgā tipa.

Komentāri (32)

Ansis Saliņš 25.10.2011. 23.48

Fotogrāfs Kauliņš nevis Kalniņš

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu