Sekretāre: Vīķe-Freiberga slimnīcā veic medicīniskas pārbaudes • IR.lv

Sekretāre: Vīķe-Freiberga slimnīcā veic medicīniskas pārbaudes

37
Vaira Vīķe-Freiberga. Foto: Andrejs Terentjevs, F64

Ģimene apgalvo, ka nekas ārkārtējs nav noticis

Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga devusies uz slimnīcu, lai veiktu dažas medicīniskas analīzes un pārbaudes, aģentūrai BNS svētdien apstiprināja eksprezidentes preses sekretāre Daina Lasmane.

“Freibergas kundze vēlējās veikt dažas medicīniska rakstura analīzes un pārbaudes, tāpēc devās uz medicīnas iestādi, kas to var veikt,” viņa uzsvēra, vienlaikus neapstiprinot interneta portālos izskanējušās ziņas, ka Vīķe-Freiberga slimnīcā ievietota ar nopietnu sirdskaiti.

Pēc ārsta teiktā, viņas stāvoklis ir stabils un drošības labad viņa paliks slimnīcā novērošanai, aģentūru LETA informēja Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Komunikācijas nodaļas vadītāja Ieva Stibe. Eksprezidente ievietota Neiroloģijas nodaļā.

Atsaucoties uz dažādām spekulācijām par eksprezidentes veselības stāvokli interneta portālos, slimnīca aicina nepamatoti neizteikt versijas. Plašāku informāciju plānots sniegt pirmdien.

Arī eksprezidentes vīrs Imants Freibergs norādīja, ka daļa interneta portālos izskanējušās informācijas ir nepatiesa. Viņš skaidroja, ka Vīķei-Freibergai uztūcis vaigs, bijis jūtams “stīvums”, un viņa devusies uz slimnīcu, lai to pārbaudītu, raksta LETA. Pēc viņa vārdiem, eksprezidente vēl paliks slimnīcā, jo nepieciešamas vēl dažas pārbaudes.

Jau ziņots – svētdien portāls “Puaro.lv” vēstīja, ka Vīķe-Freiberga sestdienas vakarā ievietota Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā. Pacientei esot konstatēta nopietna sirdskaite.

 

Komentāri (37)

akjel 28.08.2011. 18.25

Manuprāt, tā ir tikai viņas un viņas ģimenes privātā darīšana. Ja būtu kaut kas ārkārtējs, gan jau tiktu sniegta oficiāla informācija, tāpēc aicinu atturēties no baumām un vēlēt Vīķes-Freibergas k-dzei labu veselību!

+7
-1
Atbildēt

0

kkristaps 28.08.2011. 13.02

Who cares?

+1
-1
Atbildēt

1

shots 28.08.2011. 13.54

Tad Ušakovs, tagad Vaira :) tādi slimīgi pirms vēlēšanām

+1
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu