Zatlers Šleseru “Jaunā viļņa” ballītē saticis nejauši • IR.lv

Zatlers Šleseru “Jaunā viļņa” ballītē saticis nejauši

84
Ainārs Šlesers un Valdis Zatlers. Foto: Evija Trifanova, LETA

Abus politiķus pie viena galda runājamies pieķēruši fotogrāfi 

Tā ir nejaušība, par portālā kasjauns.lv publicētajām fotogrāfijām no konkursa “Jaunais vilnis” noslēguma ballītes saka eksprezidenta Valda Zatlera pārstāve Daiga Holma. 

Fotogrāfijās bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers redzams pie galdiņa runājamies ar LPP/LC priekšsēdētāju Aināru Šleseru. 

ZRP pārstāve Daiga Holma aģentūrai LETA apgalvoja, ka svētdien “Jaunā viļņa” noslēgumā restorānā notikušajā ballītē Šlesers Zatleram blakus apsēdies neaicināts. Holma neizslēdza, ka notikušais varētu būt provokācija, jo tūlīt parādījies fotogrāfs un iemūžinājis abus politiķus sarunājamies. 

Kā skaidroja Holma, konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans uzaicinājis eksprezidentu uz pasākumu saņemt medaļu, kas piešķirta arī komponistam Raimondam Paulam, Valsts prezidentam Andrim Bērziņam, Šleseram un vēl kādam. Zatleram sākumā blakus sēdējis Šenkmans. Kad viņš uz brīdi savu vietu atstājis, tajā neaicināts apsēdies Šlesers. “Viņi pārmija pāris vārdus par festivālu, un ar to šī epizode beidzās. Vienkārši Šlesers apsēdās ne savā vietā,” teica eksprezidenta pārstāve, “vai tā bija provokācija, grūti teikt. Bet bija aizdomīgi, ka fotogrāfs parādījās tieši uz šo brīdi”.

Citās domās ir Šlesers, kurš portālam Diena.lv teicis: “Mēs ar Zatleru pavadījām pie galda visu vakaru, un mēs runājām ne tikai par “Jauno vilni”, bet arī par politiku. Es jautāju, kā viņam veicas ar partijas veidošanu, viņš atzina, ka esot zināmas problēmas. Arī viņš man jautāja, kā veicas politikā, atbildēju, ka piektdien gaidāms LPP/LC kongress,” norādīja A.Šlesers.

Zatlers “Jaunā viļņa” konkursa zvaigznes savulaik pieņēma Valsts prezidenta rezidencē, kā arī bija koncertu apmeklētājs. Svētdien viņš bija redzams Dzintaru koncertzālē skatītāju vidū noslēguma koncertā.

Gandrīz visus “Jaunā viļņa” koncertus apmeklējis Šlesers ar dzīvesbiedri. Vēl Dzintaru koncertzālē skatītāju vidū bija redzama “Jaunā viļņa” klausītāja Valsts kontroliere Ingūna Sudraba.

 

Komentāri (84)

Aivars Krauklis 01.08.2011. 17.13

Ja reiz sagribējies nodarboties ar tādu rotaļu kā politika, tad tik daudz jau nu vajadzēja saprast, ka tajā burziņā savu degunu bāzt nevajag. A buldozers izmantoja izdevību pēc pilnas programmas. Bijušas tik aitas, cirpēji vinmēr atradīsies.

+16
-3
Atbildēt

0

ivetao2007 01.08.2011. 17.36

Zatlera peldēšanās puķiniskjaos netīrumu un melu viļņōs padara bijušo ķirurgu ar Jēlas skolu par ampelmani tadu aferistu, kā urbanovičs, ķetnās. Viņa vieta bija Siguldas operas svētkos, kur bija pasaules balsis. Ne kremliksā šņākšana. Slimnieku nauda nesmirdēja, buldozera nauda arī nsmirdēs. Vai ta tā nav? Daudzi, kas par starta vietu izvēlējas Siguldu, ir pasaules zvaigznāja debejumā. Bet Uz viļņa esoši ir un paliks burlaki. Dubļu peļķē.

+14
-3
Atbildēt

1

    qxamo > ivetao2007 03.08.2011. 22.14

    Laba piezīme, cienītais.

    0
    0
    Atbildēt

    0

buchamona 01.08.2011. 17.26

Šlesers ar Zatleru sarunāja slepenu tikšanos JV, bet uzrāvās uz paparaci, šitāda neveiksme :)

+10
-1
Atbildēt

11

    andris902 > buchamona 01.08.2011. 23.01

    …nu, ja – tā arī bija provokācija – ielūgums uz JV…. diez’ draudi netika izteikti, ja neieradīsies – riskēs ar šo un to?…:))
    …beidziet!…pirms kaut ko dara, ir nedaudz jāpadomā, kādu iespaidu darbība atstās…

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    mary75 > buchamona 01.08.2011. 23.10

    zanE – varbūt, Zatleris neuzskata par savu mērķa elektorātu tikai Ir auditoriju, bet, arī tos, kas apmeklē JV?
    Nebūt ne visiem Latvijas pilsoņiem tas ir kaut kas nepieņemams.
    Tāda doma neienāk prātā?
    Varbūt, vajadzētu lielāku uzmanību pievērst dažu V biedru uzvedībai un absolūtam paškritikas trūkumam, un mazāk Zatlerim?
    Izskatās, ka taisni tur daudziem vai nu nav kas aizrāda uz kļūdām, vai viņi vienkārši neko negrib dzirdēt, un tiem atkal galvās tikai amati un vietas sarakstos.

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    andris902 > buchamona 01.08.2011. 23.26

    …Dzeri…tāpēc arī šis jautājums kļūst arvien aktuālāks – uz kādu auditoriju Zatlers spēlē?…:))
    …ar ko, pret ko, kam, kāpēc?…
    …kāpēc no citiem šīs atbildes tiek pieprasītas, bet te ap vienu personāžu – tikai baltiem cimdiem drīkst…vai 4 gadi būtu turēts stikla būrī?…neko nav sapratis?…neko nav redzējis?…un secinājumus izdara viņa vietā kāds cits?…
    …bet atbilžu – nafff!!!…ir tikai naivs smaidiņš….par maz, Dzeri!…tas ir “daudz par maz”!!!…:))

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    andris902 > buchamona 01.08.2011. 23.31

    …lno…vai tad Tevi tas interesē?…Tu jau kādu citu situāciju esi novērtējis: -“No PR viedokļa, protams, situācija smieklīga, bet kam negadās?:)”….:)))

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    mary75 > buchamona 01.08.2011. 21.23

    Man gan jautrus brīžus sagādā daži komentāri, nu īsts sūnuciema provinces spriešanas līmenis – kas man nepatīk, vai ko es nesaprotu – tas ir muļķīgi un nepareizi.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    mary75 > buchamona 01.08.2011. 22.11

    Ļaužu reakcija ļoti “adekvāta” – visi pēkšņi sākuši ticēt Šleserim vairāk, kā Zatlerim, un Zatlers kļuvis par lielāko ļaunumu.
    Izskatās, Šlesers latviešus pazīst labi, cilvēki gatavi noticēt jebkurai provokācijai, un vairākumam ar domāšanu un faktu interpretāciju lielas problēmas.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 01.08.2011. 23.46

    zanE. Tu jau samērā sen vairs neatbildi uz jautājumiem /tāpat kā Vienotība/. Es jau arī Tavā vietā neprastu atbildēt – fakti runā pasi par sevi.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 01.08.2011. 23.06

    zanE. Kā komentēsi Štokija “ētiskās” nodokļu apiešanas shēmas? Vai, ka tā darīja visi?:)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    Normunds > buchamona 01.08.2011. 20.05

    Jā, tagad tie “jautrie” brīži, un vēl tā īsti kampaņa nav sākusies. Laikam reformēta polittehnoloģija – lai visi nelabvēļi nomirst no smiekliem.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 01.08.2011. 21.57

    Tur jau ir tā lieta, ka ļaujamies tādam “farsofčikam” Šleseram sevi pazemot. Ar visu savu primitīvo galvu viņš precīzi uz priekšu paredzēja mediju un pat ” politologu” :) reakciju uz šādu viņa ” otmorozka” izgājienu :) Par pārējiem ” ļaužiem” nemaz nerunājot :)

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > buchamona 01.08.2011. 18.06

    Zatleram pienākas plusi no vēlētājiem,kam viņš nerimtīgi sagādā jautrus brīžus.

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu