Otrreiz pārceļ aizdevēju misijas laiku • IR.lv

Otrreiz pārceļ aizdevēju misijas laiku

30
Foto: Eiropas Komisija
Indra Sprance

Starptautiskie aizdevēji Latvijā varētu ierasties februārī vai martā

Starptautisko aizdevēju pārskata misiju, kuras ierašanās Latvijā bija paredzēta janvārī, šobrīd tiek plānots pārcelt nākamā gada februārī vai martā, Ir.lv apstiprināja Finanšu ministrijas preses sekretārs Aleksis Jarockis.

Kā skaidroja Jarockis, Latvija vēlas sagaidīt informāciju par ekonomikas rādītājiem 2010.gada pēdējā ceturksnī un gadā kopumā, lai sagatavotos sarunām ar aizdevējiem. Šobrīd nav zināms precīzs laiks, kad varētu noritēt tikšanās. Skaidrs esot vien tas, ka tā nenotiks janvārī, taču tai jābūt pirmajā ceturksnī.

Jau vēstīts, ka iepriekš starptautisko aizdevēju pārskata misija Latvijā bija plānota decembrī, taču Latvijas puse vēlējās, lai kārtējā misija ierastos nākamā gada sākumā. “Mēs vērtējam, kad ir kvalitatīvi iespējams strādāt. Pārskata misija aizņem ļoti daudz darba, un, ja Latvijas valdībai ir paralēli jāgatavo nākamā gada budžets un jāveic papildus nepieciešamie budžeta ieviešanas pasākumi, tad loģika liek padarīt kvalitatīvi vienas lietas un tad darīt nākamās,” Ir.lv skaidroja Finanšu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis.

Komentāri (30)

www.vecamate.lv 21.12.2010. 17.53

SVF jau gribas ar mums pa smuko.. Būtu labais piemērs, ko citiem bēdu eiropiešiem atrādīt :) Savā ziņā pat resursiņš, ko mūsējie var izmantot tielējoties par cipariem.Lai izdodas :) Kas gan vietējo ķezu nemaina ne par sprīdi.Arī.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu