Kolberga pulkstenis • IR.lv

Kolberga pulkstenis

35

Apgādā “Dienas grāmata” iznācis Andra Kolberga romāns “Pulkstenis ar atpakaļgaitu”.

Ar šo grāmatu aizsākas Andra Kolberga triloģija par Latvijas vēsturi un brīvības cīņām. Triloģijas otrā grāmata “Klaunu maršs šausmu tirgū” iznāks maija sākumā.

1919. gads Latvijā — vēsture, kam detektīvžanra maestro Andris Kolbergs piešķīris izteiksmīgas krāsas, garšu un smaržu. Pārdroša juveliera aplaupīšana slīpētu blēžu stilā, jauntopošā Latvijas valsts un tās aizstāvji, Rīgas un nomaļu šarms, streļķi, bermontiāde, pirmā mīlestība, pērkami policisti un bordeļu kaislības… bet pamatā romānam — īsta krimināllieta, kuras atšķetināšana ir varen aizraujoša. 

Mazgrāmatiņu sērijā A.K. Kriminālromānu bibliotēka — aizraujošākie un labākie Andra Kolberga darbi lasītāja vaļaspriekam.

“Pulkstenis ar atpakaļgaitu” (ceturtā sērijas grāmata), atšķirībā no iepriekšējām, ir ne tikai saistošs “krimiķis”, bet arī vērtīgs un interesants ieskats mūsu valsts vēsturē. Rakstot par vēsturi, Andrim Kolbergam piemīt apskaužama erudīcija, dziļas analītiķa spējas un talants to visu apvienot ārkārtīgi aizraujošā lasāmvielā.  

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu