Pieteikties slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam" • IR.lv

Pieteikties slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam"

38

Slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam"  jau pieteikušies vairāk nekā 1000 dalībnieku.

Slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam"  jau pieteikušies vairāk nekā 1000 dalībnieku, tostarp arī vairāku Latvijas lielāko uzņēmumu komandas, ziņo aģentūra LETA. Pieteikšanās turpinās.

Slēpošanas maratons notiks pēc divām nedēļā, tādēļ dalībnieki jau tagad tiek mudināti gatavoties maratonam. Gatavojoties slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam", trešdien no plkst.19 līdz 21 Biķernieku trasē norisināsies jau otrais iesildīšanās pasākums. 

Bijušais Latvijas izlases biatlonists Raivis Zīmelis konsultēs dalībniekus par distanču slēpošanu, kā arī notiks treniņslēpojumi. Gan šajos treniņslēpojumos, gan arī sacensību vietā pie Alauksta ezera būs pieejama distanču slēpju noma.

Slēpošanas maratons "Apkārt Alaukstam", kuru organizēs sporta klubs "Alauksts" sadarbībā ar pasākuma organizatoru "Alpha Baltic Sport", notiks jau 22.reizi. "Apkārt Alaukstam" norisināsies 5.februārī Vecpiebalgā, skaistā vietā pie Alauksta ezera. Šogad slēpojums iekļauts arī starptautiskā sacensību kalendārā "Eiroloppet".

Dalībniekiem no Rīgas būs nodrošināta iespēja uz Vecpiebalgu nokļūt ar īpaši slēpošanas maratonam "Apkārt Alaukstam" organizētu autobusu. Autobusa biļetes cena maršrutā Rīga-Vecpiebalga-Rīga maksās 4,90 latus, un tās var iegādāties mājaslapā "www.maratoni.lv" sadaļā "Veikals" līdz 1.februārim plkst.14.

Pieteikt savu dalību slēpošanas maratonā var mājaslapā "maratoni.lv" un Biķernieku trasē, "Burusporta" nomas punktā.

Šogad "Apkārt Alaukstam" būs trīs distances – "Maratona distance", kas būs 42 kilometrus gara, 15 kilometrus garais "Tautas slēpojums" un "Maxima Favorit" bērnu slēpojums.

Pagājušajā gadā, kad Vecpiebalgā notika 21.slēpošanas maratons "Apkārt Alaukstam", tajā piedalījās 1200 slēpotāji, kas bija jauns šī maratona rekords. Pagājušajā gadā vecākajam sacensību dalībniekam bija 82 gadi.

 

Komentāri (38)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu